TRAIESTE CLIPA!!!!!

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Coryydo spune:

Imi pare tare rau!
E adevarat ca este extraordinar sa ai pe cine sa astepti seara acasa!
Corina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns salhiuta spune:

tatal meu a plecat intr-o zi la piata sa-i aduca mamei mele flori si nu s-a mai intors niciodata.A facut infart pe drum si a murit cu florile in mina.Eu aveam 17 ani si era prima zi de scoala .intram in clasa 12.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papy spune:

draga Salhiuta ,dar numai ghinioane ai avut si tu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanataba spune:

tatal meu a murit cind aveam13 ani, eu l-am gasit dimineata,pt.ca dormisem in acelasi pat cu el!una din primele nelinisti a fost daca i-am zis cit de mult il iubesc si cind mi-am dat seama ca i-o spusem de nenumarate ori si m-am simtit mai bine...dar as mai fi avut atitea sa-i spun...dar stiu ca acolo sus el ma vegheaza si ma asculta atunci cind ii vorbesc in gind...
mama acum e departe de mine,dar la fiecare telefon ii zic cit de mult o iubesc si ce tare mi-e dor de ea... la fel si fratilor mei si tuturor celor dragi mie...si mai stiu ca daca ar veni cineva si mi-ar zice :vezi ca X va mai trai ....zile, toate zilele nu mi-ar fi deajuns sa spun totul...tot timpul mai e ceva de zis...
imi pare sincer rau cind aud de nenorociri de acest gen... si imi vine sa urlu ca nu putem face nimic sa nu se intimple , ca nu putem impiedica cursul destinului...
va pup si va iubesc,
roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana B spune:

Catalina, m-ai intristat, dar m-ai facut sa ma gandesc la sotul meu care este plecat departe....pleaca in curse internationale si cand vine acasa nu stim decat sa ne spunem necazurile, sa ne reprosem tot felul de prostii...
nu ne gandim ca poate nu se mai intoarce dintr-o cursa Doamne fereste!
O sa incerc sa fiu eu mai intelegatoare si sa nu mai ma cert cu el.
E trist, e groaznic ce i s-a intamplat prietenei tale...
Iti multumesc pt ca mi-ai dat de gandit....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ponicid spune:

Intr-adevar, ne impotmolim intr-o gramada de nimicuri zilnice in loc sa ne bucuram de viata. De fiecare data cand trec peste un necaz imi spun "de acum inainte o sa ma bucur de fiecare clipa" dar in scurt timp revin la nemultumirile zilnice care in final sunt niste nimicuri.
Asa este omul vesnic nemultumit, vesnic nelinistit.

Daniela, mamica de Ana-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxica spune:

asa traiesc sau cel putin incerc sa traiesc si eu de cind a murit tatal meu..acum un an si 2 luni
mi-am dat seama ca nimic nu merita in viata sa te necajeasca decit sanatatea..mai ales a celor dragi
mie acum nu-mi mai pasa decit ca alexa sa fie sanatoasa...de cind a murit tatl meu m-am mai "innrait"...in relatiile cu altii adica nu mai pun la suflet orice nimic...altii poate zic ca sint indiferenta...'
inainte sufeream si daca aveam teza a doua zi...era sfirsitul lumii pentru mine...nu mai zic daca gaseam o scama pe covor sau daca imi dadea laptele in fiert
acum nu mai conteaza astea....trag cu aspiratorul si vine alexandra exact cind bag aspiratorul la loc si varsa punga de pufuleti in mijlocul camerei...si pe mine ma amuza...nu pot nici sa o cert macar...
si eu traiesc dupa zicala traieste clipa chiar daca asta poate fi deranjant pentru unii sau prost inteles..dar atita timp cit fata mea e sanatoasa si voiasa...nu mai conteaza nimic
pacat ca trebuie sa trecem prin astfel de clipe dureroasa ca sa ne dam seama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yasmine spune:

Cuvintele sunt de prisos !!!!
Am sa arat mamei mele acest mesaj, care se cearta la cutzite cu parintzii ei, poate asha o sa ii vina mintea la cap.

Corinna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns qsar spune:

Am deschis subiectul de cateva ori intrebandu-ma daca trebuie sa raspund si daca o pot face.
Este atat de trist...
Da, traieste-ti clipa, dar nu oricum; umple-o de dragoste pentru toti ai tai, de credinta in Dumnezeul tau si de speranta.

Condoleante colegei tale,
Gabriela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vali13 spune:

quote:
Originally posted by Yasmine

Cuvintele sunt de prisos !!!!
Am sa arat mamei mele acest mesaj, care se cearta la cutzite cu parintzii ei, poate asha o sa ii vina mintea la cap.

Corinna

In situatia asta sunt multi in Romania.

Mergi la inceput