Bebelusi martie aprilie 2004 (43)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irina.c. spune:

Laura,Kata,Rayu,Nedda,Malinamultumim pentru urari,suntem mai bine acum.
Rayu,noi stam chiar pe soseaua Berceni,spre Aparatori.
Malina,nu stiu de ce a facut Ilinca boala.Dr. mi-a zis ca pot fi trei cauze:un microb de la cineva,igiena sau posibil sa fie ceva in laptele meu.M-am gandit ca sambata,inainte de a pati asta,am fost la o vecina a carui baiat avea enterocolita si cred ca s-a molipsit de acolo..De igiena nu se pune cazul.Eu nu fierb biberoanele zilnic,dar le spal bine cu apa fierbinte si detergent dupa fiecare intrebuintare.Cred totusi ca Ilinca avea ceva probleme dinainte,deoarece manca foarte prost si mi-a crescut putin fata de alti copii,dar doctorita de familie imi tot zice sa nu-mi fac griji,ca asa e constitutia ei.Acum se cunoaste ca i s-a facut tratament,caci mananca 5 mese de cate 200 g fiecare,ceea ce nu a facut ea niciodata.Sper sa recupereze greutatea cat mai repede.Va las,ca iesim un pic la plimbare.Irina si bb Iinca(26apr04)
"Toti traim sub acelasi cer ,dar nu toti avem acelasi orizont."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katalina spune:

La multi ani!!!
DARIA

La multi ani!
DANIELA

O viata senina,plina de bucurii,sanatate, sa va dea D-zeu tot ce-i mai bun in viata.Laura si Kulta, sa va traiasca si sa va aduca numai si numai bucurii!O floare pentru o mamica speciala!

Catalina, ROBERT si CATALIN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

quote:
Originally posted by malina_mircu

miky avem si noi problema asta cu Danutz de cand ii dau dintii. Ieri noapte m-a terminat. Aseara insa, duap ce i-am dat 1/2 linguritza Romergan a dormit mai bine, nu s-a trezit decat 3 ori si s-a culcat la loc imediat cu suzi si ceai. Si sa stii ca noi de cand am inceput serviciul facem cu schiambul, o noapte eu, o noapte tati, chiar daca dormimm in aceesi camera (si daca este f agitat ne ajutam unul pe altul). Mi s-a parut ca la voi numai tu dormi cu ea. Ar fi bine sa faceti si voi al fel, mai ales ca esti gravida.
eu inca stau 6-7 ore la servciu, cred ca pana face un an mai stau asa.
sunteti f avansati la mancarici voi.

Malina, dormim amadoi cu ea (de fapt repriza a doua de vaicareli n-am mai postat-o aici ci la "in unul sau in doi mergem mai departe", asa ca daca o sa citesti acolo o sa vezi ca nici macar n-avem cum sa dormim altfel ecat impreuna deocamdata). Insa doar atunci cad are ceva grav sta si tati cu noi treaz (cum a fost aseara , cand s-a culcat si el tot la 2 noaptea). In rest, eu's cea care ma trezesc sa-i dau sa pape ori de cate ori se trezeste peste noapte, eu's cea care stau dimineata cu ea in caz ca se trezeste mai repede de 7 jumate (ora noastra normala de trezire) si foarte foarte rar tati. Asa l-am obisnuit iar atunci cand ii cer ajutorul peste noapte de multe ori comenteaza, asa ca mai bine nu. eja a devenit "imun" la tipetele ei de peste noapte, doar daca urla ceva mai tare se trezeste, in rest doarme neintors , ba chiar mai si sforaie ! Insa ma ajuta in restul timpului atat cat poate, asa ca nu mai ma plang.

La multi ani Daria si Daniela!!

Mickyyy si Malina Ioana (31.03.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malina_mircu spune:

am citit vaicarelile II. e delicata situatzia, dar trebuie sa faceti ceva. ar fi normal ca sotzul tau sa faca ceva. si unde mai voia mama ta sa incapa?
tati cand este de garda eset activ,eu aproape ca nu aud ce afc ei, stau f linistita. e mai artist decat mine al adormit copilul.

pupici
Malina siDanutz (5 aprilie 2004) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=35266" target="_blank"> povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

malina, habar n-am. eu i-am zis lu' mama ca sta cumnatul la noi, dar n-a interesat-o absolut deloc. Ea vrea sa vina sa vada nepoata si gata. Restul nu mai conteaza.....putem sa dormim noi claie peste gramada in sufragerie, cu tot cu fata, pentru ea n-are nici o importanta.

Mickyyy si Malina Ioana (31.03.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns spic de grau spune:

Andrei
Chris
Daria
Robert Mihai
Amelie
Sebastian
Daniela

Sa cresteti mari, sanatosi, norocosi si sa aduceti numai bucurii si fericire parintilor vostri! Pupicei multi multi tare!

Luminita si www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=spic%20de%20grau" target="_blank">DAVID - 11.03.2004

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34758" target="_blank">Povestea nasterii lui David

"Il y a des fleurs partout, pour qui veut bien les voir" (Henri Matise)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns spic de grau spune:

Sa incep cu inceputul..ca am si rele si bune si cele rele au fst primele.

Sambata am fst invitati la niste prieteni, ca au sarbatorit 1 an de casatorie. Toate bune si frumoase, ne-am strans 7 + puiul meu.. Mancare, discutii, fara dans ca stau in gasoniera si nu aveau spatiu.
Una dintre fete il ia la un moment dat in brate pe David, cum nu era prima data nu am zis nu. Mai ales ca o vad ca ii plac copii.
Dupa vreo 5 minute o vad cum incepe sa tipe, iar lui David ii iesisera ochii din cap, si se sufoca. Nu stiu cum am sarit peste masa! Ii daduse sa manance un covrigel "ca vazuse ca se intindea spre farfurie", si evident ca ii ramasese in gat. L-am prins in brate pe David si l-am strans o data puternic de burta ca a zburat cat colo bucata de covrig. Am zis ca innebunesc. Tot we nu am mai fst buna de nimic. Noaptea am avut cosmaruri, si acum plang cand imi aduc aminte ce nenorocire se putea intampla! Asa ca dragelor aveti grija pe mana cui lasati copii, sau ce baga in gura ca e pericol.

Acum partea buna.
Ieri a fst St Valentin. I-am programat cu cateva zile inainte iubitului meu o felicitare siropoasa. A fst f incantat cand a primit-o. Mi-a trimis pupici multi pe MSN.
Pe la pranz ma trezesc cu un curier la usa, abia se vedea din flori. Prima data am crezut ca a gresit usa.. Iubitzelul meu imi comandase floricele pe internet. Nu e un scump?

Un pupic si de la noi!

Luminita si www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=spic%20de%20grau" target="_blank">DAVID - 11.03.2004

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34758" target="_blank">Povestea nasterii lui David

"Il y a des fleurs partout, pour qui veut bien les voir" (Henri Matise)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

Multumim pentru pupicul dulce, David ! Luminita bine ca ai avut prezenta de spirit ! Chiar ca se putea intampla o nenorocire !
Felicitari taticului !

Sotulache al meu nu mi-a trimis flori, in schimb m-a trimis pe mine la cumparaturi, astfel a ajuns mai devreme acasa si a pregatit masa, a hranit copilul, apoi a spalat chiar si vasele ! Uraste sa spele vase, face orice numai sa nu le spele ! Iar astazi cica ma scoate la cumparaturi ! A vazut el ceva probabil si nu stie daca imi place sau nu ! Va povestesc eu maine ce i-a mai trecut prin cap !

bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgescu oana spune:

La Multi Ani Daniela si Daria sa fiti frumoase sanatoase si norocoase!
Malina ce era cu enterocolita ca eu nu am vazut reportajul.
Mickyyy,multa forta si de la mine
.

Oana si Maria Alexandra(17.04.2004)
Martie-Aprilie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

LA MULTI ANI celor doua printese,
DARIA SI DANIELA!!
Iar sint pe fuga ,din pacate nu mai am ajutor acasa si sint cu Amelie nonstop,pe care trebuie sa o fugaresc prin toata casa,sa vad ce baga in guritza,sa fiu intotdeauna cu un pas inaintea ei,pentru ca are o viteza la facut prostioare ceva de groaza!!De exemplu,are o deosebita placere sa-mi umble la butoanele de la telecomenzi,si noi avem un sistem al naibii de complicat,daca imi apasa pe buton,adio programul romanesc,si turbez!.Sa va zic ca gaseste intotdeauna butonul respectiv??
Am citit in fuga ce ati scris si imi cer scuze daca nu am retinut mare lucru,chiar cind citesc ,sta pitica linga mine si ma trage de pantaloni,de tastatura,etc!!Stiti voi cum e!!
Am vazut pe puiul Malinei ,tare scump!Si piticii lui David!!
Irinel abia astept sane vedem prin Bucuresti,neaparat!!!Si facem cumva sa ne vedem o data cu cupii si o data fara cupii??Poate mergem undeva la dans!!Si cu Daniela ,bineinteles!!
Claudia,cum a fost aseara??Pupici!!

Katalina
,uite ca am revenit cu forte noi!
Cam atit deocamdata,sint peste cap cu treaba!!

Elena si Amelie

Mergi la inceput