Va plac filmele de groaza?

Va plac filmele de groaza? | Autor: mihuletu

Link direct la acest mesaj

Cum stati fetelor la capitolul "filme de groaza"? Am incercat intr-o seara sa ma uit la "The Ring" - noul film de groaza mult laudat tocmai pentru ca e laudat ca e cel mai tare film si, spre rusinea mea, nu am reusit. Cand simteam ca vine o faza tare, imi bagam repede nasul in carte si nu-l mai ridicam decat atunci cand auzeam ca se calmeaza spiritele. De atunci nu ma mai uit la televizor (paguba in ciuperci, ca si-asa m-am saturat de ineptiile pe care le dau astia si de filmele vechi) si nu ma mai duc singurica la culcare, stau pe capu lui barbac'meu pana vine si el. Moft, dar cu ocazia asta se culca si el mai devreme.
Daca stati bine cu nervii va recomand din toata inima The Ring.
toate bune,

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vilma spune:

Mie imi placeau destul de mult inainte de a fi insarcinata. Dupa aceea, n-am mai suportat. Si nu suport nici filmele violente. Violenta aceea de care se face abuz pe ecrane in ultimul timp. Nu le mai suport, nu mai vreau sa vad asa ceva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca spune:

Nu....nu-mi plac prin simplul fapt ca nu am rabdare sa ma uit la ele!

Raluca si Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrruzza spune:

Mie imi plac!:)

Noroc tzie, mie...tuturor!!"Neasteptatul se produce intotdeauna"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bettina spune:

NU imi plac!!!!

Numai bine, Madi&Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Violeta spune:

Sunt unele filme de groaza care sunt puerile, tampitzele pot spune, dar altele precum: "Exorcistul", seriile de la "Scream"...
Fetele din Romania au auzit cu siguranta, chiar zilele trecute a fost dat prin ziar si la stiri, cazul unui baietel de 13 ani care si-a ucis sora de 9 ani, cu vreo 10 lovituri de cutit, in stare de somnambulism, dupa ce vizionasera impreuna la video, "Scream 3"
Va inchipiti ce s-a produs in subconstientul bietului copil si ce tragedie in familie....

Revenind la subiect, eu apreciez filmele "psiho-thriller", gen "Seven" care mi se pare o capodopera, dar nu as lasa nici un copil sau tanar pana la 20 ani sa-l vada...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coryna spune:

Mie imi plac filmele SF-groaza, gen Alien, care dupa ce se lupta si se lupta pina la urma tot mai ramine un monstru pe acolo, de prasila. Imi placea sa ma uit si cind eram gravida si mama era speriata ca cine stie cum o iesi copilul, dar a iesit frumos ca un soare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielac spune:

nu pot sa zic ca nu imi plac, dar la unele scene mi se face frica de mor si tremur...

Dana si Diana-Maria http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=diana+nou&mid=201&cid=1072

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihuletu spune:

pai draga violeta, fa rost de "The ring" si da-i drumul, cu ochii deschisi. E genul care iti place (psiho-thriller) si Se7en a fost mic copil pe langa asta - cel putin asta e parerea mea - ca la Se7en m-am putut uita fara jena.
Uite un review:Este unul dintre cele mai bune pe care le-am vazut in ultimul timp (si vad destule). Desi este un gen de film nu neaparat usor de digerat (thriller horror), are calitati de necontestat si isi face treaba de minune: TE SPERIE !

Trebuie spus de la inceput ca cei mai slabi cu "pitpalacul" ar trebui sa sara peste acest film, caci senzatiile induse sigur ii vor marca

Ideea este destul de simpla: o caseta video "omoara" in 7 zile pe oricine o vizioneaza. Dupa ce vezi caseta, suna telefonul si o voce te anunta ca mai ai 7 zile de trait. O jurnalista vede caseta si cauta in cele 7 zile ramase sa dezlege misterul. Despre ce mister e vorba, ce descopera in cercetarile ei, precum si de ce se cheama filmul "the ring" si nu "the tape" ramane sa vedeti voi.

Miscarea camerei aminteste mai mult de un film european, decat de unul american, cu mare atentie pentru expresivitatea si mimica personajului. Daca va asteptati sa vedeti un film horror intunecos si plin de monstri, veti fi cu siguranta dezamagiti. Imaginile sunt complexe, alerte, iar sunetul face toti banii: Dolby 5.1, vizionati filmul pe un sistem home theater surround si veti incepe sa intelegeti de ce merita investita

Mare parte din film utilizeaza o tehnica nu foarte utilizata: in background, foarte slab, se aud niste sunete foarte joase, "tremuratoare". Exista momente in care chiar si camera vibreaza un pic, ceea ce la unele persoane sigur va echivala cu necesitatea schimbarii pantalonilor.

Finalul este si el foarte interesant, filmul avand un "final dublu". Primul este cel clasic hollywoodian, cu personajele imbratisandu-se usurate. Numai ca .... in loc de generic, continua inca cateva minute Va las sa urmariti filmul, caci este cu adevarat o placere sa vezi un lucru bine facut.

Repet, desi este un film horror (si eu personal am o parere proasta despre gen), este un film FOARTE bine facut si nu ar trebui ratat de nimeni. Mai ales ca pe 4 martie se lanseaza oficial DVDul.
Tare sunt curioasa sa-mi povestesti parerea ta dupa ce il vezi.
pupici
p.s. si am zis ca nu ma mai uit la filme de-astea cat mai sunt insarcinata, nu de alta, dar sa nu vina bebe mai devreme. bravo tie coryna ca ai putut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Julie spune:

Cine are ocazia sa vada varianta originala (adica filmul japonez) "The Ring", sa profite de ocazie. Eu una, desi nu sunt fan al filmelor de groaza, il recomand.

Alte filme remarcabile in domeniu sunt "Exorcistul" (tot varianta originala) si mai noul "Blair Witch Project" (parca asa se scrie, daca nu, scuze). Apropo, a aparut si "Blair Witch 2", dar din secventele din reclama mi s-a parut ca aluneca de pe linia primului si se inspira la greu din clasicele horror japoneze (fetele din Jap cred ca stiu despre ce vorbesc).

Un film cu succes de casa dar indigerabil pentru mine a fost "Hannibal".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

la mine la antipatii pe locul 1 cu coronitza îs filmele cu violentza si pe 2 îs filmele de groaza, si pe 3 îs filmele SF(exceptie Matrix)...da' cu toate astea ma mai uit uneori :-)

Sä fim senini!

Mergi la inceput