La noi la Cluj(9)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns baby-boom spune:

Simona, am inceput sa strang din pumni....sa-mi zici cand pot da drumul!! Acum, serios, bafta multa si sa rezolvi cu brio...suntem alaturi de tine!
Adela, sunt super incantata de reusitele zilei de ieri!! Sper s-o tinem tot asa!
Mariana, ati rezolvat?....ma rog sa fie totul bine!
Florina, mamica -ei Elise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

Fetelor, iata ca dupa aproape 2 saptamani de chin, totul s-a terminat, iar lucrurile au intrat pe un oarecare fagas normal. Probabil va imaginati ca suntem deja cu casa noua, dar nu e nici pe departe asa. Si mai mult, nici nu am vandut vechiul apartamanet. Da. Suntem tot asa cum ne stiti: locuitori cuminti in ap de 2 camere . Ce s-a intamplat??? Dupa vre-o saptamana de tratative si lamuriri, am reusit sa semnam cu omu' din scara vecina un antecontract de vanz-cump. Dar, exact ziua urmatoare am fost anuntati ca, al nostru cumparator s-a razgandit . Adica ne aflam in situatia ridicola in care cumparam ap. de 4 cam., dar noi nu aveam nici un ban. Am tacut chitic in speranta ca vom vinde pana in 16 martie, cand trebuia sa mergem la notar. Dar iata ca, dupa alte 2 zile, al nostru vanzator se razgandeste!!! . Deci, acum suntem in aceeasi situatie de la care am plecat, cu exceptia ca suntem mai bogati cu cateva sute de euro (datorita faptului ca am avut de-a face cu nehotarati)(nu ma prea incalzesc acesti bani; vroiam ap de 4 cam., dar decat nimic e bine si asa).
Deci, pe scurt, cam asta e povestea noastra cu apartamentele, poveste din cauza careia m-am stresat aproape 2 saptamani si nu am putut sa mai trec pe aici.

Mariana, Stefan (20.04.2004) si (14 sapt.)

pozicile noastre
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">O poveste de suflet

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nana_sim spune:

OOooff, ce rau imi pare Mariana! Nici la mine n-a fost prea roz astazi, si eu umblu cu limba scoasa dupa o casa si fac niste strategii financiare incat in rarele momente de luciditate ma intreb cum oare de-mi trec prin cap. Dar cu credit (eventual tip punte) nu puteti rezolva problema? Zic si eu.
Multumesc Florina, sper ca ti-ai desclestat pumnii pana acum, am simtit eu un val de energie pozitiva la un moment dat, cred ca de la tine

Ma duc in lumea mea acum, sa ne auzim cu bine!

Simona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ra_75 spune:

Fetelor, va multmesc pentru sfaturi.Am senzatia ca nu sunt singura...
Ioana m-am uitat la pozele cu Alesio. Este taaare scump si seamana cu finutul meu. Povestea nasterii lui m-a "scuturat" un pic, dar asta este. Nici eu nu ma feresc, in nici un fel. Sunt tare curioasa de experientele altor mamici; le citesc, desi sunt convinsa in acelasi timp ca nu reusesc sa-mi fac nici pe departe o idee cat de cat aproape de realitate.
Florina, ce pacat ca nu ai si tu album cu Elise...Poate o sa o vad odata.
Adela, din pacate am fost deja la prea multi medici. Sa vedem: am inceput cu d-rul Stamatian (pentru ca are cabinet langa mine). Abia dupa ce ni-am facut programarea am inceput sa aud tot felul despre el. Eu nu pot sa zic ca s-a purtat urat cu mine, dar parca totusi...un pic mai multa etica profesionala nu i-ar strica. Ceea ce m-a frapat pe mine din primul moment la el a fost faptul ca nu purta halat. Aveam impresia ca stau de vorba in autobuz sau pe casa scarii cu un strain caruia ii povesteam niste lucruri atat de importante pentru mine...Apoi am fost la dr. Zsigmond Ana care mi-a placut enorm de mult ca persoana. Fina, simpatica, deschisa, calda, insa am aflat ca nu prea se prezinta la nasteri (ea nu mai lucreaza la Stanca). Urmeaza acum dr.Ona care mi-a fost recomandat de o verisoara de-a sotului ce lucreaza la Gine1. Mi-a facut un control in clinica (intr-o nebunie de nedescris), mi-a dat sa-mi fac niste analize si m-am programat la cabinetul particular in data de 11.03.2005. Sper ca acolo este mai liniste si ca voi putea discuta cu el mai multe.
O sa va spun dupa 11.03.2005 ce impresie mi-a lasat si poate o sa va pot spune si sexul bebelului meu. Abia astept sa merg!!!
Mariana , imi pare rau ca nu ti-ai indeplinit inca dorinta dar sa stii ca probabil exista ceva mai bun pentru voi pus deoparte, care va asteapta...Va fi bine, ai sa vezi!
Nana_sim si eu ma simt un pic "dezradacinata", nu sunt din Cluj, dar incerc sa ma integrez cat mai bine. Brasovul este de vis...Asa bine ma simt cand merg acolo...Imi incarca bateriile.

Gata ca am libarnita vad ca nu ma mai pot opri. Sanatate bebicilor vostri si voua, deasemeni

Ramona si 17sapt.+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anneliese spune:

Salutare tuturor mamicilor si copiilor nascuti si ne-nascuti! N-am prea avut vreme de intrat pe net si am recuperat astazi. Ma bucur pentru Alesio, sper sa-si revina de tot si sa ia o gura de aer si mamica lui. Pentru Elise ce sa zic? Bravo voua! Sunt curioasa daca o sa manince brinzica fiindca Ana mea, care maninca tot ce-i dau, face figuri la brinzica. Trebuie sa o "deghizez" tot timpul, cel mai bine a tolerat-o in dovlecel (cred ca n-a simtit-o deloc).
Roxana, ce mai face Serban?
Bun venit fetelor noi. Trebuie sa mai punem de o intilnire sa ne cunoastem. Poate dupa ce trece nebunia cu 8 martie si vor fi temperaturi mai binevoitoare.
Ramona, eu am nascut cu o doctorita super la gine 1. E fara fite si super, super grijulie. Poti vorbi cu ea orice, e atenta si eu ii pastrez o vie recunostinta. De altfel, ne bucuram intotdeauna cind ne vedem. Daca nu merge cu dr. Ona iti pot da mai multe informatii. Eu cred ca este esentiala o buna relatie pacient-doctor mai ales in momentele dificile.
Mariana imi pare rau ca vi s-au spulberat planurile. Las' ca trebuie sa se rezolve cumva. Voi vreti neaparat Zorilor? Ce mai face Stefan?
Simona iti tinem si noi pumnii! Sa auzim vesti bune!
Florina intrebai de Oana. Are 34 de saptamini si i-am vazut fetita la ecograf e super! Ea nu mai are rabdare, ar vrea sa nasca dar mai are putin de asteptat. Miine mergem in oras ca sa faca ultimele cumparaturi pentru bagajul de maternitate. Iar piciul ei este minunat cu incercarile de a vorbi. Ultima chestie care m-a amuzat teribil este "blebleble" in traducere libera "lebede" asa cum "blable" este (v-ati prins?) "lapte".
O noapte usoara va doresc!

Mergi la inceput

Am revenit. La amiaza am vrut sa va mai scriu dar se trezise Stefan, asa ca am trimis postarea, asa, pe jumatate . Macar asa nu va plictisesc.

In primul rand vreau sa va multumesc la toate ca ati fost alaturi de noi si ca ne-ati tinut pumnii. Probabil, asa cum zicea si Ramona,(si alte persoane cunascatoare a situatiei), avem altceva mai bun pus deoparte. Sper ca e asa.

Roxana, multumim pt aprecieri. Nu ai exagerat cu nimic in privinta lui Stefan , dar cu mine.....hihihihihi.....mai am mult de asteptat pana la sexy. Oi fi eu ok cu picioarele, dar sa vezi mai sus ce sunci am!!! Ca, daca e sa pic in Somes, chiar daca nu stiu sa inot, tot nu ma inec; am colaci muuuuuuuuuultiiiiiii si maaaaaaaariiiiii.
Nu mai stiu daca ti-am mai spus, dar am citit postarea ta legata de pozele de la galerie. Iti inteleg supararea, ca la fel am patit si eu si tot asa simt si eu acum: nici sa ma roage cineva nu mai vreau poze cu Stefan la galerie. Dar, Roxana draga, chiar asa!?!?!?!?! Sa te dezici tu de scumpul tau oras si sa iti faci flotant de..... nu mai stiu unde te-ai mutat ?!?! Hai inapoi!

Florina, mi-e dor de o plimbare. Si sunt curioasa sa va vad caruciorul.

Simona nu stiu cum e creditul ala "tip punte". Imi explici? Oricum am avut in vedere un credit; vroiam ipotecar sau personal; oare cum e asta de care pomenesti?! Avem nevoie de credit pt diferenta de pret dintre apartamente. Tu dupa ce fel de casa alergi???

Adela i-am pomenit lui Stefan de bebe2, dar nu a fost impresionat. Bine, nici nu am insistat pe subiect in ideea ca mai avem timp. Ar trebui sa insist? Voi cum stati cu ap de 3 camere? Ati gasit ceva?

Ioana, sper ca Alesio e mai bine!!! Saracutul de el, la ce chinuri a fost supus!!! Sunt convinsa ca nu mai puteti nici tu nici el!

Ramona, tu de cat timp esti in CJ? Nici eu nu sunt din CJ. Sunt din Maramures. Dar m-a "adoptat" CJ-ul de 8 ani. Si ma simt aici de parca sunt de o vesnicie. Nu m-as mai intoarce in MM.

Ioana M, bine ai venit! Sa-ti traiasca Victoras si sa ne spui mai multe despre el!

Carrie, sa sti ca m-ai facut curioasa. Tu ce lucrezi de fapt? De ce esti secretoasa?

pozicile noastre
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">O poveste de suflet

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Salutare fetelor. Am avut pe la amiaza o tentativa sa va scriu dar o sarcina rapida din partea sefei m-a facut sa inchid repede fereastra...
Flavia, m-am distrat tare de mesajul tau, la partea cu piciul Oanei. O salut pe Oana si ii tin pumnii. Stiu ca abia asteapta sa nasca, asa eram si eu (si toate de fapt), eram curioasa sa vad cum arata puiul meu si sa il tin mai repede in brate.

De noi ce sa va zic...Serbanel e tot mai cumintel, creste vazand cu okii, are peste 11 kg. Mananca tot si cand se termina plange...e un grasun. L-am pus pe burta si nu vrea sa e ridice. E asa de haiooos, ridica doar fundul, dar sta in nas...sta cat sta, dupa care se enerveaza si tzipa. Nu zice inca mama sau tata, dar zice de-ale lui...rade tare la vreo 3 scheme de genul: "pitic burtos", "Serban face pipi" si "te pap tot", rade de parca are arcuri in burta.
In weekend am fost la Brasov cu tot cu el. Nu m-am asteptat sa stea atat de cuminte in masina, e drept pe scaunelul lui de masina. A cantat, a gangurit, a lins jucarii, a baut apa si dupa vreo 4 ore a si inceput sa urle, dar i-a ajuns frate 4 ore...in rest a fost greu, fiindca a trebuit sa dormim cu el in pat si a fost cam nasol. um ma simtea cum incepea sa ma traga de pijama si asa nu puteam dormi. A trebuit sa dorm la picioarele patului...rau de tot m-am odihnit...in fine asta e.
Va pup pe toate si va doresc numai bine.
Roxana

"Fiecare pasare, pe limba ei piere..."

Mergi la inceput

Flavia, sa-i pupi pe Oana si pe piticul ei. Cred ca e o fericire generala cand incepe sa stalceasca cuvintele.

Stefan nu zice altceva de vreo 3 zile decat vevevevevevevevevevev (toooooooooata ziua ne veve-ieste!), dar si cand le zice pe astea toata ma topesc de fericire si fiori imi trec prin piept. Si daca l-ati vedea in ce fel isi tuguie si isi stramba gurita de vorbitul mare, v-ati prapadi de ras. Si e asa de serios! Iar daca il imit e super fericit si continua "dialogul" si mai acerb.

Roxana, nu mai stiu. Cate luni are Serban? Sa stii ca si lui Stefan ii place la nebunie in masina. El e impresionat de inchizatorile de la usi. Saracuta de tine! Cate nopti ai dormit in astfel de conditii? Cred ca e cumplit sa dormi cu bebe in pat. Nu ii inteleg pe cei care practica acest obicei. Eu nu m-as odihni toata noaptea!

pozicile noastre

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nana_sim spune:

Buna dimineata!

Va prind la rever un martisor imaginar si va doresc sa va fie vesnic primavara!

Simona

P.S. - Mariana iti spun dupa-amiaza ce e cu creditul acela, acum trebuie sa termin ceva care arde!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AdelaP spune:

Fetelor dragi, Tudor va si va din toata inimioara iar mamica lui (eroina) doreste ca viata sa va fie o simfonie a primaverii.
"1 Martie calator va aduce-un martisor"

http://pg.photos.yahoo.com/ph/adela_petean/my_photos

Mergi la inceput