Gelozie cu motiv?
Raspunsuri - Pagina 2
Rufus spune:
Nu te rusina ca esti geloasa, dar nu sari calul. Discuta cu sotul tau calma (desi tu l-ai musca de carotida), explica-i clar ce nu-ti place, da-i timp de macerare (desi tu l-ai transa si l-ai pune intr-un geamantan), urmareste-l pe furis (dar sa fie destul de evident) si gandeste-te ca ceea ce pentru tine este clar, se poate intampla sa fie o prostie. Si nu merita sa-ti chinui omul. Da' daca ai dreptate, jupoaie-l! (A, sa nu uit, si eu sunt gelos...)
http://community.webshots.com/user/tora97
piticasigogosica spune:
Kehleyr,recunosc ca am exagerat,dar si el m-a lasat sa ajung pana in panzele albe cu intrebarile.La un moment dat chiar eram convinsa ca m-a inselat!!!Asta fiindca repet era destul de calm imi a-mi argumenta ca nu are nimic cu ea(ceea ce nu-i sta in fire mai ales cand are dreptate),dar continua sa minta,sau ma rog sa nu recunoasca,ceea ce ma enerva si mai rau.
Ma gandeam ca daca era o relatie strict profesionala,de ce sms la 10 si ceva seara?!In conditiile in care el nu e genul care sa foloseasca sms-ul ca mijloc de comunicare si nici la telefon nu prea "stie" sa vorbeasca(comunica ce are de zis si gata fara prea multe virgule).Doar cand are interes!
El e pleacat destul de des cu afaceri atat prin tara cat si in afara ei si eu nu-l sun(suna el)si nici cand e la serviciu nu-l sun niciodata(decat atunci cand e nevoia).Deci nu sunt genul sa-l controlez,asta si pentru faptul ca,consider ca daca vrea sa faca ceva eu nu pot sa impiedic asta.Dar nu inseamna ca daca ceva ma face sa ma intreb nu reactionez,si inca cum !
Poate eram eu in toane prostea seara.
Treaba e ca nici acum nu sunt sigura ca nu a fost nimic!!!
Poate ca intradevar el nu-si mai aducea aminte cand au vb ultima oara,poate nici nu a bagat de seama?
Aaaa si daca ar trebui sa-i spun ca am gresit ca nu stiu ce am avut,gata,e stapan pe situatie si cu alta ocazie ma "desconsidera" din start si poate nu va fi cazul...
pitica
copiloi spune:
Hai sa-tzi spun si eu ceva....mie una ce mi se pare curios, nu e atat atitudinea lui fata de reactia ta, ci reactia madamei: parca prea calma era, de parca se astepta sa o suni...iar faza cu maritisu, ori e prea mare coincidenta, ori e vrajeala....
Acum nu spun ca te-a inselat, dar la filtrat se putea ajunge.......
Alina
piticasigogosica spune:
Pai gandul asta nu imi da nici mie pace,copiloi,mai ales ca inselat poate sa insemne si filtarat.Acum nu stiu daca din partea lui a fost asa sau doar un interes "profesional".Adica pastreaza o aparenta care sa-l ajute caci dupa cum spune el prefera sa o plateasca mai putin si sa "profite" de lucrul asta.Si repet asta a fcaut dintodeauna.Acum stiti cum e acolo ele cam sarace,sunt cam cum erau romanele prin anii '90 si ceva cu ochii dupa investitori care sa le salveze!Si nu cred ca el i-a povestit ca e insurat caci nu avea sens ,nu?!
Si ca sa desfac firul in patru ma gandesc si eu ca poate era pregatita,dar chair asa de ...sa fi fost el incat sa-i fi trimis un semnal pe ascuns intre timp?Poate ma gandesc mult prea departe!El a fost sincer si mi-a spus ca e o tipa draguta,ba vazand ca ma oftica zicea ca e "beton".El mai face asa cand il intreb de cate cineva si in general face exact ce stie ca ma oftica pe mine!Sa precizez(fara modestie)ca vis a vis de aspectul meu fizic nu ar avea de ce sa ma insele,e o diferenta de aproape 10 ani intre noi in favoarea mea,nu e genul alunecos,dar????Si inca ceva sunt extrem de intuitiva si pana la urma m-ar deranja sa fi fost o iulie din partea ei alimentata constient de el(indiferent de motiv) si de ce sa minta?!
Iar m-am infirbantat!
pitica
ancuta06 spune:
daca nu-i genul care sa trimita sms-uri si sa stea la taclale, si totusi a facut-o, chiar la ore tarzii, eu cred ca ai taote motivele sa fii suspicioasa. A mai si mintit, pe deasupra. Iar tipa prea stia la ce sa se astepte, cand ai sunat-o. Toate astea sunt in defavoarea lui.
Ancuta & Martijn, (24.10.2003)
http://community.webshots.com/user/Busch_family
piticasigogosica spune:
Raspund promt ...ca ma arde!
Ancuta,tocmai!El mi-a spus ca se plictisea ca in ziua aia dormise dupamiaza si ca ea i-a trimis un mesaj si el doar a a raspuns!Ciudat e ca mi-a adus un amanunt neimportant dupa parerea mea:cum ca ea nu era atunci in Moldova ci in Ukraina?!Adica asta sa fi fost motivul ca orei tarzii?!!!Si cum de asta si-a adus aminte?Si sa nu uit tipa in discutie mi-a spus ca era ora 9 si ceva cand a trimis mesajul ala si mi-a spus si de ce ,era urgent!
Tipa avea oarecum timp sa se puna in garda deja chiar si neanuntata de el,fiindca cu nici o ora inainte eu rugasem pe cineva sa o sune si sa afle mai pe ocolite daca lucreaza la vama.Deci chiar proasta nu e!
Mai eu bat campii aici?
Ma torturez singura?Na,ca numai la asta ma gandesc...
pitica
Nadia1976 spune:
In primul rand: daca nu avea nimic de ascuns, iti spunea de cand l-ai intrebat... dar pe de alta parte... poate ca esti si tu o fire mai "colerica" si atunci tacerea lui e justificata... tu stii care va e relatia; esti singura care poate judeca corect ce se intampla...
Rosey spune:
quote:
Originally posted by ancuta06
daca nu-i genul care sa trimita sms-uri si sa stea la taclale, si totusi a facut-o, chiar la ore tarzii, eu cred ca ai taote motivele sa fii suspicioasa. A mai si mintit, pe deasupra. Iar tipa prea stia la ce sa se astepte, cand ai sunat-o. Toate astea sunt in defavoarea lui.
Ancuta & Martijn, (24.10.2003)
http://community.webshots.com/user/Busch_family
subscriu total. si in plus: de ce atunci cand el era in moldova nu sunt apeluri/mesaje catre ea? fiindca erau deja impreuna?
acuma ca ai zis ca era pusa in garda deja, nu stiu ce sa zic, dar eu cred ca o persoana luata asa, din oala, la telefon intra in panica si daca e nevinovata...ca nu stie cine e si la ce sa se astepte....
poate ca sufar si eu de paranoia. dar, personal, iti dau dreptate.
piticasigogosica spune:
Draga Rosei
N-ai inteles atunci cand e in Moldova sunt mesaje si telefoane catre ea nu invers!
Adica cand e in Romania nu vorbeste niciodata cu ea,ceea ce e normal in situatia descrisa de el!
Incep sa cred ca am exagerat,poate?!
pitica
tora97 spune:
ca te a inselat sau nu (oricum nu va recunoaste) ca flirteaza cu ea sau nu (iar nu va recunoaste) important este ca ai facut tambalaul de rigoare.. sa nu creada domnu ca i de capul lui ci ca este sub stricta observatie... Desi stim cu totii ca daca vrea sa se mai zbenguie cu ea o poate face oricum, insa pe viitor va fi cu mai multa bagare de seama!!!
http://community.webshots.com/user/tora97
"da aripi unui copil, dar lasa l sa invete singur sa zboare" Marquez