Fecioare nu sunt pe aici???
Raspunsuri - Pagina 12
![](images/user_woman.png)
ilinkutza spune:
Muzica,internetul,m-as uita toata ziua la filme(acum nu prea am timp),plimbarile,imi place sa gatesc,fotografia...
Mai am o groaza,lasa ca mai revin ,dupa ce imi aduc aminte
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
helbi spune:
Ce ma bucur Ilinkutza ca si tu ai ca pasiune fotografia......eu unde merg, hop si aparatul foto dupa mine.
BIANCA
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/DianaVig/DianaVig.jpg)
DianaVig spune:
salutare colegelor, tot o feciara 25 august 70, mai hoasca putin. si eu am o limba foarte ascutita, critic, critic si iar critic, l-am innebunit pe colegu zice ca sunt ca taica-miu. si mie imi plac filmele la nebunie. maine apare razboiul stelelor la cinema abia astept sa-l vad. imi place sa decorez, casa noastra nu sta 6 luni la fel tot timpul o redecorez. a, si imi plac tare plantele, am o mica sera pe balcon. va pup
ilinkutza spune:
quote:
Originally posted by helbi
Ce ma bucur Ilinkutza ca si tu ai ca pasiune fotografia......eu unde merg, hop si aparatul foto dupa mine.
Andreia
BIANCA
Eu sunt innebunita sa fac poze.Uneori imi fac singura,cred ca am sute de poze.
Mi-ar fi placut sa fiu fotograf.Sa vezi ce ma mai joc cu pozicile mele.Le fac cu acdsee si alte programele,le fac umbre,schimb decorul,bag efecte speciale
![](icon_smile_big.gif)
![](floare.gif)
ilinkutza spune:
quote:
Originally posted by DianaVig
eu am o limba foarte ascutita, critic, critic si iar critic
Diana mama lui Angelo
Parca m-ai caracteriza pe mine.Sa ma vezi si pe mine cand ma apuca nebuniile,ce le critic si eu,nu-mi sta gura.Cu toate ca in general sunt mai tacuta,las de le mine,nu caut cearta,dar la critici ...number 1 .
![](pupic.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/T_Ioana/T_Ioana.jpg)
T_Ioana spune:
Salut feciorelelor!
Eu 25.08.1980 ora 00.30, am sot rac (ne intelegem minunat, norocul lui ca lasa TOT TIMPUL de la el) iar bebe va veni pe 25.12.2005 (capricorn)
Aseara aveam o discutie cu sotul meu si am citit ca cei din zodia rac nu se inteleg de loc cu capricornii iar fecioarele nu se inteleg cu sagetatorii. Asa ca i-am spus ca ar fi bine ca bebe sa vina la termen si sa fie capricorn, decat sa se nasca mai repede si sa iasa sagetator, ca mai bine nu se intelege cu tatsu decat cu mine....
In rest, sunt critica (am o limba....sa te fereasca Dumnezeu), meticuloasa, pesimista pana la extrem si o DEZORDONATA de inalta clasa. Se pare ca la mine s-au strans toate defectele!
Va pupic
Ioana6+
pyssy spune:
Si eu sunt tare critica ... Chiar acum cateva zile imi spunea cineva ca-s Gica-Contra
Desi in sine mea sunt multumita de anumite lucruri , pana nu le critic un pic nu e bine
www.nunta.noastra.8k.com" target="_blank">Poze cununia civila
www.vraja-marii.8m.com" target="_blank">Poze cu noi :)
Pentru nunta :)
Prietenii vin si pleaca,dusmanii ramin si se acumuleaza.
devylla spune:
hobbyuri sunt cateva:muzica,astrologia mi-ar fi placut foarte mult sa pot studia mai mult dar nu am avut acces decat la carti.,copii imi plac forte mult,cartiile,lectura.
despre fecioare se stie ca sunt foarte analitice si rationale.Eu daca nu analizez pe toate partile o problema nu e bine.Cu toate ca hotararea este luata dinainte.
Am un horoscop erotic al fecioarelor cine este interesat sa-mi zica ca imi fac timp si-l scriu.
leon si larisa
iubirea mea
bubulinele
'Populatia planetei creste continuu, in timp ce inteligenta ei ramine constanta.'
Sabina
pyssy spune:
quote:
Originally posted by devylla
despre fecioare se stie ca sunt foarte analitice si rationale.Eu daca nu analizez pe toate partile o problema nu e bine.Cu toate ca hotararea este luata dinainte.
leon si larisa![]()
iubirea mea
bubulinele![]()
'Populatia planetei creste continuu, in timp ce inteligenta ei ramine constanta.'
Sabina
Ce chestie... parca ma descrii pe mine ...
Si eu care credeam ca sunt eu defecta ..
![](bang.gif)
val77 spune:
quote:
Originally posted by pyssyquote:
Originally posted by devylla
leon si larisa![]()
iubirea mea
bubulinele![]()
Sabina
Ce chestie... parca ma descrii pe mine ...
Si eu care credeam ca sunt eu defecta ..
A sti, a putea sã te opresti exact unde trebuie, iata marea putere in viata