La noi la Cluj(9)
Raspunsuri - Pagina 6
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/pufymic/pufymic.jpg)
pufymic spune:
Adela multumesc de sfaturi, dar la aplic deja de mult, mai ales cel cu umidificarea aerului....in rest ce sa-ti zic, Alesio meu nu suporta siringuta in gurita, asa ca ii dau siropelele cu lingurita ....dar ieri seara am reusit sa-l pacalesc cu biberonul cu ceai si cand casca gurita pentru el ii bagam siropel, pana l-a inghitit pe tot....Zici sa nu-l fortez cu mancarica....pai e tare mancau, asa ca nu-l opreste pe el puroiul din gatut sa pape(papa in disperare, ca si pana acum, chiar mai des, fiindca papa mai putin la o masa!).
Pusi poti sa ne povestesti despre tine!
Pupici!
Ioana&
Alesio, bāzucu' lu' mama si urlaciosu' lu' tata(08.10.2004)http://alesio.shorturl.com/
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
baby-boom spune:
'Neata fetelor!
...Nu stiu daca e de bine sau de rau(ma gandesc ca e oricum greu sa gasim loc la un restaurant caruia sa nu-i gasim nici un cusur...) dar am aflat ieri de la sora nasei noastre ca e posibil sa nu mai vina vara asta in tara!....se pare ca iar ni se arata sa prelungim cu inca un an data nuntii!!! Si eu care asteptam confirmarea datei cand vor fi in tara, ca sa ne apucam mai repede de pregatiri....
In fine, voi cum mai sunteti?? Roxi si de la noi o mie pe cucuiul lui Serban....cred ca s-a speriat rau de tot puiutzul, nu??
Mariana, iesim azi la o plimbarica impreuna??? Ce face Stefan?? Dar ingerasul din burtica????
Adela, tare necajita am fost cu caruciorul....bine ca ne-au returnat banii, nu stiu ce sa mai zic, ori am avut eu ghinion, ori ai avut tu noroc cu al tau.....cum stati cu gradi? sper sa gasiti ce va place, ca totusi sunt oferte in cj..... si felicitari pt. sotiorul tau!!!
Ioana, nici Elise nu suporta seringa....am incercat sa-i dau panadol baby si pe urma suculetz, cand am inceput diversificarea si nu a tinut deloc, deloc!!!!! bine ca reusiti cu biberonul, si bine ca ati incercat acum cand e mai mic, deoarece daca o faceati cand avea vreo 6 luni nu cred ca accepta...of, ca mult ne-am chinuit noi!!! pt. voi, si toata sanatatea din lume pt. Alesio, sa se faca bine micutzul!
Mai Pusi, dar chiar, de ce nu ne pove de tine?? Cu siguranta bebe va veni, daca e asteptat!!! Si atunci vei si cu noi, aci pe net....mamicile si bebicii virtulali(frati de altfel, nu???)
si te mai asteptam pe aici
Fetele m-am intins mai mult decat mi-e plapuma, dar mai trebuie sa va zic ceva: pe langa iaurt asta mica accepta mar si banana dar numai daca le tine ea in mana...cu lingurita se stramba de parca i-as da c***t...pardon....cum am lasat-o moale cu supica azi sau maine vreau sa-i fac iarasi, sa vad cum reactioneaza!
Revin si eu mai tarziu
Va pup pe voi si pe bebei
Florina, mamica-ei Elise
gegea spune:
Salutare, dragelor!
Felicitari, mireselor noastre si mult noroc la rezervare! Si eu stiu ca rezervarile se fac cam cu un an inainte, dar poate aveti noroc!
Roxana, imi pare rau de cazatura si de urmarea ei! si de la noi ca sa treaca mai repede!
Pufymic, da...imi place mult nick-ul tau...e ceva delicat.
Geani cu Daria(31 saptamani)
carrie spune:
Roxana, bine ca a plans piciul, mai rau e daca nu reactioneaza.important e sa nu lesine sau ceva de genu asta.stai linistita va fi bine.eu am tras o sperietura asemanatoare cand a cazut Thea din tarc.s-a urcat pe o papusa si a plonjat.nu s-a lovit rau da io am fost socata toata ziua.
Pisi, bun venit printre noi.
fetele interesate de gradi!!am fost la Waldorf, e f draguta gradi.conditiile sunt urmatoarele:costa rezonabil 50000/zi +100000 pe luna ceva fond comun, au grupa de romana si de maghiara si se face germana.grupele sunt mixte cu copii de varste diferite, au zis ca e f bine asa, ca cei mici se joaca cu cei mari.locatia e super, pe str Anatole France cu o gradina mare , liniste si aer curat.
singura pb e ca primesc de la 3 ani numa.
m-am gandit atunci ca probabil grupa mica o dau la HK si apoi o mut, oare e problema mutarea?
atunci va fi si mama la pensie probabil si la 5 minute de ai mei
care stau pe Pata.
Adela la Club este baietel de un an, fetite de 1 an si 3 luni si un an si 4 luni.
hai ca va pup acuma ca-s pe fuga, am AMR 2 zile pina la lucru si m-a apucat harnicia si curatenia
cristiana si gagalicea Theodora Alexia(1 anisor si 8 luni)
http://photos.yahoo.com/thea_alexia
Monique spune:
Servus fetelor !
V-am citit toate mesajele in "contumacie"...Va multumesc pt gandurile bune !
Am nascut f repede si usor in 17.01.05 asa...a aparut inca un "barbat" in viata mea...Victor ! Victorash este un cuminte de baiat (nu avem colici ! deci in ce ne priveste se respecta mitul potrivit caruia al 2-lea bb este mai...linistit...si parintii sunt muuuult mai relaxati !), ne trezim din 3 in 3 ore sugem 5-10' si=apoi somnic !!! Ziua avem 2 perioade de veghe : 2h dimineata si 2h seara. Nu-mi vine sa cred cat de odihnita ma simt !...
Vladutz isi iubeste fratziorul (il saruta seara inainte de culcare si-atunci cand pleaca afara la joaca ) dar...este GEEELOSSSSS ! E foarte sensibil...plange din "orice"...sper sa se acomodeze cat mai repede cu "noua situatie"...
Acum eu am o intrebare la voi : unde as putea sa organizez botezul lui Vic ? Vom avea un botez in cerc "restrans" ~ 20 pers. Deci...ce restaurante imi puteti recomanda ? Noi ne gandim la Roata...voi ce-mi sugerati ?
Aaaa si sa nu uit ! In Martie vom fi nasi de botez ! Unde as putea gasi hainutze de botez pt finul nostru ? (va avea 2,5 luni atunci)
Pupici,
& feciorashii
roxana1974 spune:
Salut gagici. Nu stau mult caci am multa treaba. V-am citit pe toate dar de raspuns raspund in zig zag...Dintzi inca n-avem dar gingiile sunt extrem de umflate io zic maximum 2 zile si apar...cazatura nu a avut umari...nici n-am fost foarte stresata fiindca am citit pe mamici de iulie-august cum au cazut alti bb-i unul s-a lovit de calorifer asa ca m-am calmat repede.
Florina, ce ati hotarat pana la urma cu restaurantul? Ce mai mananca pitica? Io am facut refilu' cu iaurt Campina, cremos, cu piersici si visine.
Ioana, aveti grija si iti doresc rabdare si multa sanatate lui Alesio mic, gazutza lu mama si plangaciosu lu tata :-p.
Monique, ce sa zic, Roata mi se pare o superalegere. Alti prieteni ai mei au facut botez undeva la restaurantul Meteor, jos la demisol...era o sala mai mica si mancarea a fost buna. Au adus ei muzica, iar bb a dormit dus. Roata pare si mai bun. Nu stiu ce preturi au...cat despre hainite, tot ei au luat hainite dragute de botez din Piata Mihai Viteazul, dar ai grija ca sunt 2 magazine de copii acolo, ala mai aproape de Napolact e mai bun. Are hainite din import, chiar am vazut niste salopetele pufoase, albastru deschis, din ceva material ecologic...faaaine...
Va pup acum si pe curand,
Roxana
"Fiecare pasare, pe limba ei piere..."
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/pufymic/pufymic.jpg)
pufymic spune:
Salut fetelor!
Noi raportam tot tuse, muci, stranuturi si de ieri seara diaree....asa ca suntem necajiti!
Sper ca voi sunteti mai bine ca noi!
Pupici!
Ioana&
Alesio, bāzucu lu' mami si bebelacu lu' tati(08.10.2004)http://alesio.shorturl.com/
ra_75 spune:
fetelor!
Abia acum v-am gasit. Sunt din Cluj, insarcinata in 16sapt.+, si tot postam la Odiseea sarcinii. Nu am stiut de acest "coltisor" (La noi la Cluj). Am citit povestea nasterii baietelului Marianei Tache si doream sa iau cumva legatura cu ea, mai ales ca spunea tot la acelasi subiect ca este din nou insarcinata.
Cine stie cate ceva despre dr. Dan Ona? Cred ca voi ramane definitiv la el...
Carrie, let me introduce myself: Sunt nasa lui Razvan Pop, tovarasul de nebunele al Theei. Am vazut toate albumele voastre. Thea e un ingeras care rade non-stop. Pur si simplu m-am binedispus! E tare, tare scumpa.
Astept parerile voastre,
ramona
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Pusi/Pusi.jpg)
Pusi spune:
Dragelor,
v-as scrie mai multe, insa povestile mele nu ar prezenta interes pt voi, mamici grijulii, care va impartasiti experientele zilnice legate de copilasii vostri dragi. Imi doresc mult sa devin mamica, insa din pacate nu cred ca se va intampla prea curand...nu sunt inca nici casatorita, desi am 28 de ani. Pana la aceasta varsta m-am dedicat carierei, de acum insa prioritatile trebuie!!! sa se schimbe.
Va multumesc pt. ceeea ce scrieti aici, intr-un fel "ma pregatiti" pt. ceea ce va urma.
va pup pe toate!
Cu drag, Cristina!
caarra spune:
Ioana,insanatosire grabnica lui Alesio!
Roxana,sa vezi de-acu incolo cazaturi,o sa le pierzi numarul destul de repede!
Ramona,bine ca ne-ai gasit si sa ai o sarcina usoara!
Cristina,succes la job si acomodare rapida! Sa inteleg ca ti-ar place Waldorf? M-am interesat si eu putin de sistemul asta si opiniile sunt f.controversate.
Florina,si mie mi se pare super tarziu pt.nunta anul asta.Din experienta proprie iti spun ca nu prea mai gasesti decat duminica(cu putin noroc),in post sau daca renunta cineva(mai rar)
Monique,am citit mesajul tau despre bona si m-am enervat de numa.Cum ai rezolvat situatia? Feliciatri pt.Victoras,sa va aduca numai bucurii!Idee de locatie pt.botez:restaurantul Excelsior de pe Calea Floresti.Zona mi se pare nasoala dar resturantul e f.dragut,curat si preturile sunt rezonabile.
Pusi,pe tine te "stiu" de la Calatoriile Sufletului(unde poposesc eu cand am cate un ragaz).Se pare ca iti place si tie sa calatoresti si ai avut parte si de sanse.Poate ne povestesti si noua cate ceva.Calatoresti de placere sau cu jobul?
Dana,"LA MULTI ANI!" pt.Andi.Stiu ca are aniversarea de 2 anisori zilele astea.
Weekend placut tuturor! Aura si Diana(i an jumate)