Mamici de septembrie - octombrie 2005 (6)
Raspunsuri - Pagina 15
mariana tache spune:
Ola, ola!
Adriana, imi place sa vad ca esti optimista, ca mai este una camine.
Si eu gandesc super optimist si cred ca asta are un efect + asupta bebe. Restul fetelor, faceti si voi la fel!
Monica, dupa ce nasti, burta arata.....horor. Sincer, mie imi era groaza (ca sa nu folosesc alt cuvat mai urat
) sa ma uit in oglinda. Cu atat mai mult cu cat am facut o groaza de vergeturi (chiar daca m-am uns pe burta; vorbesc de asta mai incolo)! Imi era rusine si de sot, asa ma obseda si ma deprima. Dar trece repede. Dupa 8 saptamani (atat am avut lapte) am inceput cura de slabire (nu slabesc fara eforturi) si masaj. Si vreau sa-ti spun ca efectul a fost spectaculos. Dupa 2-3 sedinte de masaj, burta a inceput sa se traga, iar vergeturile sa se vindece. Dupa 2 luni de masaj, aratam mai bine (exceptand urmele vergeturilor) ca inainte de sarcina.
Deci, fetelor, nu va stresati cu burta. Arata cumplit, intr-adevar, dar se rezolva imediat cu masaj. Vorbesc din experienta proprie!
Iar cu unsul burtii: cat am fost insarcinata, m-am uns de 2/zi; dimineata cu crema cu colagen si elastin, iar seara cu ulei de masline. Pana in luna a 7-a, nu am avut nici o vergetura, dar apoi a inceput dezastrul! Nu puteti sa va imaginati cum am aratat in final!!! Eram (sunt si acum, doar ca acum nu sunt rosii) plina, plina de vergeturi. Efectiv, cateodata, simteam cand imi plesnea pielea pe burta. Aveam un prurit cumplit, iar la sfarsit, nici nu imi mai simteam pielea pe burta; efectiv ma ciupeam pana la sange si nu simteam nimic.
Deci: daca genetic suteti predispuse la a face vergeturi, o sa faceti indiferent de ce creme sau uleiuri o sa folositi. Pregatiti-va psihic si pt asa ceva.
mariana,
Stefan (20.04.04) si
bebe din burtica (11 sapt.)
pozicile noastre
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">O poveste de suflet
Sanatate Maxima!!!
vilma spune:
Continuarea la www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=42656" target="_blank">Mamici de septembrie - octombrie 2005 (7)