Bebelusi de noiembrie-decembrie 2004 (19)
Raspunsuri - Pagina 13
FELIS spune:
Mamici de baieti!... Cum va descurcati cu decalotarea?
Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
Pozele noastre!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41659" target="_blank">Povestea noastra!
bits spune:
FELIS eu nu fac nimic in privinta asta,doar ca trag putin de pielita si-l sterg dupa ce a facut pipi.are ceva daca nu-l decalotez oare?
octy,KEN(1nov 2004)
dolofi
Ele spune:
Buna mamici!
Eu parca sunt batuta in cap de ieri cand am fost la dr cu DENISA. Nu mai am chef de nimic, vreau doar sa-i treaca. Plus ca m-a bagat pediatra in ceata cu serul fiziologic: mi-a zis ca se foloseste MAX 4 zile consecutive ca ii deterioreaza nu stiu ce prin nari. Apoi ceaiul obligatariu tb indulcit cu glucoza deoarece creierul se dezvolta doar in prezenta zaharului.
Denisei inca nu i-a trecut fornaie intr-un hal fara de hal si din nas si din piept, abia doarme noaptea ca se ineaca cu mucii si cu ce-i mai sare de prin gat. Mie imi vine sa .
Speram sa-i treaca cu antibioticul ca nu vrem spital.
Elena si bb Denisa (26 oct 2004)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/adelina_e2001/my_photos
roserb spune:
quote:
Originally posted by Ele
Buna mamici!
Eu parca sunt batuta in cap de ieri cand am fost la dr cu DENISA. Nu mai am chef de nimic, vreau doar sa-i treaca. Plus ca m-a bagat pediatra in ceata cu serul fiziologic: mi-a zis ca se foloseste MAX 4 zile consecutive ca ii deterioreaza nu stiu ce prin nari. Apoi ceaiul obligatariu tb indulcit cu glucoza deoarece creierul se dezvolta doar in prezenta zaharului.
Denisei inca nu i-a trecut fornaie intr-un hal fara de hal si din nas si din piept, abia doarme noaptea ca se ineaca cu mucii si cu ce-i mai sare de prin gat. Mie imi vine sa .
Speram sa-i treaca cu antibioticul ca nu vrem spital.
Elena si bb Denisa (26 oct 2004)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/adelina_e2001/my_photos
Elena, imi pare rau ca ati patit si voi asta, macar Denisa e un pic mai maricica acum , si poate lua ceva medicamente si acasa. Mai bine ca ati inceput cu antibioticul, daca ati luat-o din pripa o sa scapati mai usor decat noi. Eu atunci am tot evitat sa-i dau antibiotic, fiind din principiu cam impotriva, iar cand m-am hotarat era deja prea tarziu. Totusi, daca se aude ceva la plamani, poate ai posibilitatea sa chemi dr. mai des sa o asculte, eu daca n-o aveam pe vecina mea prietena doctorita, as fi zic ca Mihnea mergea spre bine, cand de fapt la el saracutul , se agravase situatia. Chestia cu serul nu am mai auzit-o - e prima oara cand citesc asa ceva. Stiam ca se recomanda cu caldura pentru curatarea zilnica a nasucului de secretii. Eu de o luna de zile ii pun lui Mihnea in fiecare seara un puf de Sterimar (apa de mare) si ii scot eventualii mucisori.
Fii atenta si la culoarea secretiilor- daca sunt galbene, e semn de infectie pe undeva, deci e foarte bine ca ii dai antibiotic.
Multa, multa sanatate si pupici Denisei, sa scape repede-repejor.Iar tu stai linistita (usor de zis- ca si eu ma panicasem intr-un hal fara de hal!) ca dintr-astea o sa mai tot fie pana ne facem mari!
In alta ordine de idei, eu nu stiu ce sa fac. Am inceput sa-i pun aseara picaturi lui Mihnea pentru conjunctivita, si dupa prima administrare deja nu mai are nimic. Dr. mi-a zis sa-i pun 7 zile , de 3 ori pe zi, chiar daca-i trece dupa 3 zile! Dar lui i-a trecut dupa jumate de zi. Ce sa fac? Ii mai pun au ba? Ca si picaturile astea sunt cu antibiotic. Azi ochisorul nu mai lacrimeasa, nu mai are secretii...
Hai ca v-am innebunit
Roxana&Co
http://f2.pg.photos.yahoo.com/roxanaserbanescu
Jasmine spune:
Ele,sanatate multa micutzei,sper sa se faca bine cat mai repede.
For2nity,eu pana acum nu i-am luat decat zornaitoare colorata la care se uita cu mare interes si o si urmareste cu privirea.Altceva nici nu cred ca i-ar starni interesul deocamdata.
Noi folosim Pampers nr 3 (am folosit de la inceput numai Pampers) si nu a avut niciodata nici cea mai mica iritatie.Unii copii se intzeleg bine cu Pampers,altii cu alte marci.Eu nu am nici un motiv sa schimb marca de scutece,chiar azi am luat din Carrefour inca un pachet Pampers Jumbo cu 94 de bucati.
Roserb,nu te opri cu picaturile alea,sa nu recidiveze,mai bine i le pui cat a zis dr.
danamunti spune:
Try ai dreptate!Dimineata cind se trezeste e agitat si cind ma duc la el ramine cu ochii tinta la mine si ma priveste apoi cind imi aude vocea incepe sa dea din minute si picioruse si ride la mine.Ce sa mai atunci iti vine sa-l maninci cind il vezi asa dragalas!
bumbacel spune:
Try, multumesc pentru informatii. Am avut ceva de studiat, cred ca sunt mii de frames.
Roserbito, din cate stiu eu conjunctivita e pacatoasa, recidiveaza usor. Si eu zic sa-i continui tratamentul.
Noi suntem extrem de agitati, nu vrem sa dormim nici un pic. Imi propusesem sa fac prajitura tiramisu de la Miche da' n-am nici o sansa. Poate maine...
Pupici la mamici si bebelici
Gandacel, Miche, voi ce faceti mamica? Sper ca sunteti bine.
bumbacel ingerasului Tudor (9.12.2004)
Poze
for2nity spune:
roserb, ce ti-a dat dr pt conjunctivita lui Mihnea de i-a trecut asa repede? I-ati facut analize la secretii sau i-a dat direct reteta?
Intreb pentru ca eu am adus-o din spital cu conjunctivita dar tot recidiveaza.Mie mi-a tot dat doctorita sa-i pun oxacilina, dar nici nu i-as mai da si se pare ca nici nu prea are efect, acum nu mai are secretii de sa i se lipeasca pleoapa dar ii lacrimeaza tot timpul.Ultima data cand am fost la dr ne-a dat niste picaturi care de fapt nu se dau in perioada vaccinului asa ca pana la urma nu i-am mai dat cu nimic.
eu si printesa mea Alexia Cristina (6.11.2004) http://photos.yahoo.com/for2nity
gandacelu spune:
fetele, noi suntem bine, dar nu mai am loc de ile la computer(DESENE!), decat arareori, si nu apuc sa mai intru aici, ca scrieti mult! si nu apuc sa citesc
felis, iubita, mi-a picat netu, ofof cand vorbeam cu tine, nu m-am suparat
mami de ileana (4 iulie 2002) si ioachim (25 nov. 2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41659" target="_blank">ajutati-l pe mihaita!
miria_cristina spune:
For2nity - TobraDex se da la conjunctivita, deobicei, si se spala ochiul cu ser fiziologic mult, pentru ca are compozitia lacrimii. Nu se sterge ochiul de doua ori cu aceeasi compresa sterila si nici nu se trece de la un ochi la altul. Nimic mai mult, din ce stiu eu , la un copil asa mic. Dar acuma parerile sunt multe. Mai stii?
Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina