Bebelusi de iulie-august 2004 (41)
Raspunsuri - Pagina 4
roxana1974 spune:
quote:
Originally posted by mamagiuliei
Giulia: Tanti mama lui Tudor, ma lasati si pe mine cu Tudor in premergatooor ??? Si sa ma treceti pe lista de petitoare!
Am uitat sa va zic, fetele, am luat fabuloasa suma de 7.830.000 lei.
Pai mamagiuliei cum ne fu vorba, ca ne batem aicishilea pe fete, pai nu ne petzishi intai pe noi ??? Si de unde luasi mami banetu' k sa stie tata lumea?!
Aualeu uitai sa zic sarna de carticica ... sarna :-D !
Serban
cazut la datorie
kity2004 spune:
Mamagiuliei suma corecta pe care trebuie sa o luati este de 8.230.000 lei. Fiti atente .
Avem si noi un dintisor micut dar este .
Oana si Iza-Maria DN 19 iulie
ema spune:
Of dragelor daca ar exista o reteta de crescut copii,eu as fi prima care as cere-o.Dar vedeti de pe acum ca fiecare copil e unic in felul lui chiar si asa micuti deja au tabieturile si preferintele lor.Si pe masura ce cresc diferentele se contureaza si mai bine.
Cred ca nu este corect ca pe forumul de bebelusi eu sa vorbesc despre un bebeloi mare de 10 ani.Nu ca nu mi-ar place sa vorbesc despre Serban dar nu as vrea ca alte mamicide bebelusi mici sa se impiedice de povesti cu copii mari.Aici e teritoriul bebelusilor si nu vreau sa incalc regulile.Asa ca ma gandeam sa discutam la "Parintii intreaba,parintii raspund" despre carti si altele.Chiar am nevoie de niste pareri in privinta asta.
eu sunt foarte obosita desi dorm foarte mult.Cred ca medicatia contine ceva sedative si parca tot la somn trag.Sper ca in zilele ce urmeaza sa-mi revin din ameteala asta.Astazi am stat 10 minute in picioare sa-i fac lui Ricardo banana cu brei.Lui Serban i-am spus ca de la frig ma dor picioarele si nu pot sta in picioare.Astazi intra in bucatarie si cind ma vede:Uau! poti sa stai!Ti s-au incalzit picioarele?Chiar ma gindeam sa-ti spun sa ti le pui pe calorifer sa le incalzesti ca sa poti sa mergi.
Daca mai pot mai pot intru mai tirziu daca nu va pup si pe bebelusi la fel si vorbim maine.
Ema si Ricardo
papadie spune:
quote:
Originally posted by ema
Of dragelor daca ar exista o reteta de crescut copii,eu as fi prima care as cere-o.Dar vedeti de pe acum ca fiecare copil e unic in felul lui chiar si asa micuti deja au tabieturile si preferintele lor.Si pe masura ce cresc diferentele se contureaza si mai bine.
Cred ca nu este corect ca pe forumul de bebelusi eu sa vorbesc despre un bebeloi mare de 10 ani.Nu ca nu mi-ar place sa vorbesc despre Serban dar nu as vrea ca alte mamicide bebelusi mici sa se impiedice de povesti cu copii mari.Aici e teritoriul bebelusilor si nu vreau sa incalc regulile.Asa ca ma gandeam sa discutam la "Parintii intreaba,parintii raspund" despre carti si altele.Chiar am nevoie de niste pareri in privinta asta.
eu sunt foarte obosita desi dorm foarte mult.Cred ca medicatia contine ceva sedative si parca tot la somn trag.Sper ca in zilele ce urmeaza sa-mi revin din ameteala asta.Astazi am stat 10 minute in picioare sa-i fac lui Ricardo banana cu brei.Lui Serban i-am spus ca de la frig ma dor picioarele si nu pot sta in picioare.Astazi intra in bucatarie si cind ma vede:Uau! poti sa stai!Ti s-au incalzit picioarele?Chiar ma gindeam sa-ti spun sa ti le pui pe calorifer sa le incalzesti ca sa poti sa mergi.
Daca mai pot mai pot intru mai tirziu daca nu va pup si pe bebelusi la fel si vorbim maine.
Ema si Ricardo
dragul mamii:-)
sa stii ca ne-a picat cu tronc si chiar te rugam sa ne povestesti despre el :-)) si sa ne dai si pozeeeeeee ca ne-a sedus pe toate in grup organizat
"Īn afara de constiinta totul e bestialitate" (Camil Petrescu)
papadie spune:
acum 8 luni s-a nascut Catrina. acum 8 luni si cinci minute :-) am sarbatorit cu un bibe proletar :))
"Īn afara de constiinta totul e bestialitate" (Camil Petrescu)
bunny spune:
Catrina !!! Sa fii sanatoasa si cuminte !
pentru 'doamna cu nume de floare '!!!
Mani si Alex
http://community.webshots.com/user/manihall
Dorsilia spune:
Sanatate sarbatoritilor si sarbatoritelor, petitori si petitoare, si io am baiet fromos si deschid carnetelu de inscrieri pt cand o avea 18 ani, la majorat, vaccinat, cu bacaloriatu luat, cu toate in regula
Adema multa sanatate lui Codrut. Cum suporta deplasarea la Bucuresti? cred ca e obositor.
aaa, si eu de 2 zile ma trezesc cu punctisoare rosii pe fata superioara a mainilor (a palmelor adica) care ma papa rau-rau, iaaar tre sa caut dermatologul, cred ca am o boala de piele, nu stiu sper sa nu fie ceva grav
somn usor
polux spune:
La multi ani la toti bebei care fac lunile azi. Am vazut ca sunt mai multi, care fac 5, 6, 7 luni. Dar in special LA MULTI ANI frumoasei Catrinel care a facut deja 8 luni. Are mama fat mareeeeee.
Asa, sa le iau la rand. Uffff deja am uitat ce voiam sa scriu si voiam atatea, dar abia m-am intors de la scoala, asa ca....oboseala bat-o vina. Sau poate ca batranetea , ca am vazut ca sunt decan de varsta pe aici. In afara de Simona si Olivia, restul sunt puisori frumosi cu puisori si mai frumosi.
Apoi mai fetele mosului, s-o intorsu lumea cu dosul in sus. Acum petesc fetele baietii nu invers? Asa ca frumoaselor domnisorici, ia pune-ti piciorul in prag si deschideti-va liste de petitori. Iar baietei ar face bine sa le inchida si sa se inscrie pe listele fetelor.
I-am citit sotului cat de curtat e Tudor. Si el mi-a raspuns, hei, hei stai cuminte, ca voi aveti deja pretendent pe Lucas mic si frumusel. Si cum sunt o multime de Luca aici,va lasam un pic in ceata. Dar cine trebuie stie, asa ca....vorba aceea, arvunita de cand era la mami in burtica, pe nevazute.
Ema, multa sanatate, si sa sti ca nu ne plictisesti deloc povestind si despre un baietel de 10 ani. Aici e situl mamicutelor, asa ca asteptam sa ne mai spui despre Serbanel.Cum le stie el pe toate, de ce nu pui mami picioarele pe calorifer daca iti e frig. Pupici dulci la amandoi baietii tai.
Hai ca iar am uitat ce voiam sa mai zic. Ma duc sa stau in pat vreo ora, ca au plecat la shopping puii mami. Desi, as cam citi cateva pagini din carte. Olivia, ce mi-ai facut mama, ca nu am terminat de corectat decat lucrarile. temele le corecteaza......Adeluta.
Liliana si Adeluta
mitzura spune:
Neata!
Acuma vad si eu ce curtat a devenit baietelul meu dintr-o data, manca-l-ar mama!
Lia, mai pune si tu poze sa mai vedem si noi puiutul tau...sau poate ai pus si nu le-am vazut eu?
Giulia, o floricica din partea lui Tudor!
mitzura cu bebe Tudor Codrin
amironeanu spune:
Buna ziua!
LA MULTI ANI Catrinel pentru ziua de ieri. Sa cresti mare, sanatoasa si sa o bucuri pe mami. Si acum mai tin minte cum am citit povestea nasterii tale si m-am distrat de "instalatii mamei". de la noi!
A, Papadie, sa ne mai povestesti ce face domnisoara, ca nu prea mai suntem la curent cu ultimele noutati. Mama spune?
Am imprumutat un aparat foto digital si pana acum i-am facut peste 200 de poze. Si mai facem . Oricum, va anunt cand punem pozele pentru ca deschidem si noi lista de petitori .
Mame de fetite cu cercei:
cum i-ati ingrijit urechile dupa ce ati pus cercei?
Ema, are dreptate Papadie, si noi vrem povesti cu Serban si poze. Multa sanatate si mai asteptam noutati despre cavaleri tai.
Ce liniste este azi pe aici. Noi va dorim o dupa-amiaza placuta.
Pupici,
Andrea si Stefania (13.08.2004)
http://community.webshots.com/user/a_mironeanu