FIV 30

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Teli spune:

Adelia, eu am facut acelasi lucru vineri , respectiv mi-a cauterizat orificiul tubar stang .Si mie imi refula in uter lichid toxic din trompa stanga care era obturata la capatul dinspre ovar.Eu am fost la Giulesti la dr Dracea .Am facut si o rezectie de endometru si daca ovarele vor fi bine la eco din 21.02 pe 24.02 fac dipherelinul.Orice s-ar spune despre dr Dracea , parerea mea este ca e f draguta , iti da incredere in tine iar eu am mare nevoie de asta.
Va urez succes tuturor .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns thea_m spune:

La multi ani! Si sa aveti parte de succese si de multa, multa dragoste!
Mishi m-am gandit deseori la tine! Pumnii stransi pentru a trece cu bine de acest hop si a avea bb mult dorit.
Teli bafta si tie!
Adelia ma bucur ca ti-ai revenit putin si ca nu renunti! Esti o luptatoare!
Anis iti doresc multa sanatate si o sarcina fara probleme in continuare.

Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MadalinaM spune:

Platile pt FIV la Medsana sau Giulesti se fac in valuta, sau in lei, la cursul zilei respective?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tia spune:

La Medsana se plateste in LEI la cursul zilei. Se poate plati si prin transfer bancar (electronic), sa nu umbli cu caramida dupa tine.

17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

La Giulesti cei 1000 de $ se platesc in lei,la cursul din ziua respectiva..iar restul in $,respectiv 300 pt ET sau si 500 ICSI.

AniS

"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tia spune:

Pentru cine se inscrie la FIV in viitorul apropiat, nu uitati ca am o gramada de fiole de menogon si una de diphereline

Bafta, sa auzim de

17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MickeyD spune:

Are cineva un nr de tel pentru Dr. Cocei de la Giulesti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MickeyD spune:

Si inca ceva. Pentru dosarul de FIV am inteles ca trebuie analize de HIV, Hepatita, VDRL. Unde ma sfatuiti sa le facem. Si ca pret dar si ca durata. Stiu ca de obicei rezultatele dureaza destul de mult iar noua ne trebuie cam intr-o saptamana. Mercic pentru raspuns si s-auzim numai si numai de bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonav23 spune:

Tia, ce mi-ar place sa le cumpar eu...........ce n-as da.....sa am macar sansa asta....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns psj spune:

MickeyD :
Tel de la cabinet : 2231906 , programari martea dupa ora 14

La spital tel direct este 2215863 si prin centrala 2249376

Mergi la inceput