inseminare inseriata

inseminare inseriata | Autor: valiburu

Link direct la acest mesaj

Cine a mai facut inseminare in serie,adica in zilele13 si 14,inainte de spargerea foliculului si dupa spargerea lui.Dr Moisa a spus ca am mai multe sanse de reusita .Ce parere aveti?La prima inseminare facuta in ziua 13 la Giulesti am avut trei foliculi care inca nu se sparsesera.A fost esec total.Acum urmez tratamentul Liviei si mai departe vad eu....

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alina25 spune:

Valiburu spune-mi si mie daca inseminarea ai facut-o cu anestezie?
Povesteste-mi si mie cum a fost
Cat a costat cam toata povestea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Alina, uite iti raspund eu, daca nu se supara valiburu
Inseminarea este un procedeu simplu si nedureros. Asteptarea si nereusita sunt greu de suportat.
Se monitorizeaza ovulatia si cand foliculul a ajuns la dimensiunea perfecta, se face Pregnylul care ajuta la spargerea lui.
Se prelucreaza sperma sotului (printr-un proces de centrifugare unde se separa lichidul seminal de spermatozoizi, si raman doar spermatozoizii cu cea mai mare mobilitate) apoi se introduce in uter printr-un cateter.
Se sta intinsa putin...si gata! Rezultatul in 2 saptamani.
Daca urmezi, iti doresc bafta!

Valiburu , eu am facut 2 inseminari, dar am citit acum ceva timp intr-un tratat pe un site american aceeasi chestie. Cum ca se practica aceast procedeu iar rezultatele sunt bune.
Incearca! Iti tin pumnii!

anca...poate intr-o zi
http://community.webshots.com/user/ancawish

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina25 spune:

Fetelor va rog sa-mi scrieti si la cat v-a dus
o inseminare?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tia spune:

click www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=39282" target="_blank">aici la capitolul INSEMINARE ARTIFICIALA gasesti mai multe subiecte pe aceasta tema

17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valiburu spune:

Inseminarea am facut-o la Sp.Giulesti,sperma a fost prelucrata de dr.Moisa,iar operatiunea a fost facuta in urmatoarele conditii:stimulare cu Clostyllbegyt in zilele 3-7,Pregnyl in ziua 11,inseminarea in a 13-a zi (nu se sparsesera foliculii).Am fost sfatuita sa fac a doua inseminare a doua zi,dar nu am fost de acord.Acum imi pare rau si vreau sa fac acest lucru pentru ca nu s-au dsscoperit cauzele sterilitatii mele.Am 28 de ani si abia dupa trei inseminari poate accept realitatea si voi infia un copil.Inseminarea m-a costat 1700000+240000 Pregnyl.Singurul lucru care imi mai ridica moralul este rugaciunea care ma intareste sa merg mai departe.

Mergi la inceput