Fecioare nu sunt pe aici???
Raspunsuri - Pagina 8
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
helbi spune:
vall.....ce sa zic?? Cunosc cum e......Cind dispare comunicarea si nu numai...poti sa incerci orice ca nu prea mai are rezultat......Pacat e ca investim sentimente, ne facem sperante si........Dar poate, asta e doar un nou inceput spre mai bine. Eu asa sper, pt mine si maimutza mea.....pt tine........pt toate care suntem in situatia asta!
Bun venit noilor venite!
O pt toate!
BIANCA
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
val77 spune:
helbi, ai mare dreptate
am invatat sa ma ghidez dupa proverbul: "orice sut in fund este un pas inainte"
devylla spune:
MAI NU STIU CE SA CRED O FI ZODIA DE VINA SAU OBSESII DE ALE MELE!!!AVETI OBSESIE CU CURATENIA???CA EU AM INNEBUNIT=O PE SORMEA CU UNELE CHESTII!!!DE EX SA NU FIE USILE DE LA DULAP DESCHISE<SA FIE TOATE SERTARELE INCHISE PANA LA CAPAT LA BUFET<SA NU FIE NIMIK PE MASA< SA FIE PERDEAUA TRASA SI MULTE ALTELE DE GENUL ASTA!!!
SAU DE CARACTERUL NOSTRU!!!CE PUTETI SPUNE???
'ESTI SERIOS?ATUNCVI TE HOTARASTE ACUM
CE POTI SA FACI<SAU CE VISEZI CA POTI<INCEPE
CURAJUL ARE GENIU<PUTERE SI MAGIE
APUCA=TE SI GANDUL ITI VA FI ALATURI>
INCEPI<SI=AI SA DUCI TOTUL PAN' LA CAPAT'
JOHANN WOLFGANG GOETHE<FECIOARA>
Sabina
val77 spune:
nu stiu daca zodia este de vine pentru ca si eu sunt tot asa adica: sa fie perdeaua aranjata, sa nu fie nici cea mai mica scama pe covor, in sifonier sa fie totul in ordine si lista poate continua
mamicaluitheo spune:
quote:
Originally posted by devylla
MAI NU STIU CE SA CRED O FI ZODIA DE VINA SAU OBSESII DE ALE MELE!!!AVETI OBSESIE CU CURATENIA???CA EU AM INNEBUNIT=O PE SORMEA CU UNELE CHESTII!!!DE EX SA NU FIE USILE DE LA DULAP DESCHISE<SA FIE TOATE SERTARELE INCHISE PANA LA CAPAT LA BUFET<SA NU FIE NIMIK PE MASA< SA FIE PERDEAUA TRASA SI MULTE ALTELE DE GENUL ASTA!!!
Sabina
salutici.
eu una am momente. nu sunt "ordinea si perfectiunea " intruchipate, dar imi place cand fac sa pastreze cei 3 barbatei ai mei:))) (adeca puii si sotul) da ce credeti ca respecta?????no si eu ma enervez, chiar le-am zis intr-o zi ca le arunc si hainele si jucariile, inclusiv calculatorul lui barbatamiu si cd-urile:)))
deci draga mea nu e o regula bine stabilita.
desi sunt in fecioara sunt multe chestii "carora" eu una cel putin nu le corespund.
pupici si o zi minunata sa aveti.
Andreea mami lui Theo & Florin poze
Salvati-l pe Mihaita!
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=38225
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Marina/Marina.jpg)
Marina spune:
mey nu e zodia....io'st dezordinea intruchipata...in veci nu o sa vezi ordine la mine in casa si daca ma uit si la birou acum mai ca-mi vine sa o iau la fuga
quote:
Originally posted by devylla
Sabina
devylla spune:
He he sa vedeti ce curat am facut azi si cum am spalat de cu dimineta de zici ca cine stie cema apucase!!!!Nu stiu daca e zodia de vina sau cine o fi de vina da nu pot sa stau locului daca e deranj!!!!
Ma apuca crizele de nervi.....
si mai bine ma apuc si starng ca sa ma calmez!!!!
Sabina
val77 spune:
devylla, nu fi suparata pentru ca nu esti singura asa, ampus gresie in bucatarie si acum stau numai cu carpa in mana, cred ca nu am sanse sa ma mai fac bine