La France (30)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns geo spune:

Vai Maria, pai daca esti casatorita aici cum nu ai drept de munca? Ce hartie ai tu de la prefectura? Pai du-te la ei inapoi cu sotul tau si trebuie sa iti dea drept de munca.
Eu nu prea cunosc procedura ca am venit cu viza cu drept de munca in urma unui contract..si de la prefectura mi-au dat " récépissé de demande de carte de séjour" pe care e precizat in ultimul rand " Il autorise son titulaire a travailler"...

Fetelor care ati venit in Fr prin casatorie, ce ar trebuii sa faca Maria????
Daca ai nevoie pot sa iti dau nr de tel al unui avocat roman expert in dreptul romanilor in Franta, de la Paris, si poate iti dea un sfat mai pertinet...ce si cum tb sa faci...il am de la Otilia si e un om super de treaba, eu am vb cu dumnealui!

Ieri am fost la "Fête du citron" la Menton, a fost atat de frumos...nu credeam ca din portocale si lamai pot iesii opere de arta!!!
am facut foto:
OANA, daca nu iti ajunge pachetul ala pana vineri ti le trimit pe cele care mai am si gata! Imi pare tare rau...

Va pe toate!!!

http://community.webshots.com/user/jorjettoader20000
"In dragoste nu exista carpituri. Ori e un intreg absolut, curat, ori nu e nimic"I. Vulpescu
"Iadul este calvarul de a nu fi in stare sa iubesti" Dostoievki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

Geo, lasa, cu alta ocazie, stai linistita, nu e vina ta ca nu a ajuns. Pastreaza-le pe ale tale, nu le trimite, ca nu-i urgent.
Am vrut sa merg si eu anul asta la "Fete du citron (in fiecare an m-a impiedicat ceva), dar e frig, si lui Seb ii curge un pic nasucul, nu ma incumet. Merci pentru poze! Si cele cu zapada.

Va pup!

Oana si Seb
(10.01.2005)
"Si maine mai este o zi..."

http://community.webshots.com/user/oanacretu
http://community.webshots.com/user/sebastiengrigore
http://community.webshots.com/user/georgegrigore

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgianab spune:

Geo, nemaipomenite pozele cu lamaile!! Multumim. Imi inchipui ca si mirosul din jur e pe masura vazului!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piatra lunii spune:

Buna,fetele

mai, cand va citesc, uit ca nu mai sunt in FR :)) OANA, felicitari pt bebelusul Sebastian, sa fie sanatos si voios! ca de scump, e tare scump, l-am vazut in poze :)
credeam c-o sa-mi para rau dupa Franta, da' nici nu ma mai gandesc, aici iarna a fost mai faina decat acolo- cel putin a fost senin cam in fiecare zi aproape, si fara ceata- acolo era ceata cam des, ca stiu ca nu puteam s-o scot pe Ingrid afara, aici iesim zilnic- mai putin acum, ca ninge, adica a venit iarna si aici in sfarsit. Iar Ingrid,de cand am venit, e toata o veselie, papa bine, doarme bine, ce mai, ii prieste, si daca ea e happy, atunci si noi suntem :)
AURELIA, la multi ani sanatosi lui Luca!

bun, va pup de aici din DK !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AC spune:

A nins la Nice... M-am uitat de cateva ori pe net sa fiu sigura ca cetesc bine.

Ehh asta inseamna noroc pe toata linia. Si de timp bunut. Ca gazdele mele pe Coasta au fost sigur de nota douzeci si ceva pe deasupra. Ce mai m-au plimbat Lulu si Oana ca pe o printesuca, in plus sotul lui Lulu a tot explicat tot ce vedeam... Si-n Cannes, si pe drumul de coasta spre Nisa si la Nisa. Pentru o zi a fost asa de plin.. ca daca aveam si un aparat de fotografiat..puteam sa ma inscriu la concursul de turista japoneza cu traseu personalizat.
Frumoasa e .fr. Cannes e dragut, dar pacat de centrul lui vechi de platani cu uratenia de palat al festivalurilor. Plus ca zici ca esti in NY la conferinta republicana. Aici e un gard, pe aici nu treci...noroc cu Oana care nu se sinchisea de ei:):).
Dar Nice e absolut superba. Am prins si putin din carnaval.. ce mai nu mi-a lipsit nimic. Si daca nu ne izgonea o ploicica..sigur autobuzul. N-ar fi fost rau... ramaneam la jucat cu Sebi, desi i-as fi facut concurenta neloaiala fetitei lui Lulu care n-avea ochi decat pentru Sebi. Mic, scump si dulceeee ..... uff da tare mic... Asteptand bebe doi m-am tot uitat la Sebi, l-am comparat cu amintirile despre galusca de acasa.. si am decis... E prea mic cine m-a pus sa vreau bebe doi.

Multam mult fetelor:):) si abia astept sa ne revedem in toamna

Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

Bine ai revenit, piatra lunii! Ma bucur ca sunteti bine in Danemarca, nu conteaza unde esti daca esti bine, sa sti. Noi suntem aici pentru tine, mereu.Te pup!

Andreea v-a povestit mai bine decat se putea "excuria" ei pe la noi. Nu te teme, Andreusca, ca bebele sti cate bucurii aduce, in afara grijilor. Ete, ca acum eu iti zic tie asa!:P Ne bucuram ca ai venit si de-abia asteptam sa vi de tot cu familia in toamna. Te pup!

Oana si Seb
(10.01.2005)
"Si maine mai este o zi..."

http://community.webshots.com/user/oanacretu
http://community.webshots.com/user/sebastiengrigore
http://community.webshots.com/user/georgegrigore

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lu.more spune:

Va scriu pe fuga, sa va dau binete la toate si in primul rand sa-i urez La multi ani lui Luca. Vin si eu la spartul targului, dar am impresia ca ma iau in permanenta la intrecere cu timpul. Si timpul ma invinge intotdeauna!
Repede, deci: Andreea, modereaza-ti entuziasmul: n-ai vazut inca nimic din ce e de vazut la Nice si in Franta. Sa zicem ca de data asta ai avut parte doar de un "avant-goût". Rezolvati-va repede si bine problemele, iar cand reveniti la noi sa va rezervati 2-3 zile, ca sa puteti spune mai pe urma ca ati vazut o mica parte din ce e de vazut. Stiu, stiu... nici eu nu mai stiu cum sa ma organizez... dar gasiti voi o solutie!

Pentru restul fetelor, va doresc zile senine, iar pentru cine asteapta un raspuns de la mine (pm): vine, vine, lasati-ma doar sa-mi trag putin sufletul...

Va pup!

.................................................................................
Dragii de noi
.................................................................................
« C’est une grande folie que de vouloir être sage tout seul. »
La Rochefoucauld

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AC spune:

Lu...pai si eu ca tot turistul american. Entuziasmata. De fapt ce mi-a placut la Nice mult a fost sentimentul ca nu trebuie sa vizitez neaparat ceva, pot doar sa ma plimb pe strazi si sa ma simt deja fericita. Asta-mi place mult in .fr, dincolo de "obiectivele turistice " care atrag tot poporul. Daca-i relativ curat, nici nu-i plin de turisti si aparate foto sunt chiar mai fericita.

Altfel sunt clare cele doua -trei zile. Da de unde? Cu doua galuste am incurcat-o cu timpul liber:):) Daca n-as petrece timp cu orele la telefonul cu Statele, parca as fi studenta in teza inca o data: sot ioc, galusca idem...nu gatit, spalat... da mi-e dor de ei...

Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maria I spune:

Buna, fetele!
Haideti sa va povestesc una buna: in decembrie am trimis un dosarel la Procurorul Republicii, sfatuita fiind de la Consulat, cei de-acolo asigurandu-ma ca asa voi obtine inapoi de la primaria urbei, certificatul MEU de nastere. Sun la Procuror, gandindu-ma ca n-ar fi rau sa-i amintesc durerea mea, ca deh, "uitarea e scrisa-n legile-omenesti". Surprizaaa! Raspunsul favorabil a fost expediat la primarie pe 4 ianuarie a.c. Buuun! Ma duc la primarie cu noutatea falfainda-n varf de bat! Functionara da sa ma pupe (ca doar ne tragem de bracinari), eu ma feresc, uite-asa-n ambitie, si-o rog frumos sa cate repejor curielu' cu pricina. Ati ghicit! "Nu exista, s-a pierdut, s-a ratacit, poate e in alta parte, mai cautam, nu va nelinistiti!"
Pai, eu nu ma nelinistesc, atat ca ea trebuie sa-si schimbe o roata la masina si zau ca nu stiu de ce Maine-poimaine poate si parbrizul! Si, cine stie? Cu progresele-astea-n medicina, poate-si face rost si de-un ochisor de sticla!
Oricum, eu raman la ideea mea ca viata e minunata!
Va pup pe toate si va tin la curent

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadine2004 spune:

Maria, sunt eu mai batuta in cap, dar nu prea am inteles faza cu pupatura? De unde pana unde sa te pupe? Sau era o gluma?

Mergi la inceput