Fecioare nu sunt pe aici???
Raspunsuri - Pagina 6
![](images/user_woman.png)
deliak spune:
Sa traiti dragele mele!![
Va saluta o fecioara de 05 septembrie,care are un baietel tot de 05 septembrie (sic!)
Nu-i asa ca zodia asta-i cea mai super? Noi suntem cele mai destepte si sa nu uit,suntem cele mai tari mamici!
Apropo...sa nu uit ,am si barbat capricorn,cu care sunt pe aceeasi lungime de unda,intr-adevar(stiti ce scrie la zodiac Fecioara-Taur-Capricorn)apropo de ce spunea Helbi ,mai sus.
Va pupamKarla,mami de Darius (05.09.2003)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
val77 spune:
multam mult, putam sa bag mana in foc ca am ascendentul in capricorn
helbi, cred ca sunt capricorini de mai multe feluri
al meu este incapatanat, dezordonat , tacut, dar am un amic in capriorn cu care ma inteleg foarte bine, dar este amic si nu stau cu el in casa, asa ca nu stiu prea bine cum este
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
helbi spune:
quote:
Originally posted by val77
dar am un amic in capriorn cu care ma inteleg foarte bine, dar este amic si nu stau cu el in casa, asa ca nu stiu prea bine cum este
Val, aici ai dreptate. Si astia imi sunt amici, dar nu stau cu ei in casa..........insa, am sesizat, asa cum spunea mai devreme deliak, ca "vorbim aceeasi limba".
minunea mea
Poze noi - Frankfurt,
Andreia
ad_rianna spune:
Ce bine ca avem si noi "grupul de barfa". Si eu sunt tot fecioara din 05.septembrie.
Pupici la toate "fecioarele" de aici. gemenusilor BIANCA si TUDOR - 03.11.2004
pozele noastre
Monica-Elena spune:
Si eu sunt tot in zodia Fecioarei(25 august). Se cam potriveste caracterizare acestei zodii cel putin la mine. Sunt atat de critica si de acra ca nu stiu zau cum ma suporta al meu sot . El e capricorn si intr-adevar ne intelegem f bine, iar bebe va fi racusor o zodie care nu imi prea place dar asta este.
Chiar ma intream daca noi feciorele nu avem un club ca se poarta doar
Monica si bb la purtator
Esentele tari se tin in sticlute mici.
anka1 spune:
Si eu sunt fecioara - 14.09. Am observat ca sunetm multe in aceasta zi:-)
pe mine nu ma caracterizeaza chiar asa mult aceasta zodie: nu prea sunt ordonata, meticuloasa nu sunt deloc..simtul critic il am, dar nu iesit din comun (sper eu:-)
Va pup "fecioarelor"
Anca
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/a_ancutza78/a_ancutza78.jpg)
a_ancutza78 spune:
va saluta o fecioara din 2 septembrie."ordonata"si "critica"fara masura...si bineinteles ca am dreptate...ca intotdeauna!
eu am sot rac..si vreau sa spun ca,daca nu ar lasa de la el..
e atent si-mi face toate poftele...mama e capricorn..nu pot spune ca nu ne intelegem...dar parca prea vrea sa le faca ea pe toate
eu as fi vrut un bebe leu....dar.nu putem sa la avem pe toate...nu?orice ar fi..numai sa fie...se cam lasa asteptat.
va pupik si..va doresc o zi ..buna!!!
anca
anca
Delia spune:
O sa ma inscriu din nou: 13 septembrie, spirit critic si analiza.
Cam aceste trasaturi le-am mostenit dominant de la fecioara.
Sotu' e taur si ne intelegem super, eu il mai cicalesc dar zic ca asta-i trasatura de sex nu de zodie...
Pupicei! Delia si
Codrin