Scoala Step by step - Stiti ceva?
Raspunsuri - Pagina 2
andreea_tx spune:
Nu stie nimeni unde sunt scolile 55 si 70 in sect.3? Isabela in ce zona e scoala ta?
andreeat
tynadiana spune:
Uite ce am gasit Andreea_tx:
SCOALA GENERALA NR. 55
Adresa: Industriilor, Nr. 46 | SECTORUL 3 | Telefon: 01.2554266
SCOALA GENERALA NR. 70
Adresa: Tiglina, Nr. 37 | SECTORUL 3 | Telefon: 01.3222524
Tyna si DIANA!
tynadiana spune:
Noi abia la anul, desi face 6 ani in august acu, asa am hotarat sa nu grabim invatatul si asa o sa aiba tot timpul sa invete nu??
Dar as fi interesata am cautat si pe net si am citit niste articole acu sa-mi spuneti daca e chiar asa :
Desi e o forma de invatamat alternativa care dureaza 4 ani de scoala, dar ca programa dupa terminarea acestor 4 ani are cunostiinte cat ar avea dupa 4 ani "din ceilalti"??
De ce nu se gasesc astefel de clase in toate scolile??
Am inteles a in unele cazuri trebuie testat copilul deci cum il testeaza? ce trebuie sa stie? unde are loc testarea? cand il testeaza?
Am mai inteles chiar de la voi ca programul e de dim pana pe la ora 4 dupa-amiaza, deci papa acolo, dar cu somnul??Nu ca s-ar da in vandt Diana dupa somnul de dupa-masa, dar cateodata chiar doarme si doarme bine...
Va intreb ca sunteti mai in cunostiinta decat mine si sincer chiar mi-au placut articolele pe care le-am citit, ar mai fi si programul care daca incepe de dimineata si e departe rau de noi parca nici nu am inima s-o scol cu noapte in cap (ca nu avem masina proprie)...parca as avea drobul in cap cu scoala asta mi-a fost greu s-o dau la gradinita dar la scoala mi se pare si mai imposibil...
Astept raspunsuri lamuritoare, va pupam dulce !!
TYNA SI DIANA!
andreea_tx spune:
Multumesc Tina.Nici noi nu suntem inca de scoala dar citind articolul mi s-a parut interesant si atunci intreb si eu sa cer informatii ca sa ne hotaram ce o sa facem si mai e si chestia ca trebuie sa aranjezi cu foarte mult timp inainte stii cum functioneaza sistemul la noi in tara.
andreeat