Hai Buzau...Buzau... Buzau!!! (2)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

Diana, fel;icitari pentru sarcina!!!!!!! pentru tine!

PS: acum citesc din urma si revin!

_
Ileana, mama de LUCA(2 octombrie 2003)

www.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=54498" target="_blank">Jurnal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

Gata, am mai citit din urma. Sper sa pot tine pasul cu voi. :))

Oana, si eu am inceput diversificarea cam devreme, dar la urmatorul bebe, daca o sa se hotarasca sa apara la un moment dat :)), o sa incep diversificarea dupa 4 luni... La Luca am fost mai nestiutoare..
Si "La multi ani!" pentru ziua ta!!!

Dana, merci de lista, o s-o actualizez pe aia de pe prima pagina. Si merci si de poze, ca nu mai apuc sa actualizez si eu albumul nostru :)) Cam miroase a lene pe langa mine azi...

_
Ileana, mama de LUCA(2 octombrie 2003)

www.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=54498" target="_blank">Jurnal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Lasa, Ileana, ca tu ai tine pasul. Important e sa nu se domoleasca iarasi elanul fetelor.

Mironna, vremea in Buzau e mizerabila.
Frig, vant, innorat, ploaie a fost pana ieri.
Azi vad ca n-a mai picurat pana la momentul asta, dar nu se stie pana pe seara daca nu se hotaraste.

Acum o jumatate de ora am vazut iar elicopterul lui Basescu pe deasupra cladirii, iarasi a facut o vizita la Maracineni.
Nasol e la Colti. Saracii oamenii aia sunt izolati complet acum.

Si pe presedintele nostru (de la consiliul judetean) l-a prins iarasi evenimentul in Belgia .
Ha !

Daniela (19+) si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)
ALBUM 1 OANA MARIA
ALBUM 2 OANA MARIA
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">MAMICI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nally spune:

Buna fetile!

Am pus poze de la Buzau cu Luca cel voinic si Sebi cel Strumfic! asta ca sa rimeze un pic!

Poze Buzau

Dana dar ce mare e si Oana ochenata!!! Si frumoasa fooc!!! Mey dar ce se mai iubesc ei doi acolo! Dragoste mare nu alta! Ce imi plac pozele sunt super faine!!!

Ileana ti-am trimis pozele cu Luca pe mail la yahoo. la baiatul cu ochi de ii manaci!

Sebi doarme si suntem plictisiti de moarte cu ploile aste de afara! Nu stiu cum sa ii mai distrag atentia prin casa!

Pupici !

Nally si Sebastian (14.04.2004)

Sebi la 1 An!

* Nici un barbat nu crede ca o femeie vorbeste prea mult... cand il vorbeste de bine!*

www.sanatateata.com/exercitii/exercitii.htm" target="_blank">Gimnastica de intretinere!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nora2005 spune:

quote:
Originally posted by mamica oana

Salut,gagici!
Ieri n-am intrat pe forum ca cica a fost ziua mea,27 ani.Frumos,nu?
Cadou?A facut fi-miu rinofaringita si mi-a si vomat de 2 ori,asa ca mi-a stricat tot cheful de chef.Asa ca,draga mea Dana,nu ajung prea curand la clinica,il tin pe fi-miu in casa momentan.Poate s-o indura boala sa ne paraseasca... si vremea asta nesuferita.Oricum,nu te-am uitat cu datele despre 3D.Pupici!

La multi ani !

Sa fii sanatoasa si iubita !
Fetelor, vreau si eu un rezumat: cine e inca in Buzau dintre voi...cine e plecata de acasa? Si citi ani aveti, casatorite...copii? Va suparati ? Vreau si eu o " mica fisa biografica"...Please!!!

Nora

Mergi la inceput

Scuze, am vazut acum o listutza mai sus.

Nora

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by dana_ene

Oana, daca tu stai in apropiere, te-as ruga sa iei tu cateva informatii despre clinica aceasta.
Ma intereseaza rau de tot. Pentru mine e cam peste mana, eu stau pe Unirii Sud vis-a-vis de BIG.
Bineinteles ca nu trebuie sa te grabesti s-o faci pentru mine.
Oricand vei avea tu drum prin zona, cand revine vremea mai buna (eu am auzit ca se va intampla peste cateva zile) .

M-ar interesa un nr. de telefon, eventual pretul si ce medic este acolo.

Mersi mult, mult de tot... anticipat.

----------------------------------------------

Nora !
Lasa, ca vom avea ocazia sa ne intalnim, in cursul anului acesta .
Macar de Craciun, asa cum am facut-o anul trecut .

Ileana, din cate stiu, are probleme cu netul, asa ca nu e foarte activa zilele astea pe forum.

Nally, tu pe unde esti ?
Ai ajuns cu bine acasa ?
Ce face Sebi ?

Daniela (19+) si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)
ALBUM 1 OANA MARIA
ALBUM 2 OANA MARIA
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">MAMICI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006

Dana, nu cumva ne cunoastem ? Esti bruneta, cu un superb par cret ? Daca da, trebuie sa vorbim urgent!

Nora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica oana spune:

Imi scot lista ca la Oscar si incep multumirile PENTRU:
Dana+-STII TU DE CE
Nally+...TORTUL NU STIU UNDE SA TI-L TRIMIT
Diana
Camelia
Mirona
Ileana
Nora
Daca am uitat pe cineva,sa-mi fie cu iertare ca-s batrana si mai uit si eu.

LA OFERTA SPECIALA ,PENTRU TOATE MAMICILE BUZOIENCE SI NU NUMAI,MULTA SANATATE LA BEBEI,SI LA CEI DE ACASA,SI LA CEI DE PE DRUM,SA CRESTETI MARI SI SA VA IUBITI MAMICILE!
Va pupa mama!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nally spune:

Dana m-am uitat acum pe site-ul mamicilor de febr 2006!!! Mai ce frumoase sunteti toate! Si unde mai pui ca mai cunosc 2 fete din grupa voastra! Sarcina usoara in continuare... mai e ceva pana la final!

Nora uite-o pe Danuta! poza nu e cu par cret dar e o fata taaareee draguta si finuta la corp... acu ce sa zic asa era cand am vazut-o eu ultima data am inteles ca a cam luat proportii in ultima vreme!

Va pup si va doresc o noapte buna cu vise placute!

Nally si Sebastian (14.04.2004)

Sebi la 1 An!

* Nici un barbat nu crede ca o femeie vorbeste prea mult... cand il vorbeste de bine!*

www.sanatateata.com/exercitii/exercitii.htm" target="_blank">Gimnastica de intretinere!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana12 spune:

Woow, ati scris azi nu v-ati incurcat.Dar e fain asa si vorba Danei, sper sa nu ne scada din elan prea curand.
Oana si eu am facut cezariana si probabil am avut de-a face cu aceiasi pediatra. Si culmea e ca si eu am dat spaga la toata lumea mai putin la ea.
Operatia, eu am simtit-o vreo sase luni, dar dupa chiar nu am mai avut probleme indiferent de vreme. Cred ca depinde de la organism la organism.
Eu primul suc de fructe cred ca i l-am dat in jur de sase luni, dar nu imi ma amintesc exact. Tot ce imi amintesc este ca am inceput destul de devreme diversificarea, pe la trei luni, cu sucul de morcov, dupa aia cu zeama de supica de zarzavat si parca dupa aceea i-am dat suc de fructe.
Oricum, de data asta va fi altfel, sper sa reusesc sa alaptez exclusiv la san pana la cinci, sase luni si dupa aia sa incep diversificare. Dar nu o voi incepe cu sucul de fructe, astea ti le baga pe ultimul loc la diversificare aici.
Camelia, sper sa iasa bebe atunci cand va doriti. Dar chiar ar fi fain sa vina inainte de Craciun, nu de alta dar imi inchipui ca nu e prea placut sa stai in spital de Craciun si mai ales in Ro. Ce o sa aveti, fetita sau baiat? Scuze daca ai mai zis si mi-a scapat.
Dana, multumim de listuta.
Chiar avem DPN-ul destul de aproape una de alta. Acum sa vedem la cine vine bebe mai repede.Vei incerca o nastere vaginala sau tot cezariana vei face? Stiti deja ce o sa fie?
Am vazut si pozele din albumele tale. La multi ani, cu intarziere, pentru Oana.Sa creasca mare, sa fie sanatoasa si norocoasa. E o dulceata de fetita si ii sta tare bine alaturi de prietenul ei Luca.
Si e o fetita tare curoajoasa daca deja merge la cresa si s-a adaptat asa de repede. Imi aduc aminte ca Ecaterina mi-a plans vreun an de zile, dimineata. Si pe Luca nu l-a luat cu ea la cresa?
Si am tras un ochi si la burtica ta. Arati tare bine.
Ileana, cred ca mi-ai dat si mie din lene, ca azi am fost ceva de speriat. Nici la curs nu am mai fost si nici macar pe fiica-mea n-am fost in stare sa o duc la scoala.
L-am vazut pe Luca in albumul Danei si in albumul lui Nally. Nu stiu de ce, dar cred ca daca vedeam vreo cinci copilasi unul langa altul l-as fi recunoscut pe al tau. Nu pare sa se fi schimbat prea mult la fata. Am vazut ca si-a tras si iubita , ce mai, deja ai flacau mare. Pupicei din partea noastra.
Nally, ai un baietel cu fata de inger. Parca nu imi vine sa cred ca el e micul "terorist". E un dulce.. Iar tu ai o culoare la par de m-a apucat invidia.Dar lasa ca scap eu de burtica si ma vopsesc si eu.
Nora, baiat mare mai ai. Cum e cu un baiat asa de mare? Cum ati trecut peste adolescenta? Poate ne povestesti din experientele tale, nu de alta, dar acum vin puiutii nostri din urma.
Mironasi mie mi-e dor de oraselul nostru mic. Si tare mi-a ramas gandul la intalnirea pe care am avut-o cu cateva fete de aici. Poate reusesti sa pui de o intalnire cu ele cand ajungi in Buzau. Merita.

Am sa incerc sa pun cateva poze cu noi. Poate reusesc in seara asta. Daca nu, ma mai pasuiti voi putin.
Iar m-am intins la vorba. Poate apuc si eu sa raspund mai des, nu doar o data pe zi, ca parca e mai usor cand pui un mesaj mai scurt.

Mergi la inceput