Mamici de ianuarie - februarie (86)
Raspunsuri - Pagina 8
simonadinca spune:
Legat de epidurala (acum am vazut ca a transmis Crinuta mesajul): cu noi a stat o doamna asistenta la neonatologie o sapt. Mi-a spus ca cei mai multi copii nascuti cu epid ies tare sifonati. Bineinteles ca nu-i o regula dar daca ati fi auzit povestile...
Din pacate, nu pot intra in detalii, bebe nu a adormit si cred ca va incepe sa tipe mai convingator!
Sa aveti grija de voi!
pupici
bebe ioana-eleonora + simona
crinuta spune:
Shobo, imposibil sa nu fie anestezist de garda, asa ceva nu exista.
La CFR 2 unde sunt toate sectiile,nu stiu de unde a venit anestezista deoarece nu e doar pt maternitate.Stiu doar ca la 5 minute dupa ce s-a hotarat cezariana a aparut. Iti dai seama cat sunt de origanizati.Jos palarie in fata personalului de la CFR2.
Nu se poate sa nu fie si la Elias la fel, nu cred asa ceva.
Crinuta si
Rayan
mia_tincu@yahoo.com spune:
Trebuie sa va spun ca mi-am facut timp(desi sint in criza)sa va scriu CA SA MA LAUD.DA!!!
In primul rind vreau sa ma laud cu puiul meu, Cosmin, care a implinit azi o luna

, si i-am dat tema lui tata sa aduca prajituri si bere sa sarbatorim
,
si in al doilea rind, vreau sa ma laud cu mama lui Cosmin, adica subsemnata, pt. ca intru si eu, alaturi de Patricia pe care o felicit sincer, in clubul mamicilor care au nascut natural si fara anestezie!!!Mi-am permis sa ma laud singura pina veti binevoi voi...(glumesc, desigur
).
Si mai vreau sa va spun ca am facut album nou cu bb inca de la subiectul trecut, si nu v-ati uitat deloc, eu care admir non-stop mamicile si gigilicile...
PLINGE"SARBATORITUL", VA
PE TOATE
crinuta spune:
Lali, cel pt ceara de ureche e transparent, de plastic. Oricum am pierdut partea aia, pe mine ma interesa pompa.
Eu o aveam de mult in casa si nu o foloseam pana nu a spus Monique ce buna e, si de atunci numai asta folosesc, e cu adevarat buna.
Iti mai pov eu cand ne vedem.
Crinuta si
Rayan
crinuta spune:
Mia, La multi ani!!!! Uite,noi nici nu ne gandeam sa sarbatorim lunile, dar daca toate faceti asa vom trece si noi la actiune.
Unde e linkul? Hai ca vrem sa il laudam.
KITA, FELICITARI! SA ITI TRAIASCA PUIUTUL!
Crinuta si
Rayan
http://de.pg.photos.yahoo.com/ph/rayanut22/album?.dir=/fd5c
Lali spune:
Felicitari KITA, sa va traiasca Andrei, sa fie sanatos, mancacios, cuminte si sa aveti parte numai de bucurii !
Ma bucur din suflet pentru tine Alina ! 

bebe Dragos si mamica Lali
http://community.webshots.com/user/laurastoica100
"Daca ii judeci pe oameni nu mai ai timp sa ii iubesti " Maica Tereza
ana maria spune:
Patricia Felicitari pentru fetita!!! Si eu am nascut natural fara epidurala, dar la mine a fost destul de usopr fiindca bebe era mititel. oricum pe mine m-a ajutat foarte mult organismul ca m-am dilatat de la 2 la 10 in 2 ore. Si daca ma va ajuta Doamne Doamne sa mai am un copil tot asa as face. Mai ales ca a doua nastere e si mai usoara.
Mameloane de silicon Am luat si eu dar n-am avuit succes cu ele. Eu am unele d ela Chicco, cu un mamelon mare cat o zi de post, iar bebe tragea din el ca din suzeta. Baietelul meu papa la san (mare victorie dupa 7 saptamani de biberon) cu toate ca eu nu am niste super mameloane. Dar ideea este sa apuce cat mai mult din areola.
Felicitari Tigabita si Kita!!! Sa va traiasca minunile!!!
Ana Maria
Succes si s-auzim numai de bine!!!
cici_2004 spune:
Buna fetelor! Am o veste mare, pe 4 feb am nascut prin cezariana un baietel frumos si sanatos de 4.100,54 cm, scor apgar 9,iar la 5 min 10.Ieri am venit acasa cu bebe; cu toate ca a trecut o saptamana inca ma misc greu si chiar ma mai doare operatia. Sper sa ma refac cat mai repede. Pe voi cele care ati nascut prin cezariana cat timp va durat operatia? a mai facut cineva febra ca eu am cam facut febra 38.3 si mi-e cam frica in ceea ce priveste vindecarea operatiei.
sunt fericita ca il alaptez la san pe bebe al meu, cu toate ca cu greu a acceptat deoarece a mancat numai biberon in maternitate. La cate zile pot apare colicile?
va pupic pe toate si bebei sanatosi.
Aurasa spune:
Felicitari KITA ! Sa-ti traiasca Andrei, sa fie sanatos, mancacios si sa aiba mult noroc!
Aurasa
UM 3.09.2004 DPN 10.06.2005
Alina Maria spune:
Multe felicitari Kita , sa-ti traiasca puiutul!
Cici la fel si tie multe felicitari , sa fie intr-un ceas minunat ! si eu am nascut prin cezariana si Mandy a supt de la prima ora din viata ei , a fost foarte greu ca nu o puteam lua singura trebuia sa mi-o aduca cineva tot timpul desi era langa patul meu . Operatia inca ma mai doare nu trece asa repede insa dupa doua saptamani se simte o diferenta . Ceea ce mi-a fost mie mai greu era iesitul la wc. caci am luat fier si iesea altfel , si nu puteam "impinge " stiti voi la ce ma refer .
Ma duc sa fac si eu un dus ca astazi am avut de furca cu Mandy pe cat am laudat-o ieri pe atat de necajita am fost astazi ca nu a dormit mai deloc decat asa jumatati de ora adunate facand vreo trei .
Va pup si am sa revin !
Alina ,Wichard si Mandy Stephanie 3 saptamani
http://home.wanadoo.nl/w.deroo/