Mamici de mai-iunie (30)
Raspunsuri - Pagina 11
mstroie spune:
quote:
Originally posted by lucas
mstroie, unde ai gasit suport ptr. cadita?
La Selgross Berceni, dar cred ca se gasesc si la Carrefour, Cora...
Si am uitat sa va spun ca mi-am luat 3 buc. chiloti marimea XXL
si in sfarsit am si eu chiloti care nu ma strang, am mai luat 2 prosoape pentru bagajul de spital, eheee incet incet incep sa-mi fac bagajul
Mari
27+ saptamani
DAVID
fran spune:
Fetele care mai aveti copii, cu cate numere mai mare trebuie sa fie sutienul de alaptare pentru spital ?
De sutienele de la Anita nu stie nimeni nimic ? Au numere ?
Fran si BB Patricia (?)
DPN 13 mai
Androix spune:
Lucas, eu nu stiu inca nici preturi nici nimic, nici ce material vreau pentru perdele. Stiu doar ca vreau galerii de lemn dinalea rotunde dar nu stiu daca sunt si duble ca sa pun si draperii. In rest m-am hotarat doar la culoare...
in mare...
Andreea
26 sapt.
Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get!
mikka spune:
mstroie, m-ai cam speriat... Bagajul de spital? Brrrr, adevarul e ca nu mai avem mult...
Am vazut ceva patuturi de lemn in Obor, destul de ingrijit lucrate, cu 2 nivele, cu laterala rabatabila, preturi intre 3.5 mil si 5 mil. La cele de plastic nu m-am uitat.
DPN 15 mai
carolinah spune:
Androix,
la galeriile alea rotunde din lemn se pune in spate un fel de sina pe care se pune perdeaua, iar pe bara rotunda se pune draperia. Daca intrebi la magazin (in cazul meu Obor) iti explica ei cum e treaba. Si la montare are o foicica cu instructiuni si e f simplu.
lina, cu Alina (12.11.02) si BB
(DPN 14.05.05)
Androix spune:
Aha, multumesc si eu tot din Obor vroiam sa iau.
Andreea
26 sapt.
Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get!
gabitzam spune:
Pe lista noastra de mamici de mai-iunie 2005 sint acum 70 de gravidutze. Despre multe dintre ele nu prea mai stim nimic de multa vreme, sper ca toata lumea este in regula si la sfirsit vom avea 70 (de fapt 71 ca mariamunteanu are gemeni) de bebici sanatosi, mancaciosi si galagiosi. Si niste tinere mamici mindre de puii lor :) Nu stim sexul decit la 51 din ei, plus surpriza Carolinei. Hai, mai, chiar nu vrei deloc-deloc sa stii ce e?!
Eu tot merg prin magazine de copii si ma topesc cind vad cite o bluzita sau niste ciorapei cit degetul meu mare. Si tare as mai lua cite ceva, ma maninca degetele sa dau iama in ele.
Aveti idee daca la Prisma in Otopeni mai sint magazinele acelea de bebelusi?
Gabitza si bebe Andrei Stefan
DPN 31.05.05
Cloreta spune:
Gabitza nu ai de gand sa cumperi nimic, nimic? Si ep mine ma mananca palmele, parca tot imi vine sa iau cate ceva. Oricum o sa iau strictul necesar pentru ca nu pot sa-l las pe tati sa alerge si mama mea e destul de in varsta ca sa o mai obosesc eu cu alergatura prin oras. Si asa o sa mergem la ea de la maternitate:)
http://uk.pg.photos.yahoo.com/ph/curlycloreta/my_photos
Mickyyy spune:

discutiile au ajuns la bagajul de spital deja?!
Hai ca eu ma retrag de-aici...cred ca-i cazul sa migrez la mamicile de iulie-august....ca vad ca's depasita de evenimente. Eu abia am trecut de jumatatea sarcinii, 22 sau 23 de saptamani, habar n-am cate am...pana pe la vreo 33-34 nici nu ma gandesc sa-mi pun problema bagajului de spital.....asta inseamna cam peste vreo....3 luni. Stiu ca's burticute si mai mari pe-aici...da' tot mai e o gramada pana la nastere....parca prea din vreme totusi... Nu zic nu, e bine sa le ai si financiar e mai bine sa ti le aduni pe parcurs....da' totusi....
Hai ca ma aberez...am plecat pana nu-mi mai iese si un alt porumbel!
Mickyyy
si
Malina Ioana (31.03.2004)
Album Malina & www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34545" target="_blank">Povestea nasterii
Cloreta spune:
Si eu tot trei luni mai am dar vorbeam si de alte lucruri nu de musai de bagajul de spital:)
Ei, noi care suntem la primul bb cred ca suntem putin mai nerabdatoare sa cumparam cate ceva
http://uk.pg.photos.yahoo.com/ph/curlycloreta/my_photos