Bebelusi de noiembrie-decembrie 2004 (19)
Raspunsuri - Pagina 2
bumbacel spune:
Buna fetelor,
Noi am avut netu' picat doua zile si mi-a luat ceva vreme sa citesc din urma.
Multumesc pentru urari si multa sanatate si bebicilor vostri.
Felis, acum am reusit sa descifrez scrisu' lu' madam Gheorghe de pe fisa de externare si scrie "suspiciune DSV"; l-am sunat pe doctor, ma duc maine. Mi-e foarte frica...
bumbacel ingerasului Tudor (9.12.2004)
Poze
Jasmine spune:
Roserb,Radu face kk verde cu galben cum zici tu,adica e ca un mozaic.Mie dr mi-a zis ca e OK.Nu e de la ceaiul de menta ca eu nu i-am dat asa ceva.
Si nici oxidare nu e ca eu il schimb imediat cum a facut kk.
Cu ce fel de suc incepeti voi saptamana viitoare?Eu cred ca incep cu mar,apoi morcov.
for2nity spune:
bumbacel mama, ce e cu "suspiciune DSV" ? De ce ti-e frica?
eu si printesa mea Alexia Cristina (6.11.2004) http://photos.yahoo.com/for2nity
for2nity spune:
bunbacel, m-am grabit, n-am intrebat de ce ti-e frica in sensul ca nu ar trebui sa-ti fie frica.Sunt indignata insa si mirata ca tu trebuie sa mergi sa-i areti dr fisa de externare.El n-a citit-o inca???
Vai de mine, m-am saturat de doctorii astia carora nu le pasa de copii nostri.Cand am fost la vaccin, mi-a dat doctora niste picaturi pt ochisori.Ce sa zic, am ajuns acasa si cand am citit prospectul scria ca nu e voie in perioada de vaccinare (1 luna). O sun si-i spun, zice "...aa, da, cred ca din cauza cortizonului...pai nu-i mai puneti..." de era langa mine o strangeam de gat.
De aceea ma gandesc bumbacel cum de inca n-a tras nimeni semnal de alarma...? Si tie nu ti-au spus la spital...doar a scris pe fisa de externare...? Stau si tampesc cand vad practicile medicale de la noi din tara.
bumbacel spune:
quote:
Originally posted by for2nity
De aceea ma gandesc bumbacel cum de inca n-a tras nimeni semnal de alarma...? Si tie nu ti-au spus la spital...doar a scris pe fisa de externare...? Stau si tampesc cand vad practicile medicale de la noi din tara.
Neonatoloaga din maternitate mi-a zis ca se aude un suflu la inimioara, dar poate fi pentru ca e mai grasut (a avut 4200g la nastere) si ca probabil nu-l primeste nici un cardiolog mai devreme de sase luni.
Pediatra cred ca n-a reusit nici ea sa descifreze scrisu' aleia si a zis ca ea la stetoscop nu aude nimic.
Acum stiind de la Felis m-am uitat cu atentie si se vad clar initialele DSV. Ma gandesc totusi ca poate nu-i grav, nu stiu, nu ma mai gandesc pana maine cand mergem la control.
bumbacel ingerasului Tudor (9.12.2004)
Poze
roserb spune:
quote:
Originally posted by bumbacel
Neonatoloaga din maternitate mi-a zis ca se aude un suflu la inimioara, dar poate fi pentru ca e mai grasut (a avut 4200g la nastere) si ca probabil nu-l primeste nici un cardiolog mai devreme de sase luni.
Pediatra cred ca n-a reusit nici ea sa descifreze scrisu' aleia si a zis ca ea la stetoscop nu aude nimic.
Acum stiind de la Felis m-am uitat cu atentie si se vad clar initialele DSV. Ma gandesc totusi ca poate nu-i grav, nu stiu, nu ma mai gandesc pana maine cand mergem la control.
Bumbacel, iti tin pumnii maine, sper sa nu fie nimic in neregula.Eu zic ca daca era vreo problema, ar fi auzit si pediatrul cu stetoscopul.
Jasmine, merci, o fi de la Humana atunci (ca si voi tot asta papati!)Nici eu nu-l las dupa ce face kk, il schimb imediat, asa ca exclusesem si eu oxidarea.
Roxana&Co
http://f2.pg.photos.yahoo.com/roxanaserbanescu
for2nity spune:
ma rog si eu pentru tine bumbacel sa fie totul bine. Asa cum ai spus, Tudor e un ingeras scump.
Ele spune:
Revin si eu inainte de culcare, tocmai ce a adormit si Denisa mea dupa o repriza de mofturi.
Bumbacel sper sa nu fie nici un fel de raspuns negativ maine .
Denisei mele nu-i mai curge nasucul dar vad ca acuma si-a dat drumul la tuse si parca i-ar sari ceva din gat.
Roserb stii ceva de genul asta de tuse??? E sper vindecare sau nu?? (te intreb pe tine ca tu esti trecuta prin de astea)
Elena si bb Denisa (26 oct 2004)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/adelina_e2001/my_photos
paxela spune:
bumbacel sper sa fie totul bine dar dupa parerea mea nu e nimic grav caci altfel s-ar fi impacientat ei si te-ar fi trimis la control de specialitate
Alexa si bebe Silviu http://community.webshots.com/user/paxela
try spune:
"Try,cum l-ai convins sa ia suzeta?Eu tare as vrea,dar daca insist se enerveaza si plange.Prefera sa-si roada pumnul sau chiar degetul meu,dar suzeta...Si am 2 tipuri,cea fiziologica de la Chicco si una tesita pe o paret,speciala ptr.BBlusi pana la 6 luni de la Nuk.Si nu vrea!"
Andreap, l-am fortat un pic, daca pot spune. Cand era vremea de culcare ziua, il puneam in leganus incercand sa-l adorm, dar cum era invatat sa adoarma la san, normal ca-i lipsea sa suga, altfel el nu stia sa intre in starea de somn, asa era reflexul lui format. Incercam sa-l linistesc, cantam cu muzicuta care era la leganus si cand plangea mai tare si zbatea ii dadeam suzeta. Ii puneam mana pe obraz, iar podul palmei era in dreptul gurii astfel incat sa nu-i scape suzeta. Normal ca dadea capul in stanga si-n dreapta de colo colo, dar mana mea era dupa el si-i blocam suzeta. Plus ca asa cum tineam mana ii impiedicam si manutele sa si le mai aduca spre fatza, motiv pentru care mereu nu reuseste sa adoarma (se zgandare cu ele pe fatza si se enerveaza si iese din starea de calm si liniste de care are nevoie ca saadoarma. In cateva zile de incercari s-a invatat cu ea. Scopul meu atunci nu era sa-l fac sa accepte suzeta, ci sa-l culc fara sa-l mai adorm la san si sa-l legan in brate. Si stiam ca va trebui sa-i ofer ceva in schimbul sanului uc careera el obisnuit saadoarma. De-aia i-am dat suzeta. Pe urma, dupa ce l-am pus sa se culce singur si seara si am iesit de cateva ori cu el afara mi-am dat seama ce buna e suzeta. Pot sa-l scot acum afara fara sa mai planga. cu suzeat in gura se uita in jur si nu se misca, zici ca e intr-o permanenta stare de somn. Inainte, cand ieseam afara trebuia sa doarma ca sa stea linistit in carseat si-n carut, altfel se incorda tot si nu vroia sa stea acolo si pana nu-l luam din carut sau pana nu readormea, nu se potolea. Acum il tin in carseat si in casa, il pun acolo cu suzeta si pot sa-mi fac treaba linistita, ar ii vorbesc si-i cant tot timpul. Acum vad ca sta in carseat si fara suzeta uneori, depinde de starea lui de spirit.
E adevarat ca pana acum lui Alex nu-i placea in carut caci era tot acoperit (carseatul se monteaza pe carut cu fatza spre mine si asa il plimbam pe Alex si avea ambele copertine trase: de la carseat si de la carut, plus folia trasnparenta de vant si ploaie. Normal ca atunci cand se trezea nu-i placea ca era ca-ntro cutie, dar nu aveam de ales, era prea frig afara sa-l pot lasa sa respire direct aer rece. De acum, ca s-a mai incalzit afara, ii las vedere la strada si se uita curios peste tot.
Eu tot suzeta de la Nuk am, are niste greierasi verzi desenati pe ea si nu mai stiu ce.
Ad-rianna, daca ti se pare ca sta in scoica prea in fund (desi daca sunt sprijiniti nu-i problema), pune-i regulamentar, dar inclina scoica mai pe spate punand ceva sub ea in partea din fatza. In felul asta ei stau inclinati la un unghi mai mic si au picioarele mai in sus ceea e nu e nici o problema.
Alex - 5 Nov. 2004 ......... poze cu noi