Poftiiiiiiiiiiiiim !!!!!
Cine mi-a colorat stelutele ?
Multumesc, nu ma incadrez la profilul respectiv in primul rand pentru ca nu pot sa am o prezenta constanta pe forum.
Vreau sa ma faceti cum am fost.
multumesc
Raspunsuri
desprecopii spune:
taticule - ai fost propus de moderatori! Fa-ne onoarea de accepta invitatia de a fi moderator DC.
multumesc,
Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.
tata lu Toma spune:
Eu nu vreau sa am la dispozitie butoanele alea suplimentare.
Credeti ca, in conditiile astea, e bine sa le am ?
un viitor fost moderator
Katink spune:
Felicitari!!!
te vei descurca foarte bine ca si pana acuma, nu ai de ce sa te temi, doar ca vom fi mai cu bagare de seama, ca esti mai cu putere
Si mai posteaza un mesaj, ca ai ramas la 666
Succes,
Katink
Kehleyr spune:
Tata_lu_toma, eu zic sa incerci . Pana acum ai fost corect prin toate discutiile pe care te-am vazut eu, asa ca o sa te descurci. Eu una promit sa nu dau cu rosii, oricum nu dau cu rosii in nimeni in general .
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41659" target="_blank">Sa-l ajutam pe Mihaita!
iileana spune:
Dupa ce toata ziua m-a incercat o senzatie de si , de ajunsesem sa-mi zic ccc ca da, dom'le, avea annie-xtreme dreptate, viata e in alta parte, ce-o fi cu noi de punem atita suflet si patima si ne umplem de nervi pe-aci, ia sa mai luam noi si o pauza, iata ca asta mi-a readus .
Era un citat la semnatura cuiva, ceva gen: daca vrei sa intelegi cu adevarat o persoana, mergi in papucii lui nu-sh ce distanta...
Ti-o facura, Tata lui Toma. Dau fuga sa vad daca a patit ceva si Cl...
Mult succes in noua activitate iti doresc.
P.S.
P.P.S.
valentinag spune:
Ai pus-oooo tatalutoma!acu daca tot esti,astept moderari pe masura!vorba Cristinei()acum vezi si partea cealalta a baricadei!
Succes!k o sa ai nevoie!
Speranta moare ultima!
Valentina
poze