Bebelusi martie aprilie 2004 (43)
Raspunsuri - Pagina 6
Rayuela spune:
La multi ani!
Ioana
Andreea Cristina
Stefan Catalin
Hanna
si eu tot in fuga,cu copilasha in brate ,care imi zmulge parul din cap!
Veverico,eu i-am facut recent vaccin anti tuberculoza,singurul in plus fata de cupii suedezi care nu-l fac ,ca cica pe aici nu mai exista risc de tuberculoza de 200 de ani!!Ne-au sfatuit sa-l facem daca plecam din Suedia,asa ca l-am facut ca zic io,nu strica!In rest chiar nu stiu ce o sa mai facem ,daca mai e pe lista vreun vaccin pina la vara!Ma interesez!Pupici la crokodilash mic si scump!!
Claudico,ce frumos cu floricele!!!Vreausi io macar un ghiocel!
Sper sa cistigi camera aia digitala,sa vaz poze cu ginerele zilnic!!
Miri ,bine ai revenit!!Chiar ca nu ai mai fost pe la noi de o mie de ani!
Daniela ,ai vazut ce benefica e prezenta bunicutzei??Asa a fost si la mine ,tare le duc dorul!!Sa ne mai povestesti ce a mai invatat Lara!
Ela,mi-ai adus aminte de Brgovici,eu am fost la concert cu el aici in Göteborg,eram gravida in luna a 7 a,mamaaa,ce am mai dansat!!E diliu omul asta!!Dar nu mai pot dupa muzica!
Simo,abia astept pozulica cu Mia!!
laura,imi pare rau ca nu ajung la cafeluta dimineata..poate maine ma trezesc mai devreme sa beau cafeaua cu voi?Avem voie sa fumam?
Pupici tuturor!!
Elena si pisicutza Amelie
Nedda spune:
Fete dragi, am pus cateva poze noi. Albumele noi le-am numit "9 months" si "Miami&Chicago - dec. 2004". (Nu prea multe poze fiindca voi v-ati plictisi sa le priviti iar eu m-as plictisi bibilind la ele!
Elena, fug la gym acum si la noapte va mai povestesc ce-a invatat Lara!
Daniela si papusa LARA - 7 aprilie 2004
Claudelu spune:
Ceau
V-am citit dar credeti-ma ca sunt data peste cap, pentru ca azi in jurul orei 13, dupa ce am vorbit cu Ioana, am primit un telefon ca tata e internat in spital si ca se pare ca va fi operat...va dati seama ca m-a lovit direct in cap...asa ca imbracarea, pregatit tot ce trebuie pentru spital si fugi nu inainte de a o linisti pe mama...la spital m-am lovit de tot felul de probleme, m-au plimbat de la etajul 1 la 2 si inapoi vreo 30 min, nimeni nu stia nimic de tata...intrun final un asistent tare dragut, probabil ca m-a vazut tare disperata, mi-a spus ca tata e in operatie, de fapt ca nu stie exact daca e operat sau asteapta sa intre in operatie...asa ca tipu ma ia frumos de brat, eu fiind ca si picata din cer si ma duce la tata...tata astepta de aproape 3 ceasuri sa fie bagat in operatie si nimic...intrun final apare si doctorita si il baga in sala de operatie...totul dureaza cam 40 min...bine ca a scapat fara sa trebuiasca ca degetul mare de la mana dreapta sa-i fie taiat...e internat in spital si cu ajutorul lu' D-zeu maine poate il lasa acasa!
Gata, mi-am spus ofuu si acum e cazul sa merg la nani ca maine iar spital, copil, aaa ginecolog (e cazul sa mai merg si la control) si uite cum se mai duce o zi!!!
Claudia si Raul (01.04.2004)
Martie Aprilie 2004
SimoV spune:
Daniela, ce scumpa e Lara!!! Tare, tare draguta si smechera! Multumim de poze, dar puteai sa nu te zgarcesti si sa pui mai multe! ca sigur nu ne plictisim!
Clau, sper din suflet sa iasa tatal tau maine din spital si sa se vindece cat mai repede.
Sa vad daca mai sunt in stare acum sa fac mare lucru, ca azi iar am avut o zi plina de tot... Ai mei tot asa devreme se trezesc, pe la 6. Eu inainte sa am copii eram chiauna de cap dimineata cand ma trezeam devreme, pana nu faceam dus si nu imi beam cafeaua nu eram buna de nimic. Acum...hehe, s-a schimbat situatia, in sensul ca pana la ora 8 dimineata deja atatea fac incat sunt deja obosita. Eu de felul meu sunt mai nocturna, si in facultate imi placea sa invat noptile (si acum tot asa imi place, dar acum nici nu prea am de ales, doar atunci am liniste). Daniela, vad ca si tu esti nocturna rau - 3 dimineata?? Eu nu ma culc niciodata inainte de 1 si daca mai am treaba si mai tarziu. Ma mai mir ca dimineata sunt ca drogata...
Ai mei copilasi invata parca de la o ora la alta tot mai multe. Daca doar fredonez ceva aiurea prin casa, indiferent ce fac si in ce pozitie sunt se pun in fund amandoi, se misca de parca ar dansa si bat din palme. MOR cand ii vad! Lucas isi pune tot felul de jucarii in trenulet, in masina, si le plimba prin toata casa. Le scoate, iar le pune, iar le plimba. Daca imi aud vocea in alta camera, vin amandoi in 4 labe, de parca ar fi concurs. Mia e tot timpul codita dupa Lucas. Ea merge dupa el tot timpul, chiar daca Lucas uneori n-o baga in seama. Inteleg tot felul de cuvinte. Cand le zic: hai sa ne uitam la masini, se uita inspre geamul unde stam si ne uitam dupa masini. Si muuulte altele, dar acum am obosit si nu va mai plictisesc. Cred ca in seara asta ma pun in pat mai devreme, rasfoiesc si eu ceva reviste, poate apuc sa vad 1/2 din ceva film si maine iar o luam de la capat cu "puii mamii" - eu as ale zic Chiar, voi cum va dezmierdati puiutii? Eu am un intreg repertoriu, daca imi ziceti voi, va zic si eu maine, bine?
Simona si gemenii Mia & Lucas (25 Martie 2004)
SimoV spune:
La Multi Ani
Ioana
Andreea Cristina
Hanna
Stefan Catalin
Sa va dea Dumnezeu multa sanatate, ca e cea mai importanta si numai fericire toata viata voastra!
SimoV spune:
Veve, poti, te rog frumos, sa o treci pe Mia cu 8 dinti si pe Lucas cu 4?? Multumim frumos!
A, si inca ceva: poti te rog frumos sa treci linkul la pozele noastre pe lista de pe prima pagina, ca acuma e doar poza aia ce o am pe pagina mea de profil. Multumim inca o data!
SimoV spune:
Fetelor, am anulat planul pt. seara asta si am pus in schimb poze noi - le gasiti la January si February. La albumul de Febr. sunt ceva poze cu Mia in rochita de Craciun. Nu am ajuns s-o imbrac de Craciun cu ea si imi parea rau sa nu am nici o poza cu ea; deci ieri am avut "photo session" si nu am rezistat sa nu vi le arat si voua.
Va pup, acum chiar ma duc sa ma uit un pic la tv si sa mai rontai ceva, nu de alta, dar ca sa nu cumva sa slabesc...
LauraFlo spune:
Buna dimineata !
Clau am uitat sa te felicitit pentru noile masuri ! Sa fie tot mai mici !
Simo puiutii tai sunt super ! Esti foarte bogata ! Ai doua bijuterii inestimabile !
Am fugit la cafea ! Elena ? ( putem sa fumam ! )
bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004
malina_mircu spune:
Ioana
Andreea Cristina
Stefan Catalin
Hanna
Kulta felicitari, eu habar nu aveam ca si tu esti . sa fiti sanatosi. Acum sunt 3 gravidutze? Tu, Miky si Mariana?
Claudelu paca se tin toate belelele scai de tine. santate tatalui tau.
veve uite aici lista :http://www.desprecopii.com/info.asp?id=77. noi ama facem la 1 an si la 13 luni VVR (vaccin impotriva rujeolei)
pupici
Malina siDanutz (5 aprilie 2004) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=35266" target="_blank"> povestea nasterii