La noi la Cluj(9)
Raspunsuri - Pagina 2
![](images/user_woman.png)
Anneliese spune:
Daca Ana s-a trezit la 4.45 am vreme sa citesc mesajele. Ardeam de nerabdare sa vad cum v-ati distrat la patinoar ca si eu vreau sa merg. Noi am fost lenesi weekendul acesta si am iesit doar la plimbarea obisnuita de la care ne-am intors murati (nu mi-am dat seama ca ploua asa de tare).
Geani, daca ti se pare convenabila distanta gasesti buni medici de familie (inclusiv pediatri) la Policlinica Grigorescu. Acte in afara de buletin, fisa medicala si adeverinta de la serviciu ca se plateste CAS nu cred ca iti trebuie dar eu stiam ca trebuie sa dai preaviz de 3 luni medicului de la care pleci. Ar trebui sa te interesezi.
Scarmanus te asteptam. Simpatice foc pisicile tale si mama mea are una care ne insenineaza zilele. Ana o urmareste cu privirea peste tot si ii vorbeste iar mita ii raspunde.
Problema mea din ultimele zile este : [b]Unde este primavara?[/b] Ati vazut-o pe undeva?
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
roxana1974 spune:
Ciao fetelor. In primul rand va spun ca sunt foarte suparata...nu vreau sa aprofundez acum subiectul, dar fie o sa va spun, fie o sa va dati voi seama...plutesc undeva intre umilita si ridicol si imi trece cam greu. Io cand ma supar odata, imi aduc aminte de toate nedreptatile indurate.
De-asta draga Mariana, in semn de protest am schimbat orasul natal in nemaiauzitul Ouagadougou (ma enerveaza ca sub Burkina Faso e si numele ala idiot de Upper Volta) In fine...ah..am uitat sa va zic, m-am hotarat sa nu mai merg la Campulung..o sa scriu si acolo...atunci scrie-i tu la Cici sa-ti rezerve tie camera pe care mi-a rezervat-o mie...
Florina, pana la urma pe unde v-ati plimbat? Pe noi ne-a plouat un pic in Babesh dupa care am intrat la niste prieteni iar Serbanica s-a ales cu o jucarioara de ros.
Annelise, primavara io n-am vazut-o insa am mirosit-o ;-) e pe vine ...
Scarmanus, la patinoar scorurile sunt cam mari, iar gheatza cam subtzire. Totusi e bine ca e, e mai bine si mai putin periculos decat pe lac. O repriza costa 100.000 lei. Patine de inchiriat sunt, insa nu stiu cat costa si nici in ce stare sunt fiindca eu am patine, dar cu urmatoarea ocazie o sa verific si detaliile acestea si-ti voi spune, sau oricare dintre noi ajunge prima acolo o sa poata sa vada si sa scrie. Muzica...sa fim seriosi, patinoarul arata destul de rudimentar, si in afara unui chiosc unde poti sa-ti ei ceva de rontzait si de baut..nu s-a facut mare lucru. Ma indoiesc ca e ceva muzica...poate radio...nici n-ar fi rau ca sunt cateva posturi chiar misto...
Pe curand fetelor,
Roxana
"Fiecare pasare, pe limba ei piere..."
Viktoria spune:
Buna fetelor,
Ma scuzati ca dau asa buzna peste voi insa as avea o intrebare. Sint si eu o clujanca cu suflet si trup insa iubirea ma adus pe alte meleaguri straine. Parintii mei locuiesc in Cluj. As vrea sa va intreb cum sinteti conectate la internet si cam cit platiti lunar. Si-ar dori si ai mei internet deoarece asa putem comunica mai mult si mai ieftin.Va multumesc anticipat si scuzati deranjul.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/pufymic/pufymic.jpg)
pufymic spune:
Salut fetelor!!!
Roxi, lasa mama supararea de-o parte ca nu-i buna la nimic!sa-ti treaca!
Vroiam doar sa va spun La Multi Ani la toti indragostitii de pe aici(de bebici, de soti, de sotii...)!!!
Pupici!
Ioana &
Alesio, bāzucu' lui mama (08.10.2004)http://alesio.shorturl.com/
baby-boom spune:
Salut fetelor!
V-ati prins, sper, ca n-am mai faost la patinoar....mergem alta data!
Roxi, chiar ce s-a intamplat, de esti acu' de prin Burkina Faso? Iarta-mi curiozitatea !! Noi am fost prin oras asa aleator, si apoi am urcat republicii pe jos...cred ca am stat vreo 2-3 ore afara!
Mariana, bine ca m-ai gasit in sfarsit!!! Subiect pt. tine si tu numai nu postau pe aci'
Viktoria, conexiuni la net sunt multiple....eu zic ca cea mai acceptabila e asta printr-o retea de cartier, deoarece viteza e buna iar costul e mic!!!...cam 250.000 lei pe luna + taxa de switch, si taxa de conectare(astea 2 se platesc doar o data cand te conectezi si sunt comasate cam 500.000 lei)
Mai este internet prin astral(o firma de tv cablu) insa viteza e exact ca asta prin retea insa pretul e de 4-5 ori mai mare pe luna(1 mil 300)...de asta am avut inainte si am scapat repede, ca pe deasupra mai si pica netu' o data la 2 zile! Sper ca te-am lamurit!
Flavia, ai pus cercelusi Anei nazdravanei??? Daca da vrem poze!!!
Eu cred ca primavara mananca banane in tarile calde! SI VREAU SI IO ACOLO!
Florina si Elise
country girl spune:
Fetelor heeelp!
Strig si eu din vreme, dar nu ca Petrica (cel cu lupul ;pp). Anul viitor ma gandesc ca nu scap, mai ales de gura soacrei, si trebuie sa fac nunta in Cluj. Io fiind clujeanca "exilata" de ceva vreme, din Cluj.
Nu mai am nici un fel de informatii actualizate despre restaurantele din Cluj unde as putea organiza nunta. Iar prietenii, care mai sunt prin Cluj au epuizat demult subiectul asta
Am postat eu si la alta sectiune a forumului http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=42826
asa ca, daca va indurati de mine, astept sfaturi.tuturor,
carrie spune:
salutare
vreau sa va zic ca io's tare nerfoasa pe patinuarul din Gheorgheni(apropo voi de ce n-ati mai fost?)
noi simbata am renuntat ptr ca n-am avut chef sa stam la coada la inchiriat 2 ceasuri iar duminica ne-am prezentat la 10 fara 20' cand patinuarul trebuia sa se deschida la 10.pe la 10 si un sfert a aparut relaxat patronul , noi eram deja inghetati, care ne-a comunicat cu nesimtire ca mai dureaza jumate de ora sa curete zapada de pe gheata.am facut scandal si ne-a trimis la plimbare"daca nu va convine nu stati".customer service in toata regula.asa ca am plecat si am dat-o pe Thea cu sania in Feleac.da am aflat ca patinuarul e facut cu Primaria asa ca azi inrosim tel rosu a lu Boc ptr o mica reclamatie.
gata mi-am zis off-ul.
Roxana e randul tau!:)
Aura, ati dus-o si pe Diana pe partie?
Viktoria, eu am abonamentul de 12$ la Astral+3,5$ chirie modem dar sa stiti ca-s chiar multumita de el.ai trafic de 1 giga si platesti in plus ca la dial up.eu zic ca e ok mai ales ca stau max o ora pe zi.depinde cat e de mare traficul ptr ca poti opta ptr abonamente mai mari.noi nu avem retea locala in bloc.
Ina, noi am facut nunta la Continental si a fost super super.o alta locatie in voga e Chios in parcul mare.felicitari ptr nunta si daca vrei mai multe detalii nu ezita sa ni le ceri.
Mariana cum te mai simti?
va pup ca s-a sculat puiu
cristiana si gagalicea Theodora Alexia(1 anisor si 8 luni)
http://photos.yahoo.com/thea_alexia
baby-boom spune:
....... Salut fetelor
Apropos de nunta...noi facuram cununia civila in 2002, cu ganduri marete pt. 2003....si pe urma emigrara nasii, apoi anul asta s-a nascut mogaldoaica, in fine ideea e ca 90% facem si noi cununia religioasa vara asta....si nu ne-am interesat de restaurant nicaieri, ca nu stim inca data exacta, dat fiind faptul ca domnii nasi la randul lor nu stiu exact cand vor fi in tara......
In cazul in care v-au tinut rabdarile si a-ti ajuns pana aci intrebarea mea e : e prea tarziu sa facem rezervari pt. vara asta?....ma gandesc ca nasii vor veni prin august, cel mai sigur, si am aflat si io ca e critica faza cu rezervarile.....dar chiar asa de critica sa fie treaba???
Voi ce stiti? Ne gandeam printre altele si la Chios, dar am un feeling ca e cam piperat....Cristiana, voi a-ti fost de rev acolo? Cam ce scoruri au?
Florina, mamica -ei Elise
baby-boom spune:
Stai c-am uitat sa va pove peripetiile cu carutul!!!
Eu+Mihai(sotul) mergem la vanatoare de carut pt. comoara noastra...bun la calitate si bun la pret, ca nu asta vrem toti? Si dupa ce inainte cu o saptamana am studiat bine piata cu sor'mea, m-am dus, asa cum va ziceam cu sotzu',sambata, la "infruntarea finala"....si dupa multe deliberari ne-am hotarat pe una bucata carutz primii pasi, full options, cu husa de iarna, maner rabatabil fata-spate, roti pivotante duble, cos de bagaje, tavita si pt. mami si pt. bebe, plus multe altele, in fine era misto de tot...daca sunteti curioase treceti pe la sensiblu, sa va scaldati ochii!!! AAAAA si era si cu orange si gris...ca asa il vroiam!
Si luam carutzul...la un pret bun....si scot cupchilul afara sambata, la test-drive, si totul era super....am si zis ca avem noroc, ca a fost bun si ieftin, si ca in sfarsit face si romanu' treaba buna..... dar stati sa cetiti si continuarea.....
Duminica, deci dupa o zi, fiindca nu am mai mers la patinoar cu Roxana si Serban am tras o plimbarica de vreo 2-3 ore prin oras...
Bun, si acu' vine partea faina: trecem noi strada la un moment dat si cand incearca Mihai sa urce pe trotuar cu una bucata carutz, mare ii e surprinderea cand manerul carutului se rupe brusc in partea dreapta...aproape de tot...si carutul scapa( nici n-am auzit de asa ceva pana acum), de era sa se rastoarne!!
Morala: nu mai cumpar in vecii vecilor produse romanesti...si de stiu ca tre' sa dau qvadruplu pe o alta chestie de calitate!!!
.........si am facut un mic scandal la respectiva farmacie...si sper sa nu treceti prin asa ceva... si azi am luat un pierre cardin(asa cum trebuia sa facem de prima data) si aproape am uitat de ce patiram ieri dupa amiaza!!! pt. respectiva firma care face asemenea gafe cu articole de bebei.....
....poate ne-a nimerit noua singurul carut de genul ala, dar ma indoiesc.....
Ma gandesc sa fac o mica descindere la protectia consumatorului, ca n-ar strica o reclamatie mica
..uff, ca iar ma enervai acum ca mi-am amintit !
Hai ca va pup si va urez noapte buna!
Florina, mamica -ei Elise
baby-boom spune:
Buna dimineata....buna simplu, de fapt, ca e ora 13 deja!!!
Si aia a fost patania noastra cu caruciorul....Adela, cum Dumnezeu v-a tinut pe voi de asta-vara??? Cred ca l-ati folosit rar de tot, nu?
Am uitat sa va zi ca au incercat sa ne duca de nas cu povesti cu pesti....ca nu se poa' sa ne restituie banii, ca ne dau alt carut..de la aceeasi firma, of course....si alte de astea!!! Dar am fost fermi pe pozitie si intr-un final, dupa 2 zile au cedat!!!
Voi ce mai ziceti??? Ca de 3 postari turui numai eu, ca o moara stricata!!!
Florina, mamica Elise