Atentie marita cui raspundeti la mobil.

Atentie marita cui raspundeti la mobil. | Autor: thalia

Link direct la acest mesaj

Am primit prin e-mail acest mesaj. Credeti ca este adevarat?Voi ati auzit despre asa ceva?

Subject: Fw: Informatie primita de la Ministerul de Interne In atentia tuturor detinatorilor de telefon portabil.doc
Informatie primita de la Ministerul de Interne In atentia tuturor detinatorilor de telefon portabil:
Un colaborator va lasa un mesaj sa-l sunati la numarul :06 07 74 52 41 In nici un caz nu sunati la acest numar deoarece factura dumneavoastra se va incarca peste masura.Informatia este comunicata de Oficiul Central de Combatere a Criminalitatii si este difuzata pe scara larga. De ceva timp, escrocii au gasit un sistem de utilizare frauduloasa a telefoanelor portabile. Va suna si se prezinta ca "Provider" Orange,Sfr, Bouygues, la care aveti abonament; si va cer apoi sa compuneti un cod de genul : 09 # explicand ca doresc sa verifice buna functionare a telefonului.
NU COMPUNETI IN NICI UN CAZ ACEST COD SI INTRERUPETI IMEDIAT COMUNICATIA Acestia dispun de dispozitive ce permit citirea cartelei SIM prin intermediul codului format. Apoi nu le mai ramane decat sa creeze o noua cartela. Frauda respectiva se practica pe scara larga, deci este util sa transmiteti rapid aceasta informatie la cat mai multe persoane din anturajul dumneavoastra, privati, societati,etc.
Si de asemenea ATENTIE ! !Daca primiti un apel telefonic pe telefonul portabil si "A C E" se afiseaza, Nu raspundeti, anulati apelul.Este un virus care distruge cartela SIM, si deterioreaza portabilul. Acest lucru a fost confirmat de Motorola, Sagem et Nokia. s-ar putea sa fie adevarat...............

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns joxy spune:

il mai lasam putin si il mutam la bancuri.

p.s. e tzeapa.

Cu respect,
Florin

Choose life

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns thalia spune:

Si daca nu e teapa?
Nici mie nu-mi vine sa cred dar am primit e-mailul de la conducere. E adevarat ca si ei pot lua teapa dar cred ca ar trebui sa verificam cumva. Ce cu alarmele false de bombe nu se verifica de fiecare data fiecare apel?La cate farse au fost ar trebui sa le ignore si totusi autoritatile isi fac datoria.
Ce strica sa fim precauti?
Iar ca banc nu are deloc umor, nici macar ...negru.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joxy spune:

http://www.hoaxbuster.com/hoaxliste/hoax_message.php?idArticle=1448

HOAX, asa se cheama.

Hoax O pacaleala. Un lant de scrisori care raspandesc o alarma falsa.

Cu respect,
Florin

Choose life

p.s. si un link (en) despre ce inseamna HOAX
http://www.infosec.gov.hk/engtext/general/glossary_gj.htm#Hoax

Mergi la inceput