Fecioare nu sunt pe aici???

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

vall.....ce sa zic?? Cunosc cum e......Cind dispare comunicarea si nu numai...poti sa incerci orice ca nu prea mai are rezultat......Pacat e ca investim sentimente, ne facem sperante si........Dar poate, asta e doar un nou inceput spre mai bine. Eu asa sper, pt mine si maimutza mea.....pt tine........pt toate care suntem in situatia asta!

Bun venit noilor venite!

O pt toate!

BIANCA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns val77 spune:

helbi, ai mare dreptate
am invatat sa ma ghidez dupa proverbul: "orice sut in fund este un pas inainte"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

MAI NU STIU CE SA CRED O FI ZODIA DE VINA SAU OBSESII DE ALE MELE!!!AVETI OBSESIE CU CURATENIA???CA EU AM INNEBUNIT=O PE SORMEA CU UNELE CHESTII!!!DE EX SA NU FIE USILE DE LA DULAP DESCHISE<SA FIE TOATE SERTARELE INCHISE PANA LA CAPAT LA BUFET<SA NU FIE NIMIK PE MASA< SA FIE PERDEAUA TRASA SI MULTE ALTELE DE GENUL ASTA!!!
SAU DE CARACTERUL NOSTRU!!!CE PUTETI SPUNE???
'ESTI SERIOS?ATUNCVI TE HOTARASTE ACUM
CE POTI SA FACI<SAU CE VISEZI CA POTI<INCEPE
CURAJUL ARE GENIU<PUTERE SI MAGIE
APUCA=TE SI GANDUL ITI VA FI ALATURI>
INCEPI<SI=AI SA DUCI TOTUL PAN' LA CAPAT'

JOHANN WOLFGANG GOETHE<FECIOARA>

Sabina

Mergi la inceput

nu stiu daca zodia este de vine pentru ca si eu sunt tot asa adica: sa fie perdeaua aranjata, sa nu fie nici cea mai mica scama pe covor, in sifonier sa fie totul in ordine si lista poate continua

Mergi la inceput

Si credeam ca am si eu pe cine da vina.

Sabina

Mergi la inceput

apai daca vrei sa gasesti un vinovat nici-o problema.....sotul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamicaluitheo spune:

quote:
Originally posted by devylla

MAI NU STIU CE SA CRED O FI ZODIA DE VINA SAU OBSESII DE ALE MELE!!!AVETI OBSESIE CU CURATENIA???CA EU AM INNEBUNIT=O PE SORMEA CU UNELE CHESTII!!!DE EX SA NU FIE USILE DE LA DULAP DESCHISE<SA FIE TOATE SERTARELE INCHISE PANA LA CAPAT LA BUFET<SA NU FIE NIMIK PE MASA< SA FIE PERDEAUA TRASA SI MULTE ALTELE DE GENUL ASTA!!!

Sabina

salutici.

eu una am momente. nu sunt "ordinea si perfectiunea " intruchipate, dar imi place cand fac sa pastreze cei 3 barbatei ai mei:))) (adeca puii si sotul) da ce credeti ca respecta?????no si eu ma enervez, chiar le-am zis intr-o zi ca le arunc si hainele si jucariile, inclusiv calculatorul lui barbatamiu si cd-urile:)))

deci draga mea nu e o regula bine stabilita.
desi sunt in fecioara sunt multe chestii "carora" eu una cel putin nu le corespund.
pupici si o zi minunata sa aveti.

Andreea mami lui Theo & Florin poze

Salvati-l pe Mihaita!
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=38225

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

mey nu e zodia....io'st dezordinea intruchipata...in veci nu o sa vezi ordine la mine in casa si daca ma uit si la birou acum mai ca-mi vine sa o iau la fuga

quote:
Originally posted by devylla

Sabina

Mergi la inceput

He he sa vedeti ce curat am facut azi si cum am spalat de cu dimineta de zici ca cine stie cema apucase!!!!Nu stiu daca e zodia de vina sau cine o fi de vina da nu pot sa stau locului daca e deranj!!!!Ma apuca crizele de nervi..... si mai bine ma apuc si starng ca sa ma calmez!!!!

Sabina

Mergi la inceput

devylla, nu fi suparata pentru ca nu esti singura asa, ampus gresie in bucatarie si acum stau numai cu carpa in mana, cred ca nu am sanse sa ma mai fac bine

Mergi la inceput