Mamici de ianuarie - februarie (86)
Raspunsuri - Pagina 10
Shobo spune:
Leta, aSA sa fie cum zici tu, sa vina si anestezistu ala pina ajung eu... dar crezi ca-l cheama cineva pina nu vede dilatare 4 la mine?
. as vrea eu sa ajung sa zicem cu 2-3 la spital si pina fac 4 sa il si cheme pe anestezist sa fie acolo... dar... nu stiu, tre sa vb. cu Tutunaru sa fiu sigura ca odata ce am facut 4 ala e acolo ca nici eu nu sint o prea buna descurcareata cu durerile... de ce sa nu recunosc, eu si la ciclu ma tavaleam pe jos de dureri in unele perioade si cam faceam urit!
pina am descoperit antidotul - Diclofenac.
Leta, dar esti ff tare cu gindul la al 2-lea bebe deja! la cit de deprimata ai fost in sarcina eu te admir acum ca iti doresti deja a 2-a sarcina!... intreaba-l pe dr. cit tb sa astepti totusi...cred ca macar 5-6 luni tb! dar sa nu mai auzim ca te deprimi asa tare si la sarcina 2!
Fetele, am si eu o intrebare la voi: mie de vreo 2-3 sapt mi se infunda nasul groaznic, mai ales noaptea in somn... ma trezesc ca nu mai pot respira decit pe gura si e aiurea rau!... desi imi pun picaturi Nazomer la culcare, cam degeaba! imi suflu nasul dar tot degeaba, in 10 min e infundat la loc... pb. mea e il afecteaza pe bebe faptul ca eu nu pot rerspira bine pe nas???? 
ma gindesc ca poate nu-l oxigenez cum tb. din aceasta cauza?!... voi ce ziceti? ca eu nu stiu ce sa mai fac cu nasul asta!

Eu si bibisor sapt. 40
Dr. Tutunaru - ELIAS
Leta spune:
Crinutza, sor'mea!
Imi vine sa pling, ca-n filmele alea indiene facute pe banda rulanta, in care frati sau surori se regasesc dupa ani de zile si bocesc de emotie.
Sor'meo, unde-ai fost pina acum???
Leta si un bebe
Want my life back...
http://community.webshots.com/user/letadeea
Leta spune:
Shobo, nu te mai stresa cu anestezia. In primul rind n-ai de unde sa stii ca nu vei naste ziua. Apoi, daca e durere mare de tot, poate cheama un anestezist de la garda. Stai linistita.
In privinta lu' bb2 - nu pot sa ma apuc chiar acum de el. Dat fiind faptul ca eu am mai multe cusaturi decit 5 alte fete la un loc, dr. mi-a spus, asa shugubatz cum il stii, "fata, 3 luni n-o pui"
(spre deosibire de doar 6 saptamini, cit e normal). Si eu am abia 5 saptamini.
Iar cu depresia - e groasa rau, ca inca nu mi-a trecut; si eu ziceam ca-mi trece dupa nastere. 

Dar oricum vreau sa mai fac un bb, ca eu sint singura la parinti si, chiar daca pina acum am fost fericita asa, acum, la aproape 30 de ani, mi-ar placea sa mai am o sora sau un frate.
Leta si un bebe
Want my life back...
http://community.webshots.com/user/letadeea
crinuta spune:
Ca bine zici Leta, si eu sunt si singura la parinti si tot timpul m-am plans ca nu am frate sau sora.
Shobo, de ce nu il intrebi pe Tutunare ce te faci daca nasti noaptea si daca este sau nu anestezist de garda?
Crinuta si
Rayan
crinuta spune:
Shobo, eu am racit prin luna a 6-a parca si de atunci nu am mai putut sta fara picaturi de nas ( pana am nascut!!!!!!).
Stiu ce sa spune ca nu e bine sa pui picaturi, dar eu am gandit ca si tine, ca decat sa nu il oxigenez bine din moment ce eu nu respir bine mai bine pun picaturi, mai ales ca nu am auzit pe nimeni sa se planga din cauza picaturilor in sarcina, deci am folosit cam 3 luni Olynth pt copii.
Nazomer si celelalte asemanatoare sunt apa de ploaie.
Crinuta si
Rayan
sara18 spune:

Buna la toata lumea!!!!!venim si noi cu vestea cea mare: s-a nascut
David Ran!!!!!!!!!!!!

si cu poze detalii in albumul nostru!
Deocamdata atat, revin ma duc sa recuperez de citit ca mi-a fost dor de voi!!!!!!!!
Felicitari tuturor mamicilor care au nascut pana acum si sa ne traiasca puiutii iar celor care urmeaza nastere usoara !!!!!!!!!
Sanatate multa!
p.s: sotul a vrut sa imi faca o surpriza si a incercat sa va dea de stire dar nu a reusit sa intre din pacate !oricum merita felicitari pt.intentie, nu?![]()
pupici
Sara si
David Ran,DPN 13-18 feb 2005
www.geocities.com/sara_semida/bebe_DavidRan" target="_blank">poze cu bebe David Ran 
www.geocities.com/sara_semida/lucrusoare_bebeDavidRan" target="_blank">poze cu bebe David Ran si primele hainute 
www.geocities.com/sara_semida/sarasimihai_mamisitati.html" target="_blank">poze cu mami Sara si tati Mihai
oana cretu spune:
Felicitari Sara si Irina, sa va traiasca puiutii, sa fie sanatosi, cuminti si mancaciosi! Va doresc o viata plina de bucurii alaturi de ei!
Am uitat sa va zic ca ieri Seb avea 3.490 g de la 3.363 g marti.
Oana si Seb 
(10.01.2005)
"Si maine mai este o zi..."
http://community.webshots.com/user/oanacretu
http://community.webshots.com/user/sebastiengrigore
shinutza spune:
Oana ma bucur enorm pentru tine!!! Totul are o explicatie, pana la urma, vezi?
Si eu sunt putin trista, ca gagalicea mea nu mai mananca asa cum facea ea pe vremuri ... Luni face 6 saptamani si papa doar 90 in medie :(. Si ma intreb de ce ... ca toata lumea imi spune: de la colici, stai linistita, e normal sa nu manance tot timpul la fel. Pediatra la fel si tot asa. Insa de vreo saptamana doua ma tine tot asa, si creste foarte putin in greutate. Fata de ce mancacioasa era ea ...
Aveti idee ce poate fi? ??
dulcea mea, amara mea ...
http://photos.yahoo.com/elena_bajenaru
corneliaa spune:
'Neata fetele,
Shoboumezeste aerul cu vase cu apa sau cu umidificator caci si eu pateam la fel. Dupa ce am umidificat aerul puteam dormi omeneste.
felicitari fetelor care au nascut!!! sa va traiasca gagalicile, sa fie sanatoase si cuminti!!
Noi suntem disperati! Ziua dormim bustean iar noaptea de pe la 12,00 la 3,00 avem concert in Fa major!!!! Racnete in toata regula care nu trec deacta atunci cand avem noi chef...indiferent de ce fac mami si tati disperati! Si uite asa noapte de noapte!!!!
Ieri mi-am scos si eu firele si doctorul meu radea spunand ca pentru precautie trebuie batute geamurile in cuie, exista pericolul aruncarii copilului pe geam!!! Offff, daca ar stii el saracul cata dreptate are...mai ales ca urlam de fitze, ca manacata suntem, schimbata suntem, iar colicile nu cred ca se manifesta numai noaptea si exact intre aceleasi ore!!!
Una peste alta, amestecam iubire nespusa cu disperare...offff...
Azi o sa incerc sa postez si povestea nasterii mai ales ca aseara am aflat insfarsit de ce operatia mea a durat peste o ora si un sfert dupa ce au scos-o pe Alexandra. Se pare ca am fost "cu un picior un groapa" din cauza unei complicatii care presupunea fie scoaterea uterului fie...decesul. Dar se pare ca acolo sus cineva ma iubeste si totul s-a rezolvat pe ultima suta de metri. ba chiar am primit avizul doctorului de a mai face un bebe cu conditia de a-i spune sau aduce aminte de aceasta complicatie. Pe larg in poveste...
Pupicei.
Cornelia si bebe-strumf
http://community.webshots.com/user/corneliaa100
lana spune:
Buna,fetelor
De maine intru in saptamana 40,si sunt din ce in ce mai stresata.
Acum tocmai am sosit de la dr.meu,i-am propus varianta cu epidurala.Totul a fost OK;in schimb, mi-a dat de inteles ca ar putea fi cam greu ca bebita mea este pe partea dreapta si nu pe stanga cum se intampla de obicei.
A fost cineva in situatia asta?
Lana,39s+