Meniu de nunta
Raspunsuri - Pagina 7
majaginn spune:
hello pisu_miau. Astept sa vina al meu cu pizza si pana atunci mai scriu 2-3 mesaje si iti raspund la intrebari.
1. noi ne-am gandit ca mesele sa fie aranjate , cu bilete cu numele invitatiilor unde sa se aseze, etc. si lumea merge frumusel, isi ia pe farfurie ce vrea sa pape si se aseaza frumos la locul lui. Nu e normal asa?
2. filmuletzul e chiar filmuletz, adica 3 minute(pe o piesa) si cateva imagini cu noi, de cand am fost mici, cum ne-am cunoascut, adica noi de-a lungul anilor(ca doar suntem impreuna de 7 ani deja!!) Dar cred totusi ca asteptam cu el si o sa-l punem mai spre ora 12, ca si asa am renuntat la artificii ca erau prea scumpe, si facem asta atunci. A , sa va intreb ceva: nu se poate aduce tortul la ora 12? Ca soacra mea a zis ca tortul se aduce doar pe la 2 dim, untimul. Nu putem sa avem intre mese si ceva dulce????
3 .Draga mea la ciorba de pui NU POT sa renunt ca de cund sunt mica visez sa manac ciorba mea preferata la nunta mea! Si de, eu sunt sin Maramures, macar atat sa am si eu din zona mea! deci chiar cred ca supa ramane...mmm-...deja mi-e pofta cand ma gandesc. poate nu o sa mananc eu multe in noaptea aia, dar cioarba, 2 portii, sigur!!!
Da, slujba afara, speram doar ca vremea tine cu noi, si ca va fii loc ptr. toata lumea, si offff ce greu e de aici de departe sa ai control asupra detaliilor...
va pup! Mi-a venit pizza!
maja, bride2be
www.nuntanoastra.com
http://community.webshots.com/user/ginmseb
kriss79 spune:
Draga Nushulica>noua ne-au dat meniurile sa alegem acasa, in jur de 7,8 meniuri. cel mai ieftin era cel traditional cu mici si nu mai stiu ce care era vreo 900 mii lei si cel mai scump era unul la 1,7 mil. Acestea erau preturile cu tot cu bautura lor si cu tortul adus si comandat de ei.Am vb cu ei si putem combina meniurile intre ele, adica am combinat felul 1 de la unul cu felul 2 de la altul samd.Am vb si putem aduce noi bautura si tortul facem noi comanda si ei il vor aduce.Bautura costa la fiecare meniu in jur de 300 mii lei de pers!! iar felia de tort 50 000lei. Reducand astea ne-a ajutat mult.Prin urmare, ca sa iti faci o idee, primul fel costa 152mii,al doilea 220 mii,al treilea 132 mii,al patrulea 223mii.Se aduna 2 cafele-40 000,chifle.Bautura o aducem noi mult mai ieftin. (1 l de vin alb varsat era 90 mii la ei, noi il luam cu 30 direct de la Bucium)samd.
http://photos.yahoo.com/darbyshaw79
ioana07 spune:
quote:
Originally posted by majaginn
1.in loc ca aperitivul sa se aduca la masa, ne-am gandit sa facem un bufet cu aperitive, asa sa inceapa seara. Lumea vrea sa fie vazuta, sa se plimbe prin sala, ne-am gandit ca ar fi o deschidere a serii mult mai placuta, decat sa se ajeze toata lumea cum vine. deci bufetul (tip-suedez) sa contina tot ce ar fii normal pe o farfurie aperitiv, dar frumos aranjat, si fiecare sa-si ia ce ii place de acolo...?? Credeti ca ar merge sa facem asa?
Ma indoiesc ca un astfel de bufet suedez va avea succes la noi... Din pacate romanii nu sunt "educati" in acest sens... si s-ar putea sa ramaneti cu toata mancarea pe mese... De altfel lucrul asta ni s-a spus cam la toate restaurantele de-aici din Bucuresti care au organizat astfel de nunti (gen bufet suedez)... Invitatii nu prea au indraznit sa mearga sa se serveasca singurii si aproape toata mancarea a ramas pe mese...
Bine...acum...tu iti cunosti mai bine invitatii...stii cam de ce sunt "in stare"...
Poate ca pentru lume esti doar o singura persoana, dar pentru o anumita persoana esti intreaga lume.
ralucah spune:
Uite na ca acu imi curg si mie balele cu gandul la ciorba ta de pui!!!
Intre mese nu poti aduce tortul iubita ca ala e momentul culminat al meniului de obicei, fala bucatarului daca vrei. Dar se pot ciuguli niste fructe sau niste prajiturele mici (facute in casa sau de la cofetarie).
Si de-as avea darul prorociei si tainele toate le-as cunoaste si de-as avea atata credinta incat sa mut si muntii din loc iar dragoste nu am...nimic nu am!
olguttza spune:
Eu am avut bufet suedez acasa, la cununie...si-a iesit ditamai tam-tamu' : ca "parca suntem la picnic", ca "daca nu-mi aduci tu o farfurie cu ceva in ea, io nu m-ating de ce-i acolo" etc. Si era vorba, evident, de neamuri! Venite de la coada vacii, cu fitze de casa mare!
Cununia noastra
Nunta
Pozici
Zenga
Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.
dilaural spune:
quote:
Originally posted by olguttza
Eu am avut bufet suedez acasa, la cununie...si-a iesit ditamai tam-tamu' : ca "parca suntem la picnic", ca "daca nu-mi aduci tu o farfurie cu ceva in ea, io nu m-ating de ce-i acolo" etc. Si era vorba, evident, de neamuri! Venite de la coada vacii, cu fitze de casa mare!
Cununia noastra
Nunta
Pozici
Zenga
Hahaha...... ce tare esti...
Aici vorbeai de neamurile tale sau ale lui ?!??!?
Dilaural
http://pg.photos.yahoo.com/ph/dilaural/album?.dir=/4c12
olguttza spune:
Ale lui!
Ca io nu mai am pe nimeni in afara de mama si sora'mea....
Cununia noastra
Nunta
Pozici
Zenga
ioana07 spune:
quote:
Originally posted by olguttza
Exact la astfel de persoane m-am gandit si eu cand am spus ca bufetul suedez nu va avea succes la noi... Asta e... Astia-i avem, cu astia defilam...
Poate ca pentru lume esti doar o singura persoana, dar pentru o anumita persoana esti intreaga lume.
Lorym spune:
Vineri am fost la restaurant si am stabilit meniul:
Gustare rece (muschi afumat,pastrama, rulou piept pasare,rosii cu brinza,dobos, salama sibiu,muschi in aluat, tarta cu vinete)
Gustare calda 1(file salau cu cartofi natur)
Gustare calda 2(saramura piept de pui cu mamaligutza)
Al patrulea fel: cotlet cu cartofi pai cu salata
Inghetata(ca e 23 iulie - plina vara)
2 cafele
dulciuri(8 feluri- 4 kg) si fructe pe masa(mere, banane, portocale)
tortul miresei(diplomat cu fructe)
Pret meniu- 800.000. Eu zic ca e foarte bine nu?
Eu voi aduce tot ce tine da bautura: apa, suc, vin , sampanie, bautura aperitiv.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lorym_2001/my_photos