HELP!- oare sunt insarcinata?

HELP!- oare sunt insarcinata? | Autor: atatu

Link direct la acest mesaj

poate cineva sa-mi spuna daca sunt insarcinata: am fost aseara la Medsana si mi-am facut testul Beta-hCG la singe si mi-a iesit 597.57 mlU/ml. dupa-amiaza ma duc la dr. si pana atunci stau in tensiune.

multumesc!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Esti foarte insarcinata! In 4-5 saptamani, mai spre 5! Nu ti-au dat buletinul cu valorile lor? Cand ai avut UM?
Felicitari!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirelas76 spune:

felicitari, Tonnia are dreptate, ca si ea e proaspat graviduta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitub spune:

SIGUR eshti insarcinata!

Hai fuguta la doctor si intre timp la Odiseea sarcinii, printre mamici cu burtici!

Pupici,

Boga, mamica de Mirunica si burtica de bb2- 15 saptamani (DPN 1 august)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katink spune:

Atatu - felicitari, esti gravida!!!
Incearca sa te relaxezi, nu are rost sa stai in tensiune, nu te stresa prea mult, esti insarcinata

Numai bine,
Katink

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns atatu spune:

multumesc fetelor pt. urari!
dar pana nu sunt sigura nu pot sa ma bucur. ma chinui cu tratamente de 2 ani si nimic. acum parca nu imi vine sa cred. ultimul CM a fost pe 10 ianuarie (nu au trecut asa de multe zile si de aceea imi este frica sa nu fie o pista falsa).

de duminica am inceput co testele. cel mai concludent a fost cel de ieri dimineata si de aceea m-am dus la Medsana sa fac testul de sange.eu credeam ca iti scrie negru pe alb: este pozitiv sau nu, dar m-am incurcat rau in cifre. de aceea v-am rugat eu sa-mi spuneti si voi ceva pana diseara la 18.00 cand ma duc la dr.

va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katink spune:

Atatu,
cum este? E cu ochi sau nu?

Katink

Mergi la inceput