Pestoiaicele sunt pe aici? (6)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vanessa ionescu spune:

buna seara
am lipsit mai mult de pe aici dar motivat. am fost atat de racita incat nu puteam nici sa ma uit la ecran fara sa-mi curga lacrimile si nasul.
Noi suntem bine cu ex. raceliimele. Baietii au scapat.
Am slabit 4 kg in 2 saptamani si sunt foarte incantata. Dar cu mare efort si cu xenical.

Am pus poze noi in album cu Catalin si cu Andu (mai putine cu el ca el e maresi nu prea sta la poze.

Vanessa, Andutu (30.07.1997)si Catalin (13.06.2004)
ALBUM
BAL@CRACIUN@REVELION@ALTE POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Emilly spune:

Ehei Vanessa ce baieti frumosi ai...pe cind o fetita???
mi-a placut mult lenjeria de pat galbena cu desene.Catalin cred ca o indrageste tare.

sanatate maxima!

Emilly cu gaza ei
Cea mai frumoasa si mai profunda traire omeneasca este misterul. (Albert Einstein)

Mergi la inceput

Leta ce pestisor frumos avem printre noi...esti tare sexi si tare imi place ca ai avut la par multe culori.Cum reuseai sa fii cind blonda cind roscata?sau erau pozele amestecate din diferite perioade?oricum ar fi ai un par superb si te prinde bine orice culoare si mai ai si o gropita in obraz ca mine

Cit timp are Deea?nu am retinut cind s-a nascut...cumva in ianuarie?mai si cum ai reusit sa fii asa silueta dupa nastere?cite kg ai luat in timpul sarcinii?io si acum dupa 1 an de zile ma mai lupt cu kg in plus.

Si tu ai lenjerie de pat galbena la bb...m-ati innebunit tu si Vanessa, acum musai vreau si io

Sa inteleg ca semnatura vrea sa zica cit iti e de greu acum la inceputuri cu bb?lasa ca trece si o sa fie si mai bine, o sa vezi...

Dana zau ca nu conteaza care a zis prima de intilnire, acum sa reusiti sa va intilniti si sa petreceti, ar fi nemaipomenit!poate ajung si eu si iti doresc sa prinzi buchetul daca asta iti doresti.Citi ani ai Dana?daca nu e secret...

pupicei

Emilly cu gaza ei
Cea mai frumoasa si mai profunda traire omeneasca este misterul. (Albert Einstein)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crig72 spune:

E cam multisor de cand nu am mai vorbit cu voi dar asta nu inseamna ca v-am uitat.Daca as putea ,as scrie cat mai des dar timpul este atat de putin.Chiar daca stau acasa toata ziua are grija Mariuca sa imi faca programul.Si e minunat va rog sa ma credeti!!!
Bun venit pestisorilor noi!!!
Emillynu am facut doar un eco ci mai multe.La fel de mirata am fost si eu la nastere. pentru gazata.
Alinkav bafta la examenul auto!!Mai este un pic.
Nally mi-ai adus aminte de ziua in care am vazut si noi primul dintisor al Mariucai.Atat ca noi fara febra si maraieli.Am fost mai norocosi.Doar ne musca.
Felis oricand mai ai nevoie de mine sa-mi spui.Mihaita are bine 5 kg.PAP se refera la presiune pulmonara cumva?
Vanessa esti o mamica fericita cu doi baieti asa frumosi.Sa-ti traiasca!
Crismir sa creasca mare bebe si sa va bucurati de el.Petrecere frumoasa la botez !

Fetelor daca va intalniti sa va ganditi si la mine!!!Eu sigur ma voi gandi la voi.Ar fi frumos sa reusiti.
pentru voi !

Cristina si Mariuca
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40902" target="_blank">Povestea
nasterii
Poze pentru voi http://community.webshots.com/user/crig72

Mergi la inceput

Cristina intoarcem pentru Mariuca si tie de la noi si

fetele, se pare ca numai eu sunt pe aici pestic ratacitor...

Emilly cu gaza ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maruta spune:

Salut pestisorilor,

ma tot cacai sa scriu si eu ceva ... de dimineata ... iar internetul asta LENES ... care abia se misca ... ma scoate din pepeni

acu la sf de program sa va spui si eu doua vorbe ..

Leta - vrei sa-ti iei casa sau teren ? eu nu am bani de casa, de aia vreau macar sa iau un teren ... si in timp sa-mi fac o casuta pe gustul meu ...

cu sarbatoarea - vad ca suntem toate pe aceeasi lungime de unda ... deci pana la urma o sa petrecem ... desigur ca nu pot sa vad si eu pozele cu minunatia ta ... ca burtica era asa frumoasa ... poate poti sa-mi trimiti si mie pe mail loredana.baltatu@hein.ro ... multam'

Dana - esti intr-adevar f norocoasa ca ai o casa a ta, proprie si personala ...

Emily - mi-ai trimis niste poze superbe (iti multumesc) ... sunteti dulci amandoua ... si imi place cum doarme Ilinca ... cu funduletul sus

in leg cu casa ai perfecta dreptate ... si intr-adevar trebuie sa fiu mai diplomata ... chiar aseara am vorbit cu Seby calma ... si el mi-a zis ca sunt isterica ... iar eu i-am spus "Tu sti ce inseamna cuvantul ISTERIC ?" eu vorbesc calm, sunt coerenta si mai am si dreptate pe deasupra ... stiti voi faza aia cu "eu am intotdeauna dreptate" ...

sa sti ca nu mai inteleg cum e ... stiam ca la fete se rupe turta si la baieti se taie motul ... dar poate am inteles eu gresit ... sau voi aveti alte obiceiuri ... oricum era asa de haioasa cu motul ...

vanessa - imi pare tare rau ca ai fost racita, sper ca acum esti bine, tot un lucru bun e ca nu au luat si baietii raceala ... felicitari pt kg date jos ... stiu cat de greu e ... eu in continuare merg pe acelasi principiu ... dupa ora 3 nu mai pun nimic in gura ...

aceeasi problema ... nu vad pozele si vreau sa vad si eu baietii tai ... cred ca esti atat de mandra

Nally - ude esti ?

Fulguletz - ne-ai parasit ?

de Crismir ce sa mai zic ... mai fetelor inainte ce de mai vorbeam ... si acu ...

voi stiti vreun teren in jurul Bucurestiului de vreo 400 - 500 mp pana-n 20 EUR/mp ?

acu fug repede ca ma dau colegii afar' din birou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

Sunt si u pe aici, va mai citesc, dar sunt taaaaaaare ocupata!...
Ii ziceam Marutzei ca as fi incantata sa ajung si eu macar 30 min la petrecerea noastra!...
Va pup.

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
Pozele noastre!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41659" target="_blank">Povestea noastra!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_daneza spune:

Buna seara,pestisori!

Emily, nu e nici un secret ,varsta,peste cateva zile mai exact pe 28.02 implinesc 36 de ani.Nu imi doresc sa prind buchetul, ca nu cred in aceste chestii,pt. ca am prins nu stiu cate pana acum si pauza, de fapt trebuia sa ma casatoresc anul trecut,dar ......nu vreau sa discut despre asta....
In legatura cu intalnirea sa stii ca nu m-am ofensat, a fost pur si simplu o constatare...Pupici .

Apropo de petrecere vad ca tot discutam ,dar locatia si data exacta am stabilit-o? NU? pAI HAI CU PROPUNERI....
EMILY, VII CUMVA IN TARA?VREI SA TE ASTEPTAM CU PETRECEREA?

Felis, poate reusesti totusi sa ajungi si tu,cine stie...

Vad ca ati facut o pasiune pt. lenjeria galbena.Apropo ce culori preferate aveti voi?
Eu prefer alb, si in general culorile vii:roz, lila,portocaliu,rosu, vernil ,olive etc...Mai putin negru, doar la pantalon sau fusta sau acum ca am cateva kg in plus...

Hai va pup si astept noutati.
Alinkav, bafta la examenul auto?
Sanatate maxima celor racite.

Dana

'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"

Mergi la inceput

Dana nu, nu ajung in tara, as vrea eu...a fost o gluma.
Mie imi plac culorile calde, pe cele inchise sa nu le vad, ma deprima si-mi obosesc ochii.

Cel mai mult iubesc portocaliul cald un pic spre rozaliu, maro deschis cald si ala sa fie

Pai fetele din Bucuresti doritoare sa spuna o data, eu zic sa dechizi o lista si vezi cine e doritoare de intilnire si petrecere.
Undeva la o pizza, shoarma ar fi perfect din punctul meu de vederepoate au si bericici si iese cheful pe cinste.

pupicei!

Emilly cu gaza ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nally spune:

Buna pestisori!!!

Am apucat si eu sa il adorm pe mandrul meu! Are o energie de ma seaca nu alta!
Mey fetelor eu una abia astept sa va cunosc - dar la mine e problema distantei ... mai departe de Obor nu prea pot sa merg ca deja timpul de deplasare e mare si nu imi sta mandrul meu atata singur sau daca il iau cu mine nu rezista nedormit prea mult ......Daca s-ar putea la Obor... ar fi super!!! De data ... eu propun intre 1 si 8 martie !

Felis lui Mihaita si la cat mai multe kilograme repede!!! Ce mai facti voi pui scumpi?

Nu stiu ce sa mai va zic ca sunt cam obosita si nu imi vin cuvintele in minte acum!!! M-a alergat Sebi azi de numa!!! Nu mai vrea in premergator ci tinut de maini...si a invatat sa tipe daca nu pastrez directia pe care o doreste el !!! Si cum doreste numai la ce nu are voie va inchipuiti ce e la noi in casa ! Cand a venit tati acasa zicea ca de la parter se aude cine e sefu de la 1 !!!

Va pupic dulce pestisori si va doresc numai vise frumoase!!!

Nally si Sebastian (14.04.2004)
Poze nou-noutze cu Sebastian!!!

Poze...Poze...Poze

Mergi la inceput