Ma tampesc de tot ?!?!?

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

Sa va zic ce am facut: mi-am luat orz verde pulbere si iaurt naturel, mi-am pus grau la incoltit... Si Nu mai am pofta de dulciuri Yupiiiii!!! Si va zic ca am in frigider 3 sortimente de inghetata, am in dulap ciocolata si dulceturi, am acces la orice vreau eu dulce. Si nu imi trebuie!

Cafea nu am baut de 2 zile si nu am cazut pe jos, asa cum ma asteptam din cauza tensiunii mici. In schimb am baut ceai de maghiran neindulcit. Are un gust bunutz (zic eu, care urasc din principiu ceaiul) si am citit pe net ca e bun pentru imunitate, gripe, raceli etc.

Si unde nu puteam manca iaurtul natural, numai cel cu fructe, ieri si alaltaieri am mancat 750g - e adevarat ca am gasit un sortiment care are gust ca cel de casa si sunt foarte incantata de el. Azi am mers si mi-am luat 3 bidonase de cate 500g.

Aquariuspro, iti urmez sfaturile si te astept sa mai povestim pe YM.

Multumesc si celorlalte fete pentru toate ideile, pe care incep sa le pun in practica si sa devina parte din viata mea zilnica.

Va imbratisez si astept sa mai ziceti si voi ceva. Adi

O sa va mai zic ce apare nou.

"Where there's a will, there's a way!!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

Va salut iar

Nou e ca sunt mai odihnita peste zi, nu mai imi cad ochii in gura la ora 9 dimienata; nu am mai baut cafea deloc, de atunci de cand v-am zis; nu am mai mancat dulciuri si nici nu am mai avut pofte de dulce asa cum aveam inainte (cateva lingurite de dulceata de fructe de padure facuta in casa si tiramisu facut de mine ); am mai fost pe la piscina si am incercat sa stau mai mult la aer, chiar daca am ceva de citit (si pe balcon am stat, la soare si aer).

Cam astea sunt noutatile. Si incep sa ma simt de varsta pe care o am cu adevarat . Acuma, cand vine si , va fi complet tacamul. Insa pana atunci, ma bucur de tot ce am .

Va multumesc de sprijin, Adi

"Where there's a will, there's a way!!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelamaria spune:

Adimercedes, bravo tie! Tine-o tot asa! Imi pare bine ca ai gasit solutia la intrebarile tale!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aquariusrpro spune:

Adimercedes , faine vesti! Sa nu renunti!

Roxana&Ruxandra

http://community.webshots.com/user/aquariusrpro

Mergi la inceput