Mamici de ianuarie - februarie (86)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns BESTUTZA spune:

Draga fetelor,

Ieri (adica 09.02.2005), a nascut Bestuta un baietel frumos de 3,100 Kg. O sa intre cel mai probabil luni pe forum sa va spunaa ea mai multe. Amandoi sunt bine, sanatosi.
Va urez tuturor numai bine si nastere usoara celor care inca n-au nascut.

Sotul bestutei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adita spune:

Gabi, n-am folosit betadina pt buricutul copilului, mie mi-a recomandat dr pt operatia mea care facuse un pic de puroi la o cusatura. In legatura cu alimentele permise in timpul alaptarii, eu n-am fost prea stricta. la primul copil am incercat, dar nu aveam ce sa mananc, ca aproape nimic nu era permis. asa ca incet, incet, am testat cantitati mici de alimente "interzise", sa vad daca-l deranjeaza pe bebe, si daca am vazut ca n-are probleme, am mancat linistita aproape de toate. Mai ales acum, la Ioan, am mancat chiar de toate (sarmale, carnati, fasole) si copilul n-a avut nimic. in ceea ce priveste pozele, daca ne gasim vreodata in acelasi timp pe messenger, pot sa incerc sa te ajut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BESTUTZA spune:

si Iata si cateva poze cu bestuta si puisorul ei mic.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/cflorin1974/album?.dir=/d2a0

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adita spune:

Bestutza,felicitari
Ixxi, eu il dau cu ulei dupa baie, si tot atunci ii fac si masaj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ixxi spune:

Bestutza si sotul sa va traiasca voinicelul, sa fie sanatos si mancacios

nu pot sa vad pozele

se pare ca sunt urmatoarea pe listaaaaa.......poate mai sta cateva zile, caci parca nu sunt pregatita

beatrice si piersicuta 39+, ULTIMA ZI
dr Ludmila Calaras
http://community.webshots.com/user/ixxi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique spune:

Adita,

Si eu am o poftaaa de mancare si mai ales de dulciuri...
Vad ca dupa fiecare sarcina mai adaug la lista preferintelor culinare alimente care pana deunazi nu-mi trezeau interesul: dupa Vladutz au inceput sa-mi placa la nebunie prajiturile cu nuca (pan'atunci le refuzam cu strasnicie !...) acum...dupa Victorash...sunt innebunita dupa...prajitura cu branza de vaci (care-mi provoca repulsie inainte!)...si tot in zilele noastre sunt in stare sa dau gata cate un borcan de dulceata/zi !!! Inainte consumam un borcan/sezon !...

& feciorashii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lana spune:

Oana,multumesc pentru raspuns,probabil ca inca nu mi-a cazut dopul gelatinos,cu toate ca uneori as vrea sa se termine mai repede perioada asta de asteptatre.Sa stii ca sunt trecuta pe listuta,cand am aflat ca voi avea fetita am intrat pe forum si am scris.Atunci eram hotarata la numele DARA,in schimb acum nu ne mai place si probabil ne vom hotari cand vom vedea fetita.
Lana ,39+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Viktoria spune:

Buna dimineata mamicilor si burticilor!
bestutza felicitari si tie si sotului pentru. Sa creasca mare si frumos. Nici eu nu am reusit sa vad pozele.
Adita imi place cum gindesti, nici eu la Doris nu a fost nevoie sa-i dau suzeta si nici nu si-a ros degetelul sau pumnul.
Ixxi curaj ca in curind iti tii puiul in brate. M-am distrat de o prietena care la prima nastere avea 18 ani. Si cind a mers in spital sa nasca a auzit unele mame care urlau. A intrebat moasa ca de ce urla si ia spus ca ar dori sa mearga mai bine acasa si sa nu nasca acuma. La care moasa, asta trebuia sa te gindesti acum 9 luni. E normal ca la prima nastere sa ai niste temeri, deoarece e ceva necunoscut insa ai vazut ca toate fetele au scapat cu bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alibeta spune:

Buna dimineata fetelor cu burtici sau cu bebici
Ieri nu am fost deloc pe forum din lipsa de timp.Azi este ultima zi din cele 40.Maine ar trebui sa fie ziua cea mare.Stiu si eu,vom vedea.
Sunt putin ametita azi si ieri am avut niste dureri ca la ciclu cand eram adolescenta.
IXXI tu ce faci?Mai poti sa astepti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alibeta spune:

Fetelor,voi inainte de nastere a-ti avut scurgeri mai abundente?

Mergi la inceput