Copilasi de oct-noi-dec 2003 (51)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mara03 spune:

multumim pentru complimente fetele!
venera, pai l-am tuns cu 19 sau 20. carticelele le-am luat de aici din eminescu.
ma alatur si eu galeriei si strig: alexandra, vrem poze, vrem poze!!! termina cu prostiile legate de grasimi. uita-te la mine! pacat ca nu am poze de cand aveam 53 kg. acum am 63 :(. o sa caut si-o sa scanez una sa ma vezi si slaba :)
adriana, las' ca pana la scoala uita de olguta omiduta :) imi pare tare rau ca nu doarme noaptea. stiu ca e nasol ca si noi mai avem cate o noapte cu tipete. si in noptile cand doarme linistit sunt eu sresata ca acum, acum se trezeste si tipa de trezeste tot blocul.

pupici tuturor si noapte buna sa aveti!!!

Andreea & Majestatea Sa Tudor (9 dec 2003)
primul anisor :)
noutati!!!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=42234" target="_blank">fiti parte din viata lui mihaita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula2003 spune:

Ce poze frumoase ati postat!
Adameasca da , este o firma cu produse pt. barbati.

paula2003 & alexandra
http://pg.photos.yahoo.com/ph/alexa13tinta/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ven spune:

Vreau neaparat s-o felicit pe Dana (dpintilie) pentru frumusetea de pe prima pagina DC!
Sa va traiasca strengarul, sanatos si sa va aduca numai bucurii!

Venera, mama lui Markus (10 dec.2003)
Poze - si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns super mami spune:

Buna dimineata.
Fetelor ziceti-mi si mie ce stiti despre laringita, faringita, bronsita...cam asta e diagnosticul pus . Doar ca sunt toate prescurtate laringo faringito.....
Ideea e ca facem tratament de pe data de 11, iar copilul meu tuseste in continuare si se simte rau.
Ne-a dat picaturi de nas si antitusive. A zis sa dam antibiotic doar daca face febra. Nu a facut.
Tuseste oribil, din piept. Cand respira (dar nu tot timpul)se aude un harait oribil.
Pedi o sa o vada pe 21, dar sunt convinsa ca nu o sa fie bine pana atunci. Deocamdata nu pot sa zic ca exista o inbunatatire.
Cand a vazut-o a zis "nu credeam ca e atat de rau"...mi-au iesit ochii, dar cum Isabel intrase deja in panica si incepuse sa planga n-am apucat sa-l intreb in amanunt.
In carti nu scrie mare lucru. Cica fara febra e varianta usoara a bolii.
Ma gandeam poate stit voi ceva, chiar si leacuri babesti (in care nu prea cred, dar sunt deja disperata si dispusa sa le incerc).Multumesc
Pupicei
Alexandra si Isabelita
http://community.webshots.com/user/isabel_23

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

salutare! Nu am mai dat de mult pe aici!
Si Tudor a avut traheobronsita , pe la inceputul lui ianuarie. Tusea saracutul pana isi facea greata. Din pacate am ajuns la antibiotic(nu ii mai dadusem niciodata pana atunci), pentru ca starea lul nu s-a ameliorat numai cu Nurofen si Ambroxol. A facut si febra, nu foarte mare, dar se vedea ca sufera micuteleul si nu avea pofta de mancare.A si vomitat. Pediatra ne-a prescris Augmentin. I-a trecut foarte repede. Leacuri babesti nu prea ai ce sa-i dai la varsta asta. Eu i-am facut sirop de ridiche neagra , dar degeaba.
Apropo de leacuri babesti, pediatra mi-a povestit de o fetita care s-a imbolnavit de revelion, si mama ei nu reusise nicicum sa o contacteze pe doctorita. ERa venita la ei bunica , de undeva de la munte, si i-a pus fetitei pe piept felii de slanina afumata. Asa i-a scazut febra!Greu de crezut asa ceva!

www.stoc-studio.ro/tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

'neatza!

Ati avut un spor la scris... Bravo!

Sigur n-apuc sa raspund la fiecare, ca misuna maimutza pe langa mine.

Paula, merci de raspuns.

L-am vazut pe Tudor tuns si e misto rau. Mai ales ca a stat si cuminte...

Super mami, nu stiu ce sa-ti zic de tusea fetii... Nu mi se pare ok sa tuseasca inca asa mult. Mai bine mergi la dr. Din categoria de leacuri babesti stiu de ceaiul; de ceapa, dar nu stiu exact cum se prepara si in ce cantitati se da.

Uki, io i-as inversa masa de fructe cu aia de legume. Asa mi se pare mie mai normal... Al meu papa la 13 pranzul si la 15 gustare de fructe sau iaurt.

Luca a invatat sa se inchine si ii ese aproape corect operatiunea. E tare haios cum strange el degetele si se inchina. :) Si zilele trecute s-a uitat fix in ochii mei si a zis mandru "mama". Am lesinat toata de fericire.

gata, pauza s-a terminat.

Ileana, lui Luca(2 octombrie 2003)

pozele noastre

poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinkav spune:

Salutare fetelor!
Mara03, e un scump Tudor si e tuns foarte bine!!!
Eu l-am tuns pe Alex 0 aproape, si a urlat saracu cu niste lacrimi!!!
Super mami, insanatosire rapida Isabelei!

Ieri am fost in Mall, si am mai prins si noi niste reduceri. I-am luat lui Alex niste puloverase la super pret. Acum stam in casa, ca nu ne lasa vremea sa iesim , ba ploua putin, ba nu mai ploua.
Frumoase carticele, vreau si eu, parca le-am vazut in Carrefour.
Ileana cum de l-ai invatat sa se inchine?
Cred ca si la mine s-a terminat pauza!!!

Alina si Alex Andrei(22 noiembrie 2003)
poze cu Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns super mami spune:

Gabitzica eu chiar m-am mirat ca nu i-a dat nimic de genul nurofen (sau altele din aceeasi grupa de medicamente, ca sunt o gramada).
La inceput m-am gandit ca poate a uitat, dar sper sa nu fie asa.
Dar Tudor avea temperatura cand a luat antibiotic ?
Mi-e o mila de ea (si de mine). Haraie groaznic. In general dupa ce papa sau bea apa. Probabil ca respira pe nasuc si din cauza asta.
S-a si plictisit groaznic in casa. Nu are o stare generala rea ca sa nu vrea afara.
Euuuu, mai am un pic si o iau razna.
Dar ce poate sa se intample daca incerc cu slanina? Tocmai mi-am amintit de cineva care imi povestea ca a scapat de sinuzita cu grasime de oaie si frunze de tutun. N-or fi toti nebuni, cine stie.
Sa vad unde gasesc asa ceva si i-as cam pune si eu. Poate cine stie ?! Il sun pe tati sa procure minunea.
O sa va povestesc ce o sa zica. El nu prea e la curent cu chestiile astea
Ileana ce dulceee !!! E un destept, ce sa mai.Pupacim mamicile si copilasii,
Alexandra si Isabel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana spune:

Super mami, uite o reteta pentru tuse, eu am incercat-o pe ambii copii si a mers.

Cureti 2 cepe potrivite si le toci marunt, apoi pui peste ele o lingura, doua de miere si le tii la macerat 12 ore. Ele lasa o zeama pe care o dai fetei de 3 ori pe zi. Dupa 2-3 zile ai mei terminasera cu tusea. Te avertizez ca e cam urat mirositoare, dar are un gust bun, nu se mai simte ceapa (isi pierde usturimea).

Daca vrei s-o incerci, succes.
Sanatate lui Isabela

--------------------------------------------------------------------------------------------
Adriana, mamica lui www.earpower.com/bebe/copii" target="_blank">Codrin(19 aprilie 2002) si a www.earpower.com/bebe/olguta" target="_blank">Olgutei(6 decembrie 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinkav spune:

Ce e cu lipsa asta de activitate?????!
Fetelor vroiam sa va intreb, cum pregatiti mamaliguta ptr copilasi???

Alina si Alex Andrei(22 noiembrie 2003)
poze cu Alex

Mergi la inceput