2 cutii NAN H.A. care expira in 01.2006
2 cutii lapte praf: Humana 2 (900 g) + Humana 3 (650 g, cu gust de mere). Termenul de expirare 05.2005 respectiv 04.2005.
4 cutii LACTOVIT termen de expirare 03.2005 (3 cutii)si 05.2005 (1 cutie).
Cine are nevoie de lapte praf din lista de mai sus este rugat sa ma contacteze. Primul venit primul servit.
Freia si Alexa
Mai ai laptele praf?Daca da scrie-mi pe liliana29s@yahoo.com
Spune-mi te rog si pretul.
Liliana
Lactivit e la gunoi. Nestle HA mai este inca disponibil. Nu costa nimic. Am spus ca il donez .
Freia si Alexa
Draga Freia,
daca nu este nimeni care sa solicite laptele, trimite-l, te rog, Danielei Bagireanu pentru Tia, daca nu ai pus deja cutia de la Anca la posta.
Multumesc,
Magda
daca nu raspunde liliana pana luni dimineatza trimit laptele praf la iasi. dar retine ca este lapte praf pt hipo alergici.
Freia si Alexa
Am si eu 4 cutii de aptamil 2 de la milupa, expira in oct 2005. Cineva interesat?Vikinga& micul viking Aldo(15noi2003)"Love like you've never been hurt and dance like you do when nobody's watching."
Buna
M-ar interesa pe mine cele 4 cutii de Aptamil ,bineinteles daca nu le-ai dat inca.
Daca raspunsul este pozitiv astept raspunsul tau aici sau pe email soarenistor22@yahoo.com.
Multa sanatate
nistor gabi
Gabi am trimis un email. Astept raspunsul tau.Vikinga& micul viking Aldo(15noi2003)"Love like you've never been hurt and dance like you do when nobody's watching."
Buna
Inca nu am primit emailul ,cind l-ai trimis?
Adresa este soarenistor22@yahoo.com
Iti multumesc
Multa sanatate.
nistor gabi