Bebelusi de noiembrie-decembrie 2004 (20)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ad_rianna spune:

Mai dar "scumpi" mai sunt preotii la voi. In Cluj am platit cu chitanta 100.000 lei taxa botez, deci 200.000 ca erau 2 si apoi nasii au dat cat au vrut ei...nici nu i-am intrebat...ca pe mine nu m-au lasat sa platesc nimic, cica nu se face

ONITZA draga mea nu ma plang pt.ca atunci cand am putin timp trebuie sa fac altceva si abia astept sa stau putin la calculator sa vorbesc cu voi. Mi se pare ca nu trebuie sa ma plang, ei chiar sunt cumintei...eu noaptea nu trebuie sa stau cu ei in brate sa adoarma, iar peste zi ii iert daca mai plang putin ca vor in brate. Si mai strig si eu cateodata: 'taci ca te trantesc de nu te vezi' dupa care imi dau seama cat sunt de tuta: sunt atat de frumosi ca-mi vine sa-i mananc. Doar sunt ai mei nu?

FELIS sotul tau e un dragut. Ce frumos gest! Al meu a fost racit si nu a iesit din casa, asa ca ... nimic

gemenusilor BIANCA si TUDOR - 03.11.2004

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikimi spune:

Monica sa vezi ce ti-e si cu doctorii astia.Al meu mi-a dat vaccinul ala cu chitanta - 500.000 lei.Deci depinde de unde il iau ei, vezi, poate fi si mai scump...Alex a facut febra mai tare noaptea, dar a trecut pana dimineasta cu un supozitor de paracetamol pt sugari.A doua zi a dormit mai toata ziua, dat atat, asa ca nu-ti face probleme, trece repede.

http://photos.yahoo.com/mikiparisa

Miki si Alexander (12.12.04)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_rianna spune:

Am pus aici

niste poze in care aveau amandoi bubitze. Tudor mai mult, el de fapt s-a si procopsit cu dermatita atopica. Nu sunt recente dar mie mi se par haioase

gemenusilor BIANCA si TUDOR - 03.11.2004

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roserb spune:

In sfarsit mai apar si eu!

Am avut de lucru o gramada zilele astea, azi am fost la servici pana acum, am avut un audit si de vreo 2 saptamani tot muncesc la hartoage. Bine ca am scapat, ca aveam un stres pe tema asta. Chiar mi-a placut la servici, am mai schimbat un pic decorul, iar acasa am lasat o echipa competenta formata din mama+Catalin, sa se ocupe de tineret! Am gasit bebeii adormiti cuminti, iar "bonele" ostenite.

Mihnea vad ca nu se mai prea omoara cu mancatul , atata se foieste pana incepe sa suga din biberon la unele mese, ca ma exaspereaza!S-o fi saturat de lapte, vrea sarmalute!Sa incerc si eu cu biscuiti si alte minuni, ca vad ca se poarta

Simona, bine ai venit in Drumul Taberei. Asteptam sa se faca vremea mai frumoasa ,sa iesim la plimbare.

Onitza, nu e neaparat necesar sa-i dai ceai sau apa daca papa si lapte praf, eu mai incerc sa-i ofer, dar nu se innebuneste dupa ceai. Bea cateva gurite si gata.Zilele astea incep si eu cu sucul de mar.

Ele, ma bucur ca e mai bine Denisa. Stai linistita, nu o sa ramana cu nici o sensibilitate la plamani, doar nu a fost in stare asa grava, Doamne-fereste. Mihnea de atunci nu a mai avut nimic, si sper sa nici nu mai aiba. Asa-i ca e groaznic cu aspiratul? Eu cat am stat in spital il duceam la aceasta minunata operatiune de 2 ori pe zi, si la inceput plecam plangand de acolo de fiecare data. Insa lui ii era mult mai bine dupa ce-i curatau toate "traseele" si dormea linistit.

Monicuta, bine ca ati scapat de vaccin. Pupici lui Ruxi.Acum am citit de pompa, daca mai ai nevoie, am si eu, si inca una destul de competenta.

Roxana&Co

http://f2.pg.photos.yahoo.com/roxanaserbanescu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

ROSERB, daca ai timp, mai raspunde-mi te rog daca i-a trecut lui mihnea secretia galbena la ochisori ca eu sunt inebunita, i-am pus si tobrex si lapte de la san si...nimic.
Lui Mihnea i-a trecut?
ADRIANA, lasa ca se recompenseaza sotu fata de tine, ai sa vezi. Doar vede cat de zbati.

Onitza-mami lui Paul
http://community.webshots.com/user/fix_indiferent

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_du spune:

Onitza, de aia mi-e si mie aiurea cu "modestia" astuia ! Tare mi-e ca se magareste, ca sint ceva de speriat. Eu nici nu prea ma topesc de dragul preotilor, ca sint in stare sa te jecmaneasca, dar....
Cat despre sucul de fructe, parca nu prea imi vine sa ii dau ! Mi se pare cam devreme pentru asa ceva la numai 2 luni1 Acuma sa vad si cat imi spune sa ii dau totusi. Asa, o ligurita-doua as incerca, din cauza constipatiei (nu face KK fara termometru decat foarte rar. daca nu ii bag termonetrul urla saraca de mi-e si mila, nu mananca, nu poate sa doarme....). Voi ce ziceti?

Ioana si Bianca pui (22. dec. 2004)

http://photos.yahoo.com/ioana_du

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

irinaA, vaccinul se numeste Prevnar si e impotriva Pneumococus nu stiu cum. E imposibil sa nu existe materiale pe peretii salii de asteptare sau niste fluturasi informativi pe care sa ti-i dea dr. Chiar daca el nu e prea in tema cu noile reglementari, ar fi trebuit sa vi-l recomande cu plata. Noua asa ne-a zis medicul de el, inca de la o luna si ne-a zis sa ne hotaram pana la 2 luni (cand venea vaccinarea) daca il vom cumpara sau nu (costa aproape 100$ doza si se face in 4 doze timp de 1,5 ani). Nu am vrut sa-l facem la 2 luni pt. ca erau prea multi bani si la 2 luni (pe 12 ian.) nici dr. meu nu cred ca aflase de gratuitate. si la controlul de la 3 luni ne-a zis daca vrem sa facem Prevnarul ca acum e gratuit si urmeaza sa mai facem peste 2 luni (ca se face cu distanta de 2 luni intre).
Sigur trebuie sa stie de Prevnar. Da-i o cautare pe internet si afli mai multe info despre el.

Alex - 5 Nov. 2004 ......... poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fulguletz spune:

quote:
Originally posted by daniela_sb

Fulguletz, Danut a facut crusta in cele 2 sapt. in care nu a avut voie sa faca baita din cauza vericelei. I-a trecut in 2 sapt asa cum ti-am spus cu ulei inainte de baie si pieptanat dupa.

tu ii faci baie in fiecare seara?
noi tot nu am scapat de crusta ...
ma gandesc ca poate si din cauza faptului ca nu ii facem baitza pe cap in fiecare seara???

lui David voinicelu', tras ca prin inelu' (1 dec. 04)
pozitze

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by onitza

JASMINE, mie nu mi se retrage burta de nici o culoare, parca sunt ca somalezii aia, slaba la picioare si cu burta mare.

daca te consoleza cumva si eu tot somaleza sunt

pozitze

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ad_rianna

Si ei dau din picioare si se misca in patuturi de ma sperie cateodata. Rezultatul: ii gasesc dezveliti complet. Pana nu se dezvelesc nu se linistesc. Si doar nu e cald in camera lor, maxim 21 grade

adriana, ce mai buna solutie e sacul de dormit...
eu noaptea il bag in sacul de dormit, iar ziua am o paturica a lui mare si care se muleaza bine pe el si nu are cum sa se dezveleasca.
Noaptea mi-e frica totusi cu paturica , ca sa nu si-o puna pe fatza (el doarme singurel in camarutza lui si deci nu il supraveghem deloc noaptea) ..asa ca il bag in sacul de dormit.

pozitze

Mergi la inceput