La noi la Cluj(9)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns caarra spune:

Florina,chiar astea sunt intrebarile pe care vroiam sa le pun si eu.Asa ca,Flavia ne punem sperantele in tine pt.niste info...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caarra spune:

Florina,am dat o privire peste fotografii. Sunteti o fam.f.frumoasa(si f.tineri),sa va iubiti toata viata la fel de mult!
Aura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nana_sim spune:

Buna dimineata!

Mariana vezi ca CECul tocmai si-a scazut dobanzile la credite, dar oricum ... ei au doar in lei si nu e prea avantajos asa.
Sa mai incerci si la Domenia Credit!

Simona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby-boom spune:

Buna dimineata fetelor!
Aura, mersi....pai nici nu ne gandim ca n-o sa fie pt. toata viata!!!
Nu se inghesuie nimeni sa dea curs invitatiei mele? Ce ziceti de McD, duminica???
Pupici
Florina, mamica -ei Elise

http://photos.yahoo.com/floppyflorina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Salut fetelor!

Florina si eu am vazut pozele voastre.....tare frumosi mai sunteti!

Noi suntem ok acum, bazucu e mult mai bine, dar de ieri i-au aprut niste bubitze pe burtica....sper sa nu-mi mai faca cine stie ce boli...!Pupici!

Ioana& Alesio, bāzucu lu' mami si bebelacu lu' tati(08.10.2004)http://alesio.shorturl.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexa Ioana spune:

si pentru fetele din cluj !
primiti un martisor si din partea mea, chiar daca e cu intarziere.
sa aveti o primavara minunata !

va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

Salutare, fetele vesele! Ati primit martisoare??? Noi, daca am fost cuminti, am primit .

Florina, m-am uitat la poze. Sunteti frumosi foc. Si aveti un carucior mese. Dar dl mai in varsta cu barba, cine e?

Simona, multumesc pt link-uri. M-am uitat, dar nu imi convin nici unul. La CEC si BCR e prea mica perioada de creditare si nu tine pielea pt rata de mai bine de 1000 euro/luna, iar la volksbank apare un alt inconvenient. Oricum, multumesc mult pt ajutor. Si iti zic sa ai succes cu casa. Dar daca iti iese, ne zici???

Fetelor, mie imi vine sa rad si mi-e si sa spun. Voi vorbiti de pus copiii in pasaport, cand eu si sotul nici nu avem. Ne-au expirat, si de atunci asa am ramas...fara pasaport. Nu ne putem duce decat pana la buda , vorba aia.

Mariana, Stefan (20.04.2004) si (14 sapt.)

pozicile noastre
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">O poveste de suflet

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Salve fetelor!!!
Mariana, "domnul mai in varsta" e nasul Elisei, Vianu, pe care l-am sarbatorit( nici nu-i asa de batran...n-are 40 ani....da' e dr. in ale filosofiei, si "asa se poarta" pe acolo! E un tip super.....iar tanti e sora lui, si nasa Elisei.....de fapt sunt "nasi delegati", deoarece nasii nostri de cununie n-au putut veni din Canada sa o boteze pe .....
Ioana, ma bucur nespus ca alesio e mai bine si sper sa nu mai faca nici o boala, ca i-a ajuns prin ce-a trecut, sarmanul!
Elise a mancat acum 100 ml iaurt+ un sfert de galbenus de ou.... intru "la parintii intreaba....." sa vad si eu cum pot face sa pape si asta mica fructe sau legume.....am incercat sa o pacalesc si sa pun cate un pic de mar sau banana in iaurt da' nu tine, daca nu e chior iaurtul nu-l mananca.......Marea problema e faptul ca am observat ca nu suporta fructele si legumele....supa de legume NU, in schimb de pui da( bine ca in asta fierb legume inainte da' fura puiul gustul.... aceeasi faza cu fructele: daca amestec in iaurt ou mananca, daca pun fructe nici nu vrea sa-l vada.....
Va pup fetelor, si revin
Florina, mamica -ei Elise

http://photos.yahoo.com/floppyflorina

Mergi la inceput

Mariano, de ce tundeti ingerasul, oameni buni???????? Imi vine sa plang cand il vaz acolo-n covatzica, resemnat de situatie... Noi nu stim cum sa-i crestem frezu' la piticutza noastra si voi iaca va faceti de cap.....pe capul cupchilului!!!!!!!!!!!oooooooffffff! Atat am avut de zis....pana-mi revin din shok, pa!
noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anneliese spune:

Sa va zic de pasaport. Cel mai simplu este sa puneti copilul pe pasapoartele ambilor parinti deodata (altfel trebuie consimtamintul dat in fata unui notar). In acest caz platiti 2*60.000 lei la CEC si va duceti cu actele si cu formularul 4 completat(il luati de pe internet). Acte:certificat de nastere al copilului-copie si original, carte de identitate si certificat de nastere ale parintilor in original si copie si, evident, pasapoartele voastre. Cit despre cozi....tot asa. Desi au acum program mai lung cred ca ar fi trebuit sa stam vreo 2-3 ore, dar am mers la jandarmii de la poarta si ei ne-au dus direct inauntru. Am mai stat la coada vreo 30 min fiindca nimeni nu ne lasa sa intram dar pina la urma am reusit (Ana incepuse sa biziie). Si cam asta este! Bafta!
Florina, faine poze!
Alesio as vrea sa putem face o sa scapi de toate necazurile.

Mergi la inceput