Prietenii omului (5)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns louisea spune:

missiday .. eu nu am putut deschide albumul

avem si noi poze noi la album

------------------------
poze noi cu Bandit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns missiday spune:

Scarmanus, saru'mana!!! Si matzele tale sunt tare dragutze, iar pozele sunt haioase foc!
Louiseea , incearca sa intri pe adresa modificata, acum merge sigur!!!
Bandit al tau e un scump, doarme cu tine?? Ca Benny are casutza lui in care doarme ziua, dar dimineatza vine langa mine si se-alinta si toarce si trebuie sa intind mana sa se poata aseza cu capsorul pe ea..nu conteaza ca eu dorm chinuita si ca-mi imping consortul spre marginea patului:))noroc ca are patul latzimea de 2 m pentru ca altfel trebuia sa cumparam altul!!!
Iar in we mai vine si Raducu in pat cu noi pe langa pisica:))
Pupici,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns louisea spune:

miss m-am indragostit.. e un dulce pisi al tau imi aminteste de Bandit al meu acum cateva luni.. ce mai trece timpul hihihi

si ti-am pus linku la poze.. sa-l admire toata lumea

Bandit doarme la capul meu.. asa s-a obisnuit cateodata il dau la o parte noaptea da el tot mai mult se intinde in pat ca si cum.. "mami du-te pe sofa"

------------------------
poze noi cu Bandit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annie_xtreme spune:

Buna seara dragelor,
Ashadar...am ajuns. Cainele a fost UN INGER. A facut numai afara, s-a jucat cu toata lumea, a fugarit jucarii...A fost super ok in mashina (somn de voie tot timpul, cred ca putin..scarbit).A cunoscut doua chestii noi:
1) pisica. Juniorul meu statea la o distanta politicoasa si admira don-shoara (vorbim aici de un pui de matz careia bunica-mea i s-a adresat dragastoasa cu vorbele "Urat tata ai mai avut") fara sa ii faca nimic la care bestia cu gherutze l-a scuipat bine si l-a zgariat. Si da-i Jazz si plange...Cu matza mare a fost ok- in sensul in care s-au ignorat, el a lasat-o sa ii manance mancarea, ca un cavaler. da asta mica...m-am cam suparat pe ea.
2) copilul mic. Fetita de un an a unor vecini. Jazzul meu fricos a stat la tras de coada, bagat deshtele in urechi (in ochi n-a mai apucat ) fara nici o problema. Deci e bine .
A fost bucuros el si nici nu s-a innoroit prea tare cum imi doream .
In alta ordine de idei am dus o mare lupta acasa cand a trebuit sa ne spalam. Cred ca ii e frica de apa .
Cam asta a fost we nostru fantastic. Acum ne pregatim pentru ultimul vaccin (vineri) si ne luam masuri pentru botnita. Imi e o frica sa il scot afara...oribil. Is paranoica si bolnava la cap, stiu. Dar m-am atashat de fluffy asta (desi n-are nici in clin nici in maneca cu Jim) si n-ash suporta sa i se intample ceva...
Va pup (si animalutzele :D)
Ana

Don't get mad, get even!
Jazz mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

bine ai revenit, Annie! auzi ce matza rea, pfiuuuu!! asta imi aminteste sa va intreb cum convietuiesc aceste patrupede? cele care aveti si caini, si pisici- aveti cumva si migrene dese, sau e armonie si veselie in jur?
Annie, succes la vaccin, hai ca e ultimul, gata. nici Kengi nu sta la spalat, vai ce taraboi iese, cu sperieturi si zgarieturi! dupa aia, arat ca de la razboi, plus stressata la maximum. iar dupa, el e ala dragutu' si fericitu', culmea.

tare nazdravane si scumpe va sunt animalutele, vi le-am vazut in poze, felicitari si la cat mal multe bucurii alaturi de ele. eu parca am intrat intr-un rai special de cand il am pe Kengi, n-as fi crezut ca un catel ametit ca asta al meu imi poate transforma si viata, si sufletul. minune mica...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danna spune:

quote:
Originally posted by louisea

annie-xtreme - catelusul Jazz

aysha - papagalul Guevara, 1 an

louisea - motanul Bandit

viorela-hoff - catelusa Smolita

conchita - catelul Kengi

Ramonika - doua minuni de pisici: Vladutz Tigrutz si Alina Bubulina

Sanca - pisicile Mishu si Sasha (<1 an) si catelul Oreo

Ciuf - catelul Cezar

Victoria - 3 pisici si 3 catei

Motanik - catelul Pufi si papagalii

missiday - motanelul Benny

maruta - motanul Zorro

orchid - www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Rocco&mid=12622&cid=12991" target="_blank">papagalul Rocco

Danna - catelusa Azara, fetitza Ambra si mamica ei Mura

lilanda - catelul Ilie

anamariame - motaneulul Sticky, 6 luni

laureta - motanul Pufi

papadie - pisica wilde Marina

scarmanus - pisicile: Suzi si Lili

blue13 - pisica Tzuka si motanul Cookie

flori76 - catelusa Lisa

energy baga numele tuturor cupiilor tai sa nu-i uit pe nici unu

Dana.. albumul tau nu se deschide..

cine mai vrea pe lista reclamati iar cei carola nu le-am trecut album va rog sa-mi dati linku exact pe care-l vreti adaugat

------------------------
poze cu Bandit

Albumul meu este o pagina de web http://www.mioriticromanesc.home.ro

www.mioriticromanesc.home.ro" target="_blank">Azara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

Buna fetele
vad ca de cand nu am mai intrat eu (vineri) ati scris 4 pagini... ma bucur sa citesc despre animalute.

intr-adevar, cum zicea cineva, si pe mine ma relaxeaza animalutele. az-noapte au dormit cu mine in pat pana mi-au dat plapuma jos si m-am trezit la un moment dat ca imi era frig. si ele, hotomancele, dormeau pe plapuma care era pe jos...

Ramonika si pisicile Vladutz Tigrutz si Alina Bubulina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns firicel spune:

Mai fetelor dar pe noi nu vrea sa ma puna nimeni pe lista?Incep si eu sa precum Scarmanus.Si eu am fost prinsa in niste treburi dar chiar asha ne-ati uitat de tot?
Oana si motanelul ei Tzetze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns firicel spune:

Am deschis capitolul al saselea pe care il gasiti aici:
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43467

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cafelutza spune:

Si eu vreau pe lista impreuna cu pi a mea de 4 ani Tzutzulica.Am gasit0o in boscheti intr-o seara urita si rece de aprilie..daca va spun cum..hehehe...auzindu-i strigatele de puiut amarit,speriar si singur am coborit cele sase etaje si am inceput sa pis pis in fata unui gard viu destul de inalt dupa care se auzeau mieunaturile sfasietoare...nimic..inca odata..nimic.Mai sa fie?!? si atunci ce fac?ma asez ciucica in fata gardului viu(afar poua marunt era fro 10 seara) si incep sa miaun ca mama pisica in fata tufisurilor.Am mieunat frate fro 20 de minute doara doara si intr-un tarziu a aparut..mica,cit pumnu,speriata,murdara de motorina,plina de pureci si lovita(of course ca doara te simti macho cind lovesti animalute lipsite de aparare).Am insfacat-o de ceafa ,am bagat-o in san..abia acasa am vazut ca eram toataaa manjita de motorina,dar ce mai conta...Sincer ,nu am crezut ca va scapa..dar cu dragoste,cu ingrijiri medicale..s-a pus pe picioare...si ce fugee prin casa si se joaca de numa numa.Si inca ceva..fara sa o dresez sau alte smecherii pisicuta mea face aportda..da..ati citit bine.Eu ii arunc jucaria si ea mi-o aduce inapoi la picior ,asta dupa ce isi face ea numarul..si daca nu sint atenta are grija sa ma faca atenta. ca si cum ar spunee..heeeii da tu nu vezi ca jucaria e linga tine?ce mai astepti?..e o dulce si o dragalasha..e sufletelu meu..si ar mai fi atitea si atitea de povestit...dar poate mai incolo am sa va mai spun povesti frumoase cu Tzutzi a mea..pisicuta corcita gasita in boscheti intr-o seara urita si rece de aprilie...

Mergi la inceput