povestea de seara

povestea de seara | Autor: annie_xtreme

Link direct la acest mesaj

Sper ca nu va suparati ca am facut un subiect nou. Am gasit povestea asta si am tradus-o cum m-am priceput.

Un fermier avea patru catelusi de vanzare. A afisat la poarta un anunt pe o bucata de carton frumos colorata pentru a atrage cumparatorii. In timp ce batea un cui in coltul de jos al anuntului, la poarta lui s-a oprit un baietel.
"Domnule" a spus baietelul "as vrea si eu sa cumpar un catzel".
'Ei baiete" i-a raspuns fermierul stergandu-shi transpiratia de pe frunte "cateii astia provin din niste parinti tare buni si costa o gramada de bani"
Baietelul a scos un pumn de maruntis si i-a intins fermierului.
"Am 39 de centi, credeti ca ajung macar sa ii pot vedea?"
"Sigur" a spus barbatul si a fluierat "Dolly, vino aici".
Dolly a coborat din cushca urmata de patru ghemotoace pufoase. Baiatul si-a apasat fruntea de gardul de sarma. Ochii ii straluceau de incantare. In timp ce cateii veneau spre el, a observat ca in cushca se mai mishca ceva. Incetisor, s-a apropiat alt ghemotoc, mult mai mic decat ceilalti. Puiutul incerca sa tina pasul cu ceilalti dar mersul clatinat si greoi nu il ajuta.
"Il vreau pe acesta" a spus baiatul, aratand spre puiutul schiop.Fermierul a ingenuncheat langa baietel si i-a spus
"Baiete, nu il vrei pe asta. Nu va fi in stare niciodata sa alerge si sa se joace precum fratii lui".
La aceste cuvinte, baiatul s-a dat un pas inapoi. Si-a suflecat pantalonii, dand la iveala un corset metalic ce ii inconjura piciorul si se atasha la un pantof special.Uitandu-se in sus spre fermier a spus:
"Vedeti domnule, nici eu nu alerg prea bine si cred ca puiutul are nevoie de cineva care sa il inteleaga"
Cu lacrimi in ochi fermierul s-a aplecat si a luat in brate catelul bolnavior.
"cat costa? a intrebat baiatul
"Nimic" a raspuns barbatul "Dragostea nu costa nimic"

(sursa: belinda-DOL)

Don't get mad, get even!
Jazz mic