homeopatie: cine? de ce?

homeopatie: cine? de ce? | Autor: nana_sim

Link direct la acest mesaj

Buna seara!

A apelat cineva la un homeopat atunci cand restul nu mai dadea rezultate? Ce probleme ati rezolvat?

Nana Sim

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ardit spune:

da: candida

in rest continui pentru diverse, alergie de exemplu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lexi spune:

da, de 2 ori, pentru 2 copii: fond alergic (la iarba si polen de alun) si dermatita atopica. rezultate excelente la dermatita atopica si satisfacatoare spre bine - in cazul celalalt.
nu stiu daca din cauza tratamentului homeopat, dar ambii juniori nu au avut nici o problema de sanatate de cand s-a intamplat tratamentul si pana acum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viorela hoff spune:

In "good old <deutschland" este recomandat tratamentul homeopat!
Incearca!
V

"Binecuvantati copii si animalele"
http://community.webshots.com/user/famhoff

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelina23 spune:

am apelat pentru ca tot timpul aveam un nod in gat. Ma simteam foarte rau. Abia am inceput tratamentul, dar am incredere in doctor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alecsia spune:

quote:
Originally posted by ardit

da: candida

in rest continui pentru diverse, alergie de exemplu

M-ar interesa si pe mine cum a fost pentru candida. Poti da mai multe detalii, te rog?

"Plangi cu sufletul, fara a ti se umezi ochii.
Razi pentru a putea reusi.
Iubeste pentru a-ti putea umple inima cu adevarata dragoste.
E tot ce-ti trebuie pentru a putea fi fericit."

Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aschiutza spune:

Viorela, spune-mi te rog si mie, sunt de incredere aici in Germania doctorii homeopati? Cit costa aproximativ o vizita la ei si camcit ce iti prescriu ei? Presupun ca aceste costuri nu sunt acoperite de asigurarea medicala (de stat).

Impotriva prostiei, zeii insisi lupta in zadar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viorela hoff spune:

Aschiutza trebuie sa ma interesez, eu nu am apelat inca la ei, doar medicul ginecolog, care este tot roman mi-a recomandat med. homeo din Ro.
Dar am sa intreb pe cei de la care stiu ca au apelat si s-au tratat. E vorba de copii? Pt. ca o verisoara a mea are si o carte f. buna despre aceste medc.pt. copii.
Vio

"Binecuvantati copii si animalele"
http://community.webshots.com/user/famhoff

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrienne12 spune:

Dragelor, eu recomand cu caldura un medic homeopat chinez din Toronto. Erau atit de multi la coada la usa lui f. multi din SUA. Mie si lui fiu-meu ne-a facut bine. Si la fel unei cunostinte care de altfel ni l-a recomandat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gen68 spune:

de aproape 3 ani de zile, doctorul nostru...de familie este medicul homeopat. foarte multe tratate: diaree, polipi, febra, oboseala cronica, gripa, depresie si mai ales rosu in gat.

gen, mamica doar de marius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nana_sim spune:

Multumesc pentru raspunsuri! Si eu voi apela, am o rinita careia nu-i mai dau de capat de aproape doi ani, deja nasul mi se transforma in gogosar. Nu e alergie, mi-am facut testele, dar nici nu trece. As vrea insa sa incec ceva pentru problemele de tensiune, avem in familie doua cazuri de accidente vasculare cerebrale fatale, si as mai vrea pentru depresii si atacuri de panica. Nu-i prea vesel asa-i?!
Cineva a fost la dr Mihai Ninu in Cluj? Aveti vreo alta recomandare?

In rest voie buna tuturor!

Mergi la inceput