Omu' cu pumnu'
De cind m-am pripasit io pe DC au fost o sumedenie de schimbari in infatisarea forumului. Majoritatea simpatice, agreabile. (desi mie una mi-e cam dor de vechea ratzushca si de vechea sigla ondulata, dar asta-i alta poveste...) Una peste alta, cred ca aspectul lu' DC, azi, e placut, original si de bun gust.
Dar. Totusi. E ceva ce ma scoate din sarite si cu care, uite, chiar nu ma pot obisnui. E "omul violet agresiv si cu pumnul ridicat" cu care au fost impodobiti moderatorii. Nu-mi place cum arata, nu-mi place ce sugereaza. In plus, nici nu-i caracterizeaza pe o buna parte dintre moderatori.
De obicei nu comentez chestii d-astea, e ca si cum ai merge in vizita si ai strimba din nas la culoarea mochetei. Dar zilele astea, cind l-am vazut pe cel mai proaspat moderator cu minunea asta lipita in frunte, m-a socat o data in plus "aparitia" si m-am gindit ca e cazu' sa ma pling si eu un pic.
Chiar ne trebuie oroarea aia?
Raspunsuri
arboria spune:
Mie nu-mi displace "gogoasa infuriata", tocmai din motiv de contrast.
Iileana, sa nu dai
Julia
roxanica-mamica spune:
Omuletzul ala e reprezentativ pt DC . Ori cu noi ori impotriva - trebuie doar sa mai faci niste osanale , ode , chestii din astea si totul e ok . Doamne fereste sa ai o parere mai altfel ca ai si zburat . Si nu va obositi sa imi blocatzi accesul ca plec singura .
ps - mai coboratzi un pic cu picioarele pe pamant fratzilor - prea va credetzi cei mai destepti , cei mai tari , cei mai cei . sunteti foaaaaarte departe de adevar .
Otilia spune:
Omuletul acela capcaun-mincator-de-useri-nevinovati este doar o gluma... pentru cine o si gusta, desigur. Dar nu-i exclus sa-l schimbam cu o ratusca zimbareata si simpatica foc.
Roxanico-mamico, calmeaza-te.
(asta ca sa vedeti ca suntem pupaciosi cu tot cu capcaunu' la nick )
~Otilia&LaAdelita~www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Otilia" target="_blank">
Marina spune:
Draga Roxanica coboratul cu picioarele pe pamant ar tb sa fie valabil pentru fiecare. Si inainte de a arunca un cuvant cugeta de doua ori.
Un moderator care se simte jignit d'aiurea
iileana spune:
Ups. Nu la genul asta de discutie ma asteptam. Prin prisma "parcursului" meu personal pe forumul asta n-am motive sa consider ca Omu' Mov caracterizeaza DC-ul. Stiu ca s-a dorit o glumita, atita numai ca eu nu o gust. (sa fie ceva in neregula cu mine? ).
Dar daca doi oameni (Otilia si Julia) spun ca pe ele le amuza...asta e. O sa ma straduiesc sa-mi placa...
desprecopii spune:
ileana ai dreptate - nu e prea inspirat. o sa il facem mai prietenos.
Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.
cl spune:
Iileana, nici mie nu-mi place acel omulet. Aceeasi senzatie am avut-o si eu, cand l-am vazut. Am mai spus-o. A arata pumnul nu mi se pare o gluma bune, dar, ma rog, fiecare cu gusturile lui. Si tot sincer, ratusca DC-ului, un copilas zambaret sau..., poate ar fi fost mai potrivite.
Claudia
PS Cu scuzele de rigoare, vad ca Mirela a raspuns. Multumim frumos!
Sabina spune:
nu tre sa fie neaparat ratusca.Uite, mie mi-ar placea sa arate ca un batranel intelept care le rezolva pe toate...sau asa ceva.
Umorul poate fi mult mai subtil de atata!
Sabina si Sofia Galagia
www.desprecopii.com/forum/photo_album_cat.asp?sqldtl=834" target="_blank">Poze cu noi
Cele mai frumoase fete