Hotmail
Am adresa pe hotmail de citiva anisori si am folosit-o bine merci.
De doua saptamini mi s-a interzis accesul,adica nu pot trimite si nu pot primi nimic.
A mai patit-o cineva?
Cum ati rezolvat problema?
Cristina si Mihnea
Raspunsuri
thalia spune:
Fa-ti alta adresa !
Si eu am de ani de zile dar aproape zilnic o folosesc. Nu cumva nu ai folosit-o de mult?
alexandrina spune:
Incearca sa o accesezi de la alt calculator.
Am avut si eu o problema temporara de vreo 2-3 saptamani cand n-am putut-o accesa de pe computerul meu. Si unii colegi au mai patit.
Alexandrina.
OtiliaLia spune:
Trebuie sa ai pe undeva ceva de genul "reactivate account".
Eventual du-te la rubrica "forget password" si schimba parola.
Nu mi s-a intamplat, dar astea ar fi posibilitatile.
Pe mine ma enerveaza ca toata lumea are casuta de 250 MB si a mea tot de 2 MB a ramas. I-am intrebat pe cei de aici din Jp care-i treaba si mi-au raspuns ca "dureaza" ....
Catalin spune:
quote:
Originally posted by OtiliaLia
Pe mine ma enerveaza ca toata lumea are casuta de 250 MB si a mea tot de 2 MB a ramas. I-am intrebat pe cei de aici din Jp care-i treaba si mi-au raspuns ca "dureaza" ....
Lia-S
"*250MB inbox available only in the 50 United States, District of Columbia, and Puerto Rico." - completare scrisa cu litere de-o schioapa pe pagina de start a Hotmail.
www.desprecopii.com/forum/photo_album_cat.asp?numeX=Catalin" target="_blank">Catalin
Think pink!
palmyrah2002 spune:
Multumesc frumos!
Am intrat pe reactivate account si a functionat!
Cristina si Mihnea
OtiliaLia spune:
quote:
Originally posted by Catalinquote:
Originally posted by OtiliaLia
"*250MB inbox available only in the 50 United States, District of Columbia, and Puerto Rico." - completare scrisa cu litere de-o schioapa pe pagina de start a Hotmail.
www.desprecopii.com/forum/photo_album_cat.asp?numeX=Catalin" target="_blank">Catalin
Think pink!
Si prietena mea din Canada, si alta din Germania si alta in NZ si sotul meu in Japonia - au toti cutii de 250 MB.