Bebelusi de iulie-august 2004 (41)
Raspunsuri - Pagina 6
amironeanu spune:
Buna!
Sunt ametita rau de tot . Mesajul cu cercei era pentru "Parintii intreaba, parintii raspund" unce o mamica intreba de cercei. Din viteza am scris aici
In legatura cu banii, suma corecta este 7.829.350 lei, pentru ca salarul mediu pe economie in 2005 este 9.211.000 lei, iar noi luam 85% din aceasta suma.
Si noi am sarbatorit, Stefi a fost foarte cuminte azi (doar a stat mai mult in brate ), a fost multa lume, sper sa se linisteasca pana diseara. Tortul meu de ciocolata a iesit bestial, cu muuuulta, muuuulta ciocolata. Va recomand reteta de aici, de pe forum.
sa avem o seara calma si o saptamana frumoasa.
Pupici,
Andrea si Stefania (13.08.2004)
http://community.webshots.com/user/a_mironeanu
roxanaz spune:
buna seara dragelor!
Ema, bine ai venit inapoi!!! de prisos sa iti spun ca si pe noi ne-a dat pe spate Serban cel intelept
Ricardo ce face? maninca bine? cum stati cu diversificarea?
LA MULTI ANI tuturor sarbatoritilor si sarbatoritelor de zilele astea.
asa cum v-a spus deja Ncole am avut ceva razboaie cu rds-ul care s-au soldat cu marirea liiniei garantate la 256k asa ca.... acusi tot raul spre bine!
va pupam pe toate si va dorim o seara linistita!
szivarvany spune:
tuturor bebeilor care-si serbeaza lunile !!!
pentru toate mamicile si toti taticii pentru SfValentine de maine !!!
Pupici si o seara linistita !!!
Leoaicele Daria & Giulia (2004 08 16)
"La vita e` una bataglia, la morte un`avventura"
Giulia-primele-6-luni
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37099" target="_blank">Povestea-nasterii
roller025 spune:
Buna seara!
Ema, multa sanatate si felicitari pentru "escrocul sentimental" de Serban. Cred ca nu e mamicuta sa isi doreasca asa un copil.
Pentru curiosi am mai pus neste pozici. Ultimele sunt aventurile de la masa ale lui Vic.
Io's olecuta suparata ca puiu mi-a racit si ii curge nasul si tuseste si stranuta. Nu a facut febra si asat ma linisteste oarecum. Sper sa treaca. Daca maine suna la fel de rau vizitam pediatra din nou.
Ultimele masuratori la 7 luni (cand or fi trecut???): 7 kile (fara fro 60 de grame), 67 de cm. Luam de luna asta pe langa Vigantol si Calciu cateva picaturele de fier Haussman.
Si o intrebarica pentru mamicile care mai alapteaza: pe voi va "bat" bebeii cand alaptati? Ca Vic ma ciupe sau ma pocneste sau ma trage de par. Altfel nu poate suge...
O seara buna si o saptamana extraordinara!
Dana si Victor Mihai (10.07.2004)pozici mai vechi si mai noi
bunny spune:
seara buna si de la noi !
pentru TOTI sarbatoritii de week-end , sa fiti sanatosi si sa cresteti mari si frumosi!
Acum....vin sa ma laud ( ca nu am la cine altcineva, nu va suparati ). Alex a fost un adevarat gentleman in week-end, a dormit ca de obicei cu citeva miiriituri, dar nimic de durata ...dar partea frumoasa a fost ca dimineata nu s-a trezit pina la 8.30-respectiv 9 !
Am fost rasfatati , ne-am trezit inaintea lui, am baut cafeaua in pat ...vremuri apuse de demult pentru noi !!!
Si...in timpul zilei, el care facea un taraboi de nedescris la culcare...acum s-a foit, miriiit, vorbit cu animalutele lui prin pat si gata. Nu tu istericale....aici sunt putin inclinata sa cred ca e influenta lui taica-su ( de ...calmul caracteristic ) . Va tin la curent !
O noapte buna !!!
Mani si Alex
http://community.webshots.com/user/manihall
rain spune:
pupici la mamici si pitici !!!
dor ne-a mai fost de voi ...dar noua ne-a cazut cablul (de net) de pe bloc si de ieri am "somat" !
Catrinel-frumusel-miel, te pupacim si te iubim, sa cresti mare si sa fii sanatoasa!
Ema, trebuie neparat sa ne arati poze cu Serbanel, dupa cum ne-a vrajit el pe toate mi-l imaginez ca fiind si un copil foarte frumos ...ca destept e !
sa ai grija de tine, pana nu te simti bine, bine eu zic sa nu faci efort, sa te odihnesti cat mai mult si sa mananci mult si hranitor, da?
fetele am vazut noutatile la capitolul poze: Tudor - pupacim mutrita de ingeras dulce; Iza-Maria - nu stiam ca esti asa dolofana, te-as smotoci putintel; Andrei - se vede ca are mama baiat destept, daca citesti tu asa o carte groasa ...bravo, esti numai zambet!
a mai pus cineva poze ? daca da ...scuze, citesc si maine mesajele, acum sint cam obosita si le-am citit in viteza!
Anca, am vazut pozele cu Naomi, e tare dulce si scumpa, si ce codita are !!! chiar i-ai dat capsuni ????? stiam ca pot provoca alergii ...
Ionela, te asteptam sa mai treci pe la noi, sa vezi ce te asteapta , de "stern infundat" nu am auzit, poate pui intrebarea la "parintii intreaba", acolo sint multe mamici si poate te ajuta ele, zic si eu ...SANATATE multa puiului!
Mani, asa mai da program ...poate se cuminteste Alex si incepe moata sa faca figuri, noaptea nu-i nici o problema, dar ziua a inceput sa doarma foarte putin si ma dispera, eu eram invatata sa doarma si ziua destul de bine!
pupici de la moata pentru Alexander ...
va urez si eu (pentru 24 februarie cand este Dragobetele) IUBITI-VA MULT SI IN VIATA SA AVETI PARTE NUMAI DE IUBIRE !!!
Nicole & Andreea Alexandra (26.07.2004)
Poze cu mamici, burtici, pitici, Andreea 1-4 luni
Andreea de la 4 luni
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40285" target="_blank">Povestea nasterii
irrinuca spune:
Fetelor,
V-a apucat deja febra cu educatia copiilor?! Cand nici dinti nu au?!
Ce-i drept, ar trebui sa strangem de pe-acum bani daca vrem sa mearga picii la o scoala mai acatarii.
In Romania inca cele mai bune scoli sunt tot cele de stat. Aici altfel stau lucrurile, adica tocmai pe dos. Trebuie sa platesti gras rau de tot daca vrei sa nu iti bata copilu mingea pe maidan toata tineretea.
Kim222: am vazut si eu carti Leapfrog, sincer, mi se par foaaaaarte scumpe. Nu stiu cat sunt in US, dar aici costa in jur de £45 baza si o cartcica, de care sigur se plictiseste. cam mult, zic eu, desi mi se par excelente.
Pana una-alta am investit in carti obisnuite, de povesti.
Si in romana, si in engleza.
Cele in romana le-am primit cand am fost in Romania de la cineva care lucreaza la Monitorul Oficial. Din pacate au foaia asa de subtire, ca daca o prinde in mana a jumulit-o de tot.
Cele in engleza le tot colectionez de cand eram gravida. Vin unii la serviciu "The Book People", lasa un set de carti ptr o saptamana, si se intorc sa ia comenzile. De multe ori nici nu mai astept, le iau acasa inainte sa dau comanda. Sunt foaaaarte marfa. Fie cu pagini de puzzle, fie cu pop-up images (din alea 3D), fie cu diverse texturi, fie cu piese si magneti ca sa reconstitui imaginea.
Asa cum v-am mai spus cand era Andreas mic-mic, ii citesc in fiecare zi o poveste, camde cand avea 3 saptamani. Vreau sa va spun ca nu misca si chiar de mic ducea manutza spre carte ca sa pipaie pagina. Asa mi-a venit ideea sa-i cumpar carticele cu texturi diverse. Am una cu ursi polari, si blana ursului este altfel decat restul paginii, etc.
Unele din carti apar la
www.thebookpeople.co.uk
Din cate vad, au oferte mai bune online, dar nu tsiu daca percep taxa ptr p&p.
Irinuca si bebe Andreas nascut pe 30/07/04
Gravidutza si bebe mic
Andreas
irrinuca spune:
LA MULTI ANI
fericitilor bebei & bebeline,
si in special decanei de varsta CATRINA care a ajuns deja domnisoara :-)
Papa, trimite-ne mai si tu o poza sa vedem minunea.
T epupam
Pupici la toate mamicile, sa fiti fericite. si sa primiti flori frumoase maine.
Irinuca si bebe Andreas nascut pe 30/07/04
Gravidutza si bebe mic
Andreas
Catinca spune:
La multi ani si din partea noastra tuturor bebeilor care se serbeaza zilele astea si la multi ani si lui bebe al meu
kim222 (Olivia) multumesc si eu pt carte am vazut mesajult au de pe dc cu trimis dar din pacate n-am primit, poate am pus gresit adresa de email, oricum daca n-a fost sa fie, poate alta data cind ai mai mult timp.
Fetele cum mai stati cu iepurasii?
cum v-ati dat seama ca a inceput perioada de iesire a dintilor?
au devenit mai mofturosi? se trezesc de mai multe ori noaptea?
se vede vreo schimbare la gingii?
eu am observat in ultimele 3 zile ca ii curge mai multa saliva si ca e mai mofturos in timpul zilei si ca noaptea a inceput sa se trezeasca desi inainte nu se trezea deloc.
or fi astea semne de dintisori?
sau e o perioada mai lunga pina apar la suprafata?
cu mincare la fel, acelasi meniu, inca nu am mai adaugat nimic.
pupici si somn usor puisorilor,
Catinca si Stefanel 6 luni