La France (30)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Aurelia spune:

Pe mine ma tot dadea internetul afara si nu reuseam sa ramin conectata atit timp cit sa reusesc sa citesc posturile voastre ,asa ca am dat clic pe ce mi-a venit la mina mai intii ca s aaduc subiectul pe prima pagina sa-l pot gasi mai repede si sa am timp sa va citesc intre doua "suturi in fund"!
Acum este ok. caci am sunat la furnizorul meu de internet ,am stat o juma de ora la telefon cu un tehnician (doar sint banii mei nu ai lor!!!!) si "m-a manevrat "tipul prin calculator "de façon à bien configurer mon ordi',donc".........acum nu mai am nici o problema bre'

Aura&Luca,3 ani!!!!
"Daca dragoste nu e nimic nu e"
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/aurasupacurasu/album?.dir=/a58e

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lu.more spune:

Va doresc sa aveti muuuuult soare in inimi, frantuzoaicele mele!!!
Iar speranta si bucuria aduse de prima zi de primavara sa fie mereu prezenta intr-un coltisor din sufletele voastre!

.................................................................................
Dragii de noi
.................................................................................
« C’est une grande folie que de vouloir être sage tout seul. »
La Rochefoucauld

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns didita spune:

Iata'ma din nou!
Cu administratia problema e spinoasa rau. Depinde mult peste cine dai. In general eu n-am avut noroc si dupa ce faceam eu 2000 de drumuri dus-intors ii faceam o criza de nervi lu "barbatul cheri" si se ducea el peste ei cu gura mare. Ca de ce o plimbati pe nevasta'mea de colo-colo , ca e inadmisibil, ca asta e discriminare etc etc.. si se intorcea acasa cu hartoaga din prima!!!
Deci acum stiu ca trebuie sa le bat eu la cap ca el sa aibe de ce sa tipe la ele!!! Si uite asa ne distram noi in Franta!
La medic n-am mai fost si o sa ma duc numai la moasa , ca n-am saturat de adunatori de bani! Asta atata face in rest trebuie sa-i cer eu sa-mi ia tensiunea, sa ma cantareasca etc...
De, m-am invatat cu narav de la primul doctor pe care l-am avut aici si care era de nota 10. Atata plang dupa el ca a inceput sotul sa intre la banuieli.
Otilia, am tot vrut sa te sun, dar ti-am pierdut telefonul si nu te-am gasit in Pages blanches. Poti sa-mi trimiti un PM?
Trebuie sa anunt si eu patroana ca sunt bortoasa si sa vezi bucurie pe capul ei?! Nici nu stiu cum 'om face.

didita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geo spune:

In primul rand, LA MULTI ANI de MARTISOR, romancelor mele frantuzite

Al meu barbat mi-a luat 10 lalele...ca de asa se vind pe aici ( imi venea sa ii zic ca macar putea sa arunce una sa fie 9 ca nu am murit inca...dar nu am vrut sa se supere de gluma mea...si sa zica ca vesnic sunt nemultumita )...A tot rascolit niste dulapuri dupa un martisor primit din Romania anii trecuti...dar nu a gasit...

In al doilea rand vreau sa va zic ca prima zi de munca s-a petrecut mai bine decat ma asteptam....
Madame " la surveillante" imi zice cand ma duc la interviu joia trecuta ca nu are nici un vestiar gol, ridica din umeri...si pleca...
Dimineata asta ajung cu 15 minute mai devreme, ma duc la cucoana care se ocupa de lenjerie de la subsol( numai lapte si miere)...imi da o uniforma alba...Ma uit sa vad totusi daca nu am ceva noroc sa gasesc vre-un vestiar mititel glol si ca sa vezi, minune, era unul dar incuietoarea era defecta...Cum sa imi las eu lucrurile si poseta neancuiate...si mai aveam si pasaport, demande de la carte de sejour...Vad pe o usa ca scrie "Atelier" si ma gandesc ca tb sa fie ca in romana... Bat, intru, dau peste un tinerel, ii fac un zambet si il rog daca vrea sa imi repare dulapul..." cand are timp"...si plec. Apare in urma mea, se uita la dulap si revine cu niste scule...dupa 5 minute gata, e reparat...cand ma gandesc cum sa fac rost de o sarma sa il inchid...tot el apare cu un lacat si o cheie si zice ca e lacatul de la dulapul lui dar cum el sta toata ziua in atelier de fapt nici nu are nevoie..sa i-l aduc maine...URA!!!
Urc pe sectie, fetele erau la o cafea, ma servesc cu un ceai si pe mine...rad, toata lumea relaxata, Isabella, asistenta pe care o sa o inlocuiesc povesteste cum se chinuie sa adopte un copil brazilian, ce greu se fac actele si ce fericita e ca pleaca la Salvador (Brazilia) peste 2 saptamani. Dupa 10 minute se ridica toate si se duce fiecare la treaba ei...
Isabella, imi arata ce avem de facut la toate cele 3 etaje pe care le avem ..., ma intreaba razand daca am chef sa lucrez sau doar vreau sa ma uit la ea in prima zi. Ii zic ca abia astept sa invat...rade...Imi arata lista cu pacientii si medicatia. Am pus cateva perfuzii ( in timp ce se uita daca fac bine) si apoi trecem din salon in salon sa le dam medicamentele per os. Zdrobeste psatilutele intr-un mojar si le pune intr-o margine de la un compot de mere, si ma trimite sa conving bolnabii sa deschida gurita...ca la ea nu merge intotdeauna...:)))
Precizez ca bolnavii "mei" au peste 60 de ani si sunt bolnavi de Alzeimer, Parkinson... boli cardiace...decompensati...de le plangi de mila...
Cei care pot comunica ma intreaba imediat de ce origine sunt pt ca am un accent " sympa"...o pacienta ma confunda cu fiica sa si ma cearta ca de ce nu trec sa o vad mai des...apoi remarc ca fotografia fiicei semana izbitor de bine cu mine...Se mai intampla...

La pauza de masa mai rasuflu un pic si ma minunez ca pot sa imi iau 2 feluri de mancare + fromage+ dessert+ boisson cu 3 euros. Si chiar mancarea a fost buna...
Continui turul prin saloane...cu treburi...si in final ma uit la ceas si vad ca am stat cu jumatate de ora mai mult decat sunt platita. :))) De fapt toata lumea a fost atat de draguta si au atata nevoie de personal ca imi venea sa mai stau. La surveillante ma trimite acasa si zice sa nu ma omor din prima zi, daca rezist pot sa cer ore suplimentare ca au nevoie oricum...

Vine al meu brabatel dragut si ma ia cu masina, ajung acasa cu o durere teribila in gambe dar fericita ca simt ca pot face fata si ca imi place. Pana si "la sourveillante" a fost draguta... si mi-a zis ca e satula de fetele care fac intérimaire pt ca vin cate 2 saptamani si pleaca si nu isi fac treaba...si se bucura ca e cineva care va ramane...

Asta a fost prima mea zi de munca in Franta! Maine incep de la 7 deci tb sa ma trezesc la 5:30 dar asta e viata... e normal. Imi place foarte mult ceea ce fac si mai sunt si platita destul de bine pt asta...pot spune ca sunt un om norocos!

Va imbratisez pe toate cu drag!

http://community.webshots.com/user/jorjettoader20000
"In dragoste nu exista carpituri. Ori e un intreg absolut, curat, ori nu e nimic"I. Vulpescu
"Iadul este calvarul de a nu fi in stare sa iubesti" Dostoievki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aurelia spune:

Bravo Geo!!!am citit cu inima la gura "prima ta zi de munca"!!
Sa pastrezi impresiile acestea........caci sint pagini de istorie !!
Ma bucur sincer ....

Aura&Luca,3 ani!!!!
"Daca dragoste nu e nimic nu e"
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/aurasupacurasu/album?.dir=/a58e

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otilia spune:

Bravo Geo fata norocoasa!!!
Felicitari!!! Tot asa s-o tii si la mai bine!!!

Aurelia draga, astazi nu-i ziua ta? Ca eu parca asa tin minte din anii trecuti!
La multi ani cu sanatate si noroc!!!

~Otilia&LaAdelita~www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Otilia" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

La multi ani Aurasule! Sa fi sanatoasa si la punga groasa!
Geo, am citit cu bucurie prima ta zi demunca, si nu pot decat sa-ti zic bravo, curaj si sa ai parte numai de momente de satisfactie.

Oana si Seb
(10.01.2005)
"Si maine mai este o zi..."

http://community.webshots.com/user/oanacretu
http://community.webshots.com/user/sebastiengrigore
http://community.webshots.com/user/georgegrigore

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maria I spune:

Bravo, Geo! Ma bucur pentru tine si-ti tin pumnii in continuare!
La multi ani, Aurelia! Iti doresc sa-ti dea Dumnezeu multa sanatate si tot ce stie El ca ai nevoie, multa liniste sufleteasca si inca 100 de ani buni de-aici inainte ca sa te poti bucura de puiul tau! Restul vine de la sine, ai sa vezi
Tuturor o zi mai buna si sa auzim numai de bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geo spune:

LA MULTI ANI AURELIA!!! Sa ai parte de bucurii si pace in suflet si sa nu renunti niciodata la visurile tale!!! Daca insisti vei reusii, sunt sigura! Sa ai bucurii din partea copilasului tau si sa fii o femeie si o mama fercita!!!

In privinta serviciului... abia astepta cei de la personal sa ma obisnuiesc sa imi dea ore suplimentare...si sa ma lase singura...E o lipsa incredibila de personal!!! Pai ar trebuii sa mareasca salariile daca vor ca fetele sa faca studii 3 ani d'infirmière... E ca la razboi...nici nu stii cata dreptate ai!!!

Si inca ceva, cand se intoarce Mihaela ne adunam la o sueta???:))) Oana cu printisorul, Lulu-nasica proaspata, Corina-supersoferita si eu avem de ce da de baut... si in curand Mihaela va fi si ea noua angajata...si cine mai are de sarabatorit chiar numai si venirea primaverii pe 20 martie... bref TOATA lumea e invitata...

O sa stabilim cu Mihaela cand si unde ...Ce ziceti?
Ce mi-ar placea sa poata venii si Otilia cu Aurelia care nu sunt pe Coasta...

Multumesc tuturor celor care m-au incurajat si va imbratisez cu drag. Acum ma duc sa fac o ora "dodo" ca m-am trezit la 5:30 si maine nu o sa fiu in stare sa fac acelas lucru daca nu recuperez un pic...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadine2004 spune:

La multi ani, Aura! Sa ne traiesti si sa ai parte de un an plin de bucurii si satisfactii!

Bravo, Geo, ce frumos este sa-ti placa ceea ce faci!

Corina, te-ai mutat in sud sau pleci cu masinuta pe coasta pt intalnirea cu fetele?

Mergi la inceput