Ca sa nu existe discutii!!!!!!
Prietena mea si-a deschis cont de pe calculatorul meu! Nick: Mariana_68. Posibil in viitor sa intre pe forum si de la mine.
Multumesc pentru intelegere.
Elly
Referitor la anunt. Nu este o problema cand doua sau mai multe persoane se inregistreaza sau chiar folosesc acelasi PC pentru navigare si utilizare DC. Probleme apar doar si numai doar in cazul in care un user foloseste cu buna stiinta 2 sau mai multe nick-uri pe DC chiar daca utilizeaza acelasi sau mai multe Pc-uri pentru acele nick-uri. Pt cazul descris de tine de obicei se primeste un PM pentru edificare din partea administratiei site-ului (admin sau moderatori). Personal mi se pare o chestiune care in esenta tine de fair play din partea fiecaruia dintre noi utilizarea unui singur nick.
Urmarirea si sanctionarea utilizarii de doua sau mai multe nick name-uri indiferent de locatia PCului are ca si scop asigurarea unui climat deschis si mai ales corect intre utilizatori.
Cu aceasta ocazie lansez si posibilitatea de a se pune intrebari care sa ajute la edificarea eventualelor neclaritati.
Multumesc pentru pozitie si subiect.
Marius Pernes
home page - www.marius.rdsor.ro