Bebelusi de noiembrie-decembrie 2004 (20)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roserb spune:

Felis, sunt tare frumoase pozele.Mai ales in prima de la baita e asa de dulce Mihaita! Si parca s-a facut mai rotofei.

Bits, intr-adevar, cred ca grasanii au ajuns la saturatie, dar eu nici nu-l silesc pe Mihnea- vrea sa manance , bine, nu , e treaba lui ca are destule sunculite. Cred ca trebuie neaparat sa incep cu sucul, cel putin la masa de la ora 10 abia de mananca 100 ml. In rest mananca cantitatea normala(150-170), dar uneori cu mari tergiversari.

Onitza, da, i-a trecut imediat de la Tobrex, e drept ca am luat-o si din pripa, adica vineri a avut secretia si lacrima si seara am inceput sa-i pun picaturi, pana dimineata nu mai avea nimic. Ii mai pun vreo 2 zile si gata.

Fulguletzule, Bianca a avut cruste galbene si nasoale pana la o varsta foarte "inaintata" , nu am reusit sa scapam de ele nicicum, cu toate aifiile si uleiurile, si o spalam pe cap in fiecare seara. Avea un par cam ca David al Damei , daca nu cumva chiar mai mult... A scapat de ele brusc si de la sine, asa ca stai linistita, ca Ruxi o sa aiba un barbat OK.

Raluca, tare frumos ai povestit , si mie imi era dor sa-mi mai aduc aminte...

Mey, copilasul asta al meu nu mai vrea decat in fundulet. Daca il pun in scoica sa vedeti cum ridica capul sa se salte! In patut a inceput sa "mestereasca la casuta de la carusel, care are multe butoane luminoase. Se intoarce pe o parte si manevreaza la greu.
In schimb nu e prea vorbaret.

Am mai pus niste POZE

Roxana&Co

http://f2.pg.photos.yahoo.com/roxanaserbanescu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eliza5 spune:

Onitza, eu iti recomand sa ii faci analiza secretiei conjunctivale. Asta e calea cea mai eficienta sa tratezi conjunctivita..

Eliza si Alex (15 nov. 2004)
http://community.webshots.com/user/tincuta101

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_du spune:

Raluca, ce dulce ai fost! Mi-am adus aminte de momentele alea! Acum ma gandesc cum asteptam sms-urile tale, si ma gandeam "doamne, de ce dureaza atat??? S-a internat de mult, ce mai asteapta ??? Eu vreau sa nasc in 10 minute cu totul !!!!!" Ai fost o curajoasa, si daca nu ma imbarbatai tu ,pe mine ma lasau sigur nervii, desi a durat mult mai putin. Mi-ai facut pofta, si poate ma pun si eu pe povestit curand.
Mai fetelor, Bianca mea face niste fiteeeeeeeeeeeeeeee uite asa de mari la masa. A mancat aseara pe la 21.30, si s-a mai trezit abia la 5 dimineata cand....surprise !!!! nu a mancat nimic. Daca ii puneam biberonul cu ceai era fericire maxima. Daca il inlociuam repede cu cel cu lapte... la revedere si un praz verde, incepeau tipetele. Asa ca m-am gandit sa o las in patut, cu suzeta, ca maxim intr-o ora jumate se trezeste. AIUREA !!!! Abia la 8.30 s-a trezit, si acum se chinuie mama sa ii dea biberonul, ca la mine rade si da din maini !

Ioana si Bianca pui (22. dec. 2004)

http://photos.yahoo.com/ioana_du

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Buna dimineata!Mai,parca e din ce in ce mai urat afara!
Roserb,am vazut pozele!Am facut alegere buna ptr.zgubi a mea!Ce grasan..si ce par.Bianca e tare dragalasa si ea!Ti-am trimis PM cu ID-ul meu,dar am uitat sa-ti spun ca,calculatorul meu face figuri...s-ar putea sa dispar ca magarul in ceata.Oricum,eu intru mai des dimineata.
felis,trebuie sa ai incredere ca se vor rezolva toate.Nu dispera.Mihaita e tare dragalas..si am vazut si faimosul costum.Aveti grija de voi si nu ezita sa ceri ajutorul.
Am pus si noi POZEde sambata si duminica,deci recente.
Pupici,
Andreea si Mariuca(7.11.2004)
POZE NOI: http://community.webshots.com/user/andreap124

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

Onitza,zici ca te duci cu bebe la Billa.Si cum se comporta,e cuminte?Noi cand am fost cu Radu la Carrefour a urlat cat la- tinut gura si nu s-a oprit pana n-a iesit tac’su cu el afara.
Mi-e si frica sa mai incerc sa merg cu el la cumparaturi.

Ad_rianna,si eu la fel am patit cu Radu:in fiecare noapte se dezvelea complet.Acum are sac de dormit si poate sa se foiasca si sa dea din picioruse cat vrea.

Roserb,si la noi s-a declansat greva foamei.Ia repede biberonul si dupa 40-50 ml ori incepe sa se zbata,ori rade fericit,ori adoarme.Ma exaspereaza ca o masa dureaza in felul asta intre 45 minute si o ora.

Si incepe sa schiteze miscari de ridicare in funduletz,il vad ca ridica capul si se forteaza sa se salte.E cel mai fericit cand il apuc de manutze si il treg in sus.Cat timp sta in funduletz are o mutrisoara uimita si incantata,de-ti vine sa-l mananci.

Andreap,hai ma ca nu e asa nasol afara.Parca se chinuie sa iasa soarele,si la meteo au anuntzat 8-9 grade.Ar fi cazul sa iesim si noi la plimbare,ca de cand cu frigul asta am stat in casa si l-am “aerisit” cate o jumatate de ora cu geamul deschis.

Mai fetele,cum fac eu suc de mar in cantitate mica,are cineva idee?

Felis,am vazut pozele si Mihaitza s-a mai implinit,inseamna ca ii merge bine.E un dragalas!

Mergi la inceput

Raluca,frumoasa poveste!Cand vedem poze cu BBlusa ta?
Eu am pus un POZE cat mine de mare..se pare ca nu mai am simtul masurii........Asa ca scuzati!
Eu tocmai am trimis o poza la "www.babyexpo.ro"la concurs..nu ca ar fi cea mai ce Mariuca,dar nu ma costa nimic.Salonul e in Aprilie,parca 15-16-17.Mergeti?Eu am fost la cel din Septembrie si am luat ceva lucruri ptr.bblusa.
Pupici,
http://community.webshots.com/user/andreap124

Mergi la inceput

Jasmine,in Pitesti e tare urat!Oricum eu am scos-o chiar si cand au fost -5 grade,dar parca pe ploaia asta......Cerul e plumburiu,sta sa ploua,mai bine soare si ger decat asa!Sunt meteodepresiva,nu?
Try,imi pare rau sa aud ca Alex face fitze!Poate e doar acum,o perioada.La mine de cand cu suzeta sta cumintica si afara.In casa o tine doar cand vrea sa adoarma,si atunci i-o tin eu cu mana.Noaptea doarme tot cu mine,trebuie sa-mi fac curaj sa o pun in patutul ei!Altfel o sa doarmea cu ine pana la majorat!
Hai ca BBlusa doarme langa mine la calculator in cosuletul ei si de aceea stau atata pe net;daca o ridic,se trezeste,asa ca.....
Pupici,
POZE NOI: http://community.webshots.com/user/andreap124

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

JASMINE, e foarte cumintel cand il scoatem din casa; am fost si in cora cu el si am stat doua ore...mi-era un pic frica sa nu faca scandal, dar a fost un ingeras, asa ca acum am curaj sa il mai scot la plimabri lungi...
FULGULETS, DANAMUNTI, pai hai sa incepem exercitiile de gimnastica, sa aratam si noi bine la vara, ca mi-e groaza cand ma gandesc ca iar n-o sa stiu cu ce sa ma imbrac, ca nu-mi vine nimic.
ELIZA o sa-i cerc doctoritei sapt. viitoare cand mergem la cantarit sa-i facem analiza secretiei, ca ma ingrijoreaza.
BITS, bafta azi la vaccin..eu ii dau ceai..babydrink daca ii e sete.
Fetelor a dat soarele , vedeti??? La plimbare cu noi!!!!!
DANAMUNTI, preotul nu a specificat ca certificatul costa atat, ci doar ca ii mao costa 1.700.000 lei. Da, au fost uimiti si foarte suparati, dar le-a trecut repede, mai ales nasei, cand s-a vazut pe ringul de dans,a uitat si de barbat!!!!
AM descoperit ceva la copilul meu: daca il infas e un cumintel...zis si facut...acum doarme de ex. Si inca ceva:i-am facut program , la ora 20.00 stingerea, si doarme dus, singurel, la el in patut...taaaare ma bucur ca nu l-am invatat cu noi...abia mai avem si noi timp de ale noastre!!!

Onitza-mami lui Paul
http://community.webshots.com/user/fix_indiferent

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_du spune:

fetelor, chiar asa, ca mi-a amintit Onitza. Cum stati voi cu ? Aveti chef, a inceput sa devina placut? Noi abia de Sf. Valentin ne-am "riscat" pentru prima oara, si cam cu grija. Nu a fost foarte neplacut, dar nici nu m-am topit de placere.
Sa va mai intreb ceva, desi cred ca s-a mai discutat, dar nu stiu eu unde sa caut. Am nascut de 8 saptamani, am alaptat numai 2 , cand trebuie sa ma astept sa primesc "musafiri"? Voi incepe sa iau anticonceptionale, si tare as fi curioasa cand va fi "fericitul" eveniment.

Ioana si Bianca pui (22. dec. 2004)

http://photos.yahoo.com/ioana_du

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bits spune:

multam fain ONITZO!ne-am intors.are mama un adevarat barbat s-a strambat doar cand i-a bagat acul in manuta.astazi a fost testarea pt BCG iar poimane e adevaratul vaccin.

in RO se face testare?voi ce vaccin ati facut la copii?toate vorbiti de vaccin in picior numai noua o sa-l faca in manuta?

octy,KEN(1nov 2004)
dolofi

Mergi la inceput