Bebelusi martie aprilie 2004 (42)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

Oana, daca vrei iti dau nr. de telefon al instalatorului de la blocul nostru (chiar daca nu sta la noi in bloc). Noua ne-a pus apometre acum vreo 2 luni si ne-a mai si rezolvat diverse maruntisuri.
0721.59.37.35, d-l Cojocaru (sper ca nu se supara ca-i fac reclama).
A fost super ok, i-am lasat bani pe mana si a cumparat singur cele necesare si ne-a adus chitante pentru tot, si ne-a si rezolvat problemele bine si nici n-a fost scump.

Mickyyy si Malina Ioana (31.03.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgescu oana spune:

Multumesc Mickyyy,am sa dau telefon astazi.Pot nr de sa spun,nu ca am nr de latine?

Oana si Maria Alexandra(17.04.2004)
Martie-Aprilie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

dragele mele,sint pe fuga asa ca va pup pe toate rapid!
Irina,multa sanatate piticoatei tale,offffffff,ce m-a intristat povestea !!!Mai ales ca ai spus si de Budimex,parintii mei locuiesc chiar acolo,in spatele blocului cu cofetaria.Si tu locuiesti tot in Berceni??
revin un pic mai tirziu!

Elena si Amelie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

La multi ani !

CHRIS
SEBASTIAN

Sa fiti sanatosi si cumintei !

bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katalina spune:

Multumim pentru urari!Va pupam dulce!
Ela ,ne-ai povestit frumos despre Cristina.un pupic si de la noi!
Elena, dar tu esti tare ocupata?!

Irina, pentru Ilinca, si ai grija si de tine.

Oana, succes cu instalatorul!

E lene mare lunea pe capul meu, asa patesc mereu;lunea e jaaaale!Abia ii gatesc ceva lui Roby...

va pup.

Catalina, ROBERT si CATALIN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

Oana, poti sa spui, dar mai mult ca sigur n-o sa stie cine's eu...ca la noi cand a fost sa vina a vorbit doar cu barbata-meu (eventual numele lui, Romeo Vranceanu poate sa-i spuna mai multe). Si s-ar putea la fel de bine s-o stie pe bona si pe fie-mea, eventual zi-i si tu ca ai numarul de la o prietena care are o fetita mica, sta prin Dristor si foloseste numele lu' barbata-meu ca pe el s-ar putea sa-l recunoasca.
Succes!

Mickyyy si Malina Ioana (31.03.2004)

Mergi la inceput

[/size=2]Rayuela cred eu ca tu ai intalnire cu Claudelu ca nici ea nu a dat astazipe aici.
Katalina ,hai lasa lenea bea o cafea si sti pe baricade ca au cam plecat forumistii astazi,sa fie ziua de luni sau de Valentine?
[/size=2]

Martie-Aprilie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katalina spune:

Ai dreptate mai Oana, azi e Valentine Day, sa vad cu ce vine barbata-meu acasa(sigur a uitat ce-i azi), ..da' lasa ca-l astept io c-o friptura buuuuna si c-un suc! De la el ce sa astept, ca sta saracu' la serviciu pina noaptea...Deja consider sarbatoarea asta pentru adolescenti si...americani!

La multi ani CHRIS si SEBASTIAN!

Fetelor, chiar ca chiuliti pe capete!!!
AAAA, s-o salut pe Laura!!!!Mai esti la cura?Si cit ai dat jos(sunt opbsedata,nu?)

Catalina, ROBERT si CATALIN

Mergi la inceput

Katalina se ia de mana cu al meu sot ca si el gandeste la fel.
La Multi Ani Chris siSebastian!!!

Martie-Aprilie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Veve spune:

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=42853" target="_blank">Bebelusi martie aprilie 2004 (43)

Irina,veve & croko
pozici

Mergi la inceput