Mamici de iulie-august 2005 (10)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Buna Lori2004

Nu stiu daca se poate comanda si in Ro, cat am locuit in Romania cardul pe care imi primeam salariul era Cirrus si puteam comanda lucruri de pe internet.Daca pe card nu se mentioneaza faptul ca este valabil doar in Romania atunci cu siguranta poate fi folosit si international.Din pacate pe acest site nu se livreaza produse inafara USA dar poti cauta pe net alte site-uri care livreaza in intreaga lume.O sa mai caut si cand gasesc un site o sa il aici :)
Pana atunci iti doresc nopti usoare

Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katink spune:

Giana si eu sunt din Constanta, si tin minte ca este (sau era ca nu am mai fost din aprilie anul trecut...) pe Mircea cel Batran, nu mai tin minte cum se numeste, cumva vis-avi de ADAS un magazin numai de haine.

Este mic, pare facut intr-un garaj, ca sa iti dai seama dupa ce sa te uiti, dar are haine foarte frumoase.
Eu mi-am luat de acolo bluzite, camasi, tricouri de vara si o pereche de pantaloni de iarna din stofa si cu captuseala pe interior, foarte buni.

Asta il stiu bine ca e langa apartamentul parintilor mei si era foarte bine aprovizionat si fetele de acolo sunt foarte dragute si te ajuta mereu sau iti spun cand mai aduc ceva nou... din pacate imi scapa numele acuma...
Mai stiu ca pe Tomis spre Posta mare s-au mai deschis magazine noi si pe Stefan, banuiesc ca la Tomis ai fost deja...
Alte idei nu am...

Pupici si succes la gasit ceva pe gustul tau,
Katink 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabungau spune:

Katink si Giana Magazinul acela se numeste Cleo, intr-adevar au hainute faine, de buna calitate si la un pret rezonabil. Exista in Constanta un magazin de gravide in P-ta Grivitei, vis-a -vis de pescarie, "Materna", daca vrei sa vezi cam ce comercializeaza poti intra pe RECLMA Eu am intrat pe site-ul asta si mi se par extrem de urate hainele de acolo... acum daca-s graviduta, n-o sa-mi pun sacul in cap... Cred ca-mi voi face ceva sarafane frumoase la croitorie, pe masura mea, imi voi cumpara stofe de diverse culori si-mi voi face ceva pe gustul meu. Sincer, nu am vazut haine pentru gravidute, sunt foarte dezamagita pe chestia asta de Constanta...

In legatura cu perna aceea pentru gravidute, fetelor, exista la Metro cu 1.200.000 asa ca puteti face rost de ea, si cred ca am mai vazut-o si pe net intr-un magazin virtual romanesc pentru gravidute. Este intr-adevar super, dar eu cred ca pt. mine este prea devreme... Eu mi-as lua un suport de sani daca ar exista asa ceva, noaptea parca sunt si mai grei...

Pupici, week end cat mai relaxant va doresc,

Irina + bebe 14 sapt

Mergi la inceput

Am uitat sa va spun ca azi mi-am cumparat un sutien special pentru gravide si pentru alaptat, cu cupa care se desface....
Am ramas surprinsa ca deja am sarit cu doua numere, de la 70B am ajuns la 80B ... oare mai cresc?!

Pupici si duminica placuta,
Katink 15+

Mergi la inceput

Asa Irina, asta este, merci ca m-ai luminat si pe mine

Eu inafara de pantaloni sau fuste pentru gravida, in sus mi-am propus sa port bluze normale, care sa ma avantajeze si sa puna in evidenta burtica, dar nu clopot, ca eu sunt mica si o sa par cat casa...

Azi am vazut camasute foarte dragute, finute de primavara, dar cum burtica mea e mult prea mica, am zis sa nu imi iau, ca parca vad cand vine vremea sa port camasuta, nu mai incape de burta, asa ca la bluze inca le folosesc cu succes pe cele de pana acuma...

Pupici,
Katink 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corbioana spune:

Buna dimineata fetelor!! Eu sunt la cafeaua de duminica....e tare buna bauta in liniste asa...si observ ca voi ati fost deja harnicute ca o perioada a cam fost liniste pe aici.
Da stiu ca suntem in gand cu ideile noastre..Ca si eu am fost ieri alaltaieri prin magazine sa arunc doar o privire la ce s-ar putea cumpara pt gravidute. Nu se gaseste nimic pe aici pe la mine in singurul magazin care are haine speciale de gravide am vazut niste oribilitati de babe si de balene maro, gri ptiu....groaznic. Sper sa nu ma fac atat de mare si sa port vreodata chestiile alea. Eu daca imi port inca bine toate hainele mele...mai fetelor nu ma pot abtine pur si simplu si iar ma duc si-mi cumpar cate o bluzita pur si simplu mi se pune pata nu ma pot dezice de vechile mele obiceiuri desi stiu ca intr-o luna nu ma mai incap...Cum sa ma dezvat de asemenea obicei prost? Ba ma mai uitam si la niste fustite tare frumusele dar pt femei normale evident nu pt gravide...
Salopetele alea din blugi nu-mi plac nici mie deloc, am vazut acum vreo luna una din reiat neagra si aia imi placea cum arata sport asa cu o camasa de blug ceva si chiar cu o bluzita colorata...dar nu am uat-o ca e prea devreme.
Eu cred ca o sa-mi iau cateva lucruri cu cate un numar doua ai mari dar vesele si colorate, eventual imi fac un pantalon de primavara si unul de vara din in...ca altfel nu ma vad ...
Doamne ce de probleme!!!

Va pup

18 sapt.+3 zile

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabirus spune:

Buna dimineatza fetelor!
Vad ca toata lumea doarme! E bine ca mai puteti ... Eu si daca pot vine Evi si ma trezeste.
La capitolul haine ptr. gravi si Timisoara sta foarte rau. Sunt foarte putine magazine, nu pot sa zic unele sarafane si compleuri aratau binisor, insa pretzurile mi se par exagerate. Mai ales dat fiind faptul ca este vorba de cel mult 5 luni in care sa le purtam. (si nu cred ca ce e ok acuma, va mai fi si peste 2-3 luni). Asa ca m-am reorientat spre haine normale, cu cateva numere mai mari si din materiale mai elastice. In fond panatalonii erau problema, ca bluzele si puloverele sunt ok cele pe care le am.
Mie mi-a cautat o prietena si in Spania pantaloni in sezonul de reduceri, insa ori erau prea scumpi, ori erau groaznik de urati.
Eu m-am resemnat ca un an de zile nu voi putea purta tocmai ce vreau eu, si gata! Un an trece relativ repede, mai ales cu atatea evenimente ...

Dar vroiam sa va intreb ceva, era sa uit! Stiti ceva despre indulcitori si sarcina? Am citit pe un site o info f. vaga ca nu ar fi indicat, dar atat ... si pe mine informatiile vagi nu ma prea multumesc.

gabirus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Buna fetele cu burticutze...

Noi tot raciti suntem...inca nu am facut febra,ceea ce e bine...dar imi curg ochii intr-un fel..si nasul...
V-am ascultat sfatul..ceai cu lamaie si miere si tone de portocale...aaa..si vit.C.

De cateva zile, ma trezesc undeva pe la 3 si nu mai reusesc sa adorm pana la 5-6 dimineata..credeam ca am io ceva..dar vad ca suntem mai multe.

Ce fericita sunt..ca nu va plac salopetele pt gravide ,mie mi s-au parut dintotdeauna oribile ,deloc feminine...ce daca suntem gravide trebuie sa ne bagam in sac...asa arata o salopeta,din punctul meu de vedere.

Fetele din Bucuresti ,la mag. Victoria ,la et.3 si 4 sunt niste haine f dragutze pt gravide.
Eu de 1 luna nu mai intru in hainele mele...dar nu stiu cand ma duc sa cumpar ceva nu ma arunc la alea largi si labartate..mi se par aiurea...ce trebuie sa ne ascundem burticile? Eu zic ca nu..

AniS

"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia spune:

Buna ziua burtici!
Anis: imi pare tare rua sa aud de raceala dar bine ca nu ai febra.
Si eu am racit cand eram gravida cu Codrin si doctorul mi-a recomandat Oscilococcinum, e tare bun si homeopat.
Oana C: felicitarile mele daca poti manca o lamaie intreaga fara zahar.Mie imi e rau si numai cand ma gandesc, dar ce buna e pe vremea asta!
Adriana: te invidiez sincer pentru pernuta.Din cate observ eu tine loc si de sot cand este plecat, ca mie imi e tare greu sa dorm singura.
Pe mine de cate ori vad site-urile voastre ma apuca nervii ce lucrusoare sunt si eu nu am acces la ele .
Eu sunt mare fan babycenter dar raman cu placutul "la distanta" pana s-a gasi o solutie sa poti comanda si din Ro.
Hainute nu mi-am mai cumparat, eu gandesc ca mai sunt doua luni si va fi cald (sper eu) si ma gandesc ca-mi vor incapea ceva din rochitele mele daca proportiile nu vor deveni astronomice!
Va pup dulce!
15 S si 4 zile

Delia si Codrin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamini spune:

salut!
va citesc de mult, dar nu m-am incumetat sa ma bag in discutie, um 11.11.2004 dpn 18.08.2005.
m-am gindit sa rapund la intrebarea lui Gabi rus:
zaharina si ciclamatul sunt contraindicate, acetat-sulfiram si aspartam se poate consuma. xilitolul este chiar recomandat- previne caria la gravide si s-a demonstrat ca ar avea un efect benefic asupra imunitatii lui bebe ( numar mai mic de raceli si mai ales otite). cel putin finlandezii il recomanda la toata lumea, la gravide si la copii in special. mai multe informatii:
/www.xylitol.net/english/
aveti grija de burtici!
Mamini 13+

Mergi la inceput