Global Art

Global Art | Autor: anaiss

Link direct la acest mesaj

a fost cineva la clinica Global art din capitala? spuneti va rog daca stiti mai multe despre ea, dar nu din reportajele Tv. mersi

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Deci Global Art a fost inchisa pentru ca functiona ilegal.
As vrea sa te intreb daca stii in ce consta exact procedura de donare de ovule. Din punct de vedere medical.

Andreea 26 sapt.
Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandana spune:

androix, puiule! te mai intereseaza subiectul!

anaiss, vezi ca la fiva acum o saptamana era cineva care fusese si avea numai cuvinte de lauda!

pe mine ma scarbesc reportajele tv si ziarele! vorbesc si habar nu au despre ce e vorba, eu personal nu comentez ca inteleg partile!

probabil ca se fac stimulari usoare cu punctii, urmate de fertilizari cu sperma trimisa deja. nu poate sa fie altceva!

Mergi la inceput

Dandana, nu ca ma intereseaza neaparat subiectul, initial am crezut ca Anaiss vrea sa doneze ovule. Am vorbit cu ea pe mail si ne-am lamurit.
Cat despre stimulari usoare, nici pe departe. Sotul meu a filmat nu mai departe de saptamana trecuta o pustoaica de 19 ani care vroia sa obtina bani ca sa-si plateasca nunta si care abia isi revenise dintr-o hiperstimulare pe la Municipal. Sa nu mai zic ca Global Art nici nu au vrut sa auda de ea cand s-a intors cu ovare de 16/9.

Andreea 27 sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandana spune:

a spus cum s-a facut stimularea? nu de alta dar eu cu cea mai usoara stimulare (o pastila de ovamit x 5) aratam de parca urma sa fac fiv, nici nu mi-a numarat toti foliculii!

nu vreau sa le iau apararea ca e clar ca ceea ce urmareau erau banii si nu implinirea umana a cuplurilor beneficiare, dar fiecare organism raspunde diferit

am inteles ca se facea si monitorizare

Mergi la inceput

Ea o fi spus saracuta dar al meu e varza pe subiect si nu a retinut decat esentialul: fata s-a dus sa ia 2-3 sute de lire, i s-a facut stimulare, i s-a facut extragerea foliculilor dupa care la cateva zile a inceput sa se umfle si sa se simta rau. S-a intors la clinica si a zis ca ii este rau. Nici o problema, i-au facut o perfuzie si i-au dat un sut in dos. A ajuns in Municipal unde i s-a spus ca avea ovare de 16/9 si lichid in abdomen (???) iti dai seama cat inseamna dimensiunea asta??? Cat o portocala, nu ca a raspuns ea diferit. Si acolo a avut noroc de o doctorita competenta care a pus-o pe picioare.
Uite chiar o sa ma interesez unde a aparut materialul respectiv, in principiu la stiri, dar sa-mi spuna daca s-a dat deja, ca sa aflam mai multe detalii.

Andreea 27 sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elise spune:

brrrrrrrrrrrrr....

Elise

Mergi la inceput