Bebelusi de iulie-august 2004 (41)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

Buna!

N-am mai apucat sa citesc din urma ca nu a stat puiu asta micu nici o clipa, acu a atipit. S-a agitat pana a transpirat si a trebuit sa-i schimb fesuletul, era geamul deschis sper sa nu-l fi afectat asta..ce credeti ? putea raci chiar daca eram aproape de geam cu el pana i-am schimbat fesul aburit ? erau 17 grade in camera ca tocmia aeriseam si de aia-i pusesem un fes dar asa agitata era ca l-a aburit in 5 minute cat s-a zbatut, incearca sa se ridice pe fund singur da e cam rotunda burtica

am pus pozici noi in albumul lui Danut...sunt in ordine cronologica, inca n-am apucat sa le separ pe varste

http://community.webshots.com/user/alias4444

Mergi la inceput

LA MULTI ANI PUIUTILOR !!!

Sa-mi ziceti daca e pericol sa raceasca ca-s cam panicata rau, in graba mea nebuna i-am schimbat caciulita cu geamul deschis si la 17 grade mama tampita ce ma numesc, in loc sa-l duc in camera ailalta....acu ma rog la Dumnezeu sa aiba grija de noi ca multa minte-mi mai trebuie si mie :-(

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

Andreea (amironeanu), unde mai exact gasesc reteta de tort de ciocolata?

Lia, eu zic ca nu are cum sa raceasca la 17 grade. Ma duc sa va vad pozele...

Ma certa ieir cineva (atotstiutoare), ca de ce ii dau la copil mancare maruntita cu blenderu. Sa i-o dau cu furculita. Voi cum le dati papica? pasta fina sau cu bucatele prin ea? Chestia e ca daca simte bucati mai mari isi face greata.

mitzura cu bebe Tudor Codrin

Mergi la inceput

Mitzura, scrie si-n cartea Caprarilor ca se recomanda in multe alte carti ca bebelusii de pe la 7 luni sa pape sfaramat cu furculita numai ca in realitate abia mai tarziu ei primesc cu placere mancarea nepasata fin, deocamdata isi exerseaza masticatia si nici nu au dinti (desi unele carti sustin ca pot foarte bine mesteca si cu gingiile) si intradevar poate mesteca insa cam greut si cand ii e foame inghite cum ii intra in gura si nu-i prea simplu pt stomacelul lor acum; am observat ca si Danut rumega ce-i dau, i-am dat o bucatica de cartof fiert si a mestecat-o insa cand ii e foame nu-i bag bine si deja pana incarc urmatoarea lingurita el asteapta cu gurita deschisa ca un pui de vrabiuta, ma gandesc ca daca nu i-as da pasat cu mixerul ar cam inghiti in graba si bucatelele ce raman in urma zdrobirii cu furculita. O sa-i sau sfaramat mai incolo pe la 9 luni, sper sa nu se-nvete prost. Am observat ca o data am scapat o bucatica de mar in pasta de mar cu branza si a filtrat-o printre gingii si a scos-o afara pe buza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bunny spune:

si eu stiu ca de la virsta asta ar trebui sa le dam piureurile facute cu furculita sa se invete sa mestece....dar in afara de cartof totul fac la mixer. Incetul cu incetul....numai sa nu-i tinem prea mult ca o sa fie mai greu mai tirziu. La fel si bautul din canita. Eu mai incerc asa citeodata, dar toata apa e pe el !!!

Mani si Alex
http://community.webshots.com/user/manihall

Mergi la inceput

pana si mama mea care la vremea ei n-avea blender mi-a zis ca e ok sa-i fac pasat fin ca ea fierbea legumele pana le ieseau okii si apoi le zdrobea prin sita, iar canea o maruntea cu cutitul insa de multe ori se intampla sa vomam bucatele intregi daca scapau morcovi, carnita, patrunjei....deci eu zic ca-s prea mici ca sa le cerem sa mestece o mancare nepasata fin mai ales ca ei abia cum invata sa mestece scrie in carte ca intre 6 si 9 luni invata chestia asta....iarasi, unii mai repede, altii mai lent.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

eu ii dau mariei si la 2,2 ani mancare pasata ....pana se marita invata ea sa manance...oricum mananca si mancare normala dar carnitza de ex e mai tare si nu o inghite decat pasata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bunny spune:

Lia..stai linistita . Nu te mai invinovatii. Temperatura indicata ptr este de 18C...deci nu o sa pateasca nimic.
Vreau sa -ti spun ca al meu sot seara, cind il pune pe Alex la culcare mereu da caloriferul la minim si e racorica pot sa-ti spun, dar el doarme in sacul de dormit si cind e asa , chiar doarme mai bine !!!
Doar e barbat...nu raceste el asa usor !

Mani si Alex
http://community.webshots.com/user/manihall

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns naomi_ioana spune:

buna mamici

va multumim la toate de complimente.
Rain eu am inceput sa ii dau capsuni de vreo trei sap.,am fost in vizita la o prietena si m-a servit cu capsuni...ei,Naomi de cum a vazut capsunele a inceput parca a saliva intr-unasi era ff agitata,asa ca i-am dat un pic,si nu a avut nimic,acum papa doua pe zi,una dimineata in pireu de fructe si un dupa masa.

Lia nu iti fa probleme,nu are cum sa raceasc,sa iti mai spun ca aici bb-ei sunt cu capu descoperit?

Fetelor va doresc ca astazi sa fiti iubite@la maxim,multi@

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

pentru toate fetele frumoase de aici ! Sa fiti iubite si sa va bucurati alaturi de toti cei dragi voua !
Lia, stai linistita, bebele nu o sa pateasca nimika rau ... la 17 grade in casa !!
Mitzura, io am citit ca abia dupa 8 luni poti sa dai la copilul mic mincarea sfarimata cu furculita ... de incercat am incercat si eu asa, dar au ramas bucatele mai mari si Moflici nu s-a aratat incintat de rezultat ! Plus ca recunosc ca mi-a si fost frica sa nu se innece, asa ca tot la blender mi-s !
Marina, pentru Mihaita ! Sa creasca mare si sanatos ... ca vaz ca se cam ia cu al meu de minutze pe tema tinutului in brate, hehehehehe ...

Alice si Andrei Florin (12.08.2004)

http://community.webshots.com/user/alice20041

Mergi la inceput