Fericitelor mamici
, sunt o aspiranta la statutul de bebe si v-as ruga sa-mi spuneti, daca stiti, ce ar insemna titrul BHCG de 2.5 in ziua 15 de la UM si probabil ziua 8 de la ultima ovulatie. E semn de vreo speranta pentru luna asta?
Mai adaug ca beneficiez de niste pete maronii incepand din seara zilei de 10 care continua si azi (ziua 15).
Va multumesc tare frumos de pe-acum si va urez sarcina usoara si de ce nu...cat mai frumoasa!
e mult prea devreme chiar si pentru beta-hcg, daca imi amintesc bine, pe buletinul de analiza primele valori care indica prezenta sarcinii sunt din saptamana 3, ori tu ai masurat in ziua 15. mai stai putin, macar o saptamana si repeta.
bafta
16+
Draga Salomea,
eu am facut hCG la o sapt. dupa ce nu mi-a mai venit ciclul si a iesit pozitiv. Valorile nu le mai stiu exact. Tin sa-ti spun ca si eu am avut niste pete maronii, ceea ce mi s-a parut f. ciudat. Am mers la dr. si ghici? Sarcina !!! Ideea e ca mi-a dat imediat Utrogestan pentru fixare si acid folic.
Bafta multa iti doresc !!!
Adriana si
Bea (21.sapt.)
Buna,
Este cam devreme, dar iti pot spune ca un titru peste 5 Mui/ml poate indica o sarcina!
Success
Multumesc frumos de raspunsuri fetelor!
Aia e ...nu-mi ramane decat sa astept... rabdare si....rabdare...