Musulmancele mele dragi
Raspunsuri - Pagina 7
![](images/user_woman.png)
maryam spune:
quote:
Originally posted by vikinga
Mai inainte sa apara Corina pe aici, tare liniste si pace era pe la subiectul vostru, chiar imi facea placere sa mai trag uneori asa o gura de aer calm de pe aici. Sper sa treceti cu bine si fara prea multi nervi irositi degeaba. Dar cred eu ca ati trece voi da nu va lasa altii
, Corina cel putin are o asa energie debordanata ca poate sa umple un subiect cu 10 pagini de una singura, unde ea intreaba, ea raspunde, ea se cearta...si apoi mai vrea si o banare doua
, asa de plictiseala.
O zi buna in continuare feteleor!
Vikinga& micul viking Aldo(15noi2003)
Ca de obicei vikinga ai asa un fel de a spune lucrurilor incat ma faci sa ma simt mica,mica...
![](floare.gif)
Ca si altadata,apreciez capacitatea de a sta deoparte dar de a intelege perfect.
Ceea ce-mi reprosez este ca am crezut in naivitatea mea ca in spatele nickului este cineva...
Iti multumesc pentru vorbele tale si iti doresc sa ne vizitezi mai des,chiar imi placeau impresiile tale.Numai bine!
Once Abu Umamah asked the Prophet about the rights of parents over their children. The Prophet replied, “They are your Paradise and they are your Hell.”
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
ayse_2005 spune:
EU NU VA CONSIDER VRAJITOARE.VA CITESC DE FOARTE MULTA VREME SI CHIAR IMI SANTETI DRAGI.CRED CA ESTE DE DATORIA MEA SA VA SPUN SA VA REZOLVATI NEINTELEGERILE.PROFETUL-ALLAH SA-L BINECUVINTEZE SI SA-L MILUIASCA!S-A REFERIT INTR-UNUL DIN HADISELE SALE LA VIRTUTILE ACESTEI IMPACARI SI LA PRIMEJDIA VRAJBEI,SPUNAND:"VA CALAUZESC PE VOI CATRE CEVA CARE ESTE SI MAI BUN DECAT TREAPTA RUGACIUNI SI POSTULUI SI DANIEI!"ATUNCI L-AU INTREBAT:CE POATE SA FIE ACEASTA,O, TRIMIS AL LUI ALLAH? IAR EL A RASPUNS:"APLANAREA NEINTELEGERILOR,CACI STRICACIUNEA VRAJBEI ESTE CEA CARE RADE.SI NU VREAU SA SPUN CA EA RADE PARUL,CI CA EA RADE RELIGIA!"
amoodia spune:
ce faceti cucuietelor? sa vedeti ce mahshi mi-au iesit, sa va lingeti pe degete nu alta.
beyyy eu azi am vazut ca am o steluta habar nu aveam daca nu-mi spunea cineva.
Cu respect, Teo
Catan spune:
Amoodia la cit mai multe stelute
.Ce face Omar?Mai plinge el?
Vikinga mi-ai inviorat seara excelenta expunere.
Fetele mele eu nu am ce face si ma plictisesc si vin la voi sa va plictisesc si pe voi
Ia zi Amoodelu la baba cum e cu mincarea aia>?Ca nu auzi de ea pina acum si ma facusi curioasasi pofticioasa...
Gata promit sa nu mai scriu azi ca devin monotona
Va pup pe toate in cor.
amoodia spune:
Catanele mahshi sunt bostanei umpluti. uite eu spun reteta foarte simpla in mare cum se face. cantitatile nu le stiu ca eu pun dupa ochi : se curata bostaneii in interior, apoi faci umlutura din orez cu bharat, bulion si sare. dupa ce se uplu bostaneii se aseaza intr-o oala dupa ce in prealabil s-au pus oase pe fundul oalei.se face un amestec din apa , bulion, menta, sare, usturoi si suc de lamaie si se toarna peste bostanei si-i lasi la fiert la foc mic vreo 2-3 ore. bineinteles peste bostanei pui ceva sa-i tina presati. eu de exeplu pun ibricul de ceai, ca am un ibric cat pentru tot familionul.
cred ca sunt si retete mai complexe, eu pe asta simpla am invatat-o de la soacra-mea ca sotului meu asa ii place
Omar abia acum a adormit dupa ture facute prin casa cu el in brate. a tinut-o numai intr-n plans si nu-i convenea nici o pozitie. nici macar san nu a vrut. asta este, eu cred ca o sa am un baiat nervos tare, cam asa se promite.
Cu respect, Teo
ayse_2005 spune:
SALLAM ALEIKUM DRAGELOR! HAI SA VA SPUN CATE CEVA DESPRE MINE:SANT O FEMEIE DE 36 DE ANI SI MAMA UNUI BAIAT(YUSUF),DACA VRETI SA AFLATI SI ALTCEVA PUTETI SA MA INTRBATI,EU SANT NOUA PE AICI SI PUTIN TIMIDA (DAR MA TRATEZ).
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/hannen/hannen.jpg)
hannen spune:
Salam aleikum!
Aysee bine ai venit.Te pupam cu drag si iti multumim pt citat.Este foarteee adevarat dupa cum vezi.
Mai venisera doua fete noi,bogdanas si elle(imi scapa nick-ul ei complet)s-au speriat saracele,au fugit.Veniti inapoi fete dragi.
Vikinga,frumos ca intotdeauna.Te pup cu drag si iti ofer un buchet de flori
Pupici la toate.Printesele mamii
gulshan spune:
walaikum sallam,
fii binevenita printre noi,ayse si sa-ti traiasca baietelul yusuf.sper sa te simti bine alaturi de noi!!!
fetele mele,ce mai faceti????ma simt cam ciudat ,de parca a trecut tsunami si pe aici...dar va regasesc eu pe toate.
vreau sa ma lamureasca cineva ,va rog:
-chadoor:care parte din vestimentatie mai fetelor,e pana la urma?
-exista scoli musulmane in romania?
-ieri am hoinarit pe net mult...si gasisem pe un site,efectuarea salah video-audio,si m-am bucurat ca i-ar fi prins tare bine unei prietene care e novice,dar veni isra si da restart...aveam multe siteuri deschise si nu am reusit sa mai regasesc.poate stiti voi ce caut eu,ca deja ma doare capul de cautat...
altceva,ce mai facurati? joi scoate ali ghipsul...hope everything will be ok-in'shaa'Allah.
pupici la toate dragutele mele,
ALLAH HAFIZ
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/hannen/hannen.jpg)
hannen spune:
Tot citesc si ma minunez unde s-a putut ajunge din prea mult elan din partea unora.
Corina am sa-ti demonstrez ca greseti in tot ceea ce afirmi pas cu pas.
Ultimul mesaj pe care l-ai postat si in care mi-a ramas in minte este cel despe val.Minti nerusinat despre sfintul Coran sustinind ca nu exista nici o prescriptie despre val.Vreau sa arat lumii minciuna si insulta ta la adresa Coranului si a Celui ce L-a pogorit.
Surat An-Nur
1.O sura pe care Noi am trimis-o si pe care Noi am impus-o
si in care Noi am trimis versete limpezi pentru ca voi sa luati
aminte!
31.Si spune dreptcredincioaselor sa-si plece privirile lor si sa-si
pazeasca rusinea lor,sa nu-si arate gatelile lor,decit ceea ce
este pe dinafara,si sa-si coboare valurile peste piepturile lor!
Si sa nu-si arate frumusetea lor decit inaintea sotilor,sau a
parintilor lor,sau a parintilor sotilor lor,sau a fiilor lor,sau a fiilor
sotilor lor,sau a fratilor lor,sau a fiilor fratilor lor,sau a fiilor surorilor
lor,sau a m u i e r i l o r lor,sau a acelora pe care le stapinesc
mainile lor drepte,sau a slujitorilor dintre barbati,care nu mai au
dorinta,sau a copiilor mici care nu stiu ce este goliciunea femeilor.
Si sa nu loveasca cu picioarele lor astfel incit sa se afle ce podoabe
ascund ele!Si caiti-va cu totii,o,voi dreptcredinciosilor,fata de Allah,
pentru ca voi sa izbinditi!
60.Cit despre m u i e r i l e ajunse la batrinete,care nu mai nadajduiesc
la casatorie,nu este nici un pacat daca ele isi scot valurile, insa
fara a dori sa-si arate podoabele.Dar daca se retin e si mai
bine pt. ele.Allah este Cel care aude totul si Binestiutor.
Acum o sa las "audienta" sa-si dea cu parerea.Scrie sau nu scrie in
Coran sa te acoperi?Luind din urma,ai zis ca,cainele este un exemplu bun in Coran si ti-ai
sprijinit afirmatiile cu citate din sura Al-Kaf.Eu ti-am zis ca in acel verset
cainele nu e un exemplu de nimic,doar se facea referire la nr. tinerilor crestini
care au dormit in pestera impreuna cu cainele lor.Ti-am adus si citat cind
m-ai provocat ,dar l-ai ignorat,asa cum faci cu ceea ce nu iti convine.
Am sa-l mai postez o data,asta asa numai pt. oamenii care nu au accesul
la Sfintul Coran dar care ne citesc si pt. ca ma tem ca sunt care te vor crede
Surat Al-A RAF
176.Daca Noi am fi voit ,i-am fi ridicat prin ele,insa el a inclinat spre pamint
si a urmat poftei sale.Pilda lui este asemenea pildei cainelui:daca-l alungi
el scoate limba gafaind,daca-l lasi in pace el tot scoate limba gafaind.
Aceasta este pilda acelora care socotesc semnele Noastre mincinoase
Istoriseste-le dara, povestea;poate ca ei vor cugeta!
Din acest verset la fel,invit pe cei ce ne citesc sa-si faca singuri o impresie.Adica ce fel de ex. este cainele in Coran.Bun sau rau?Eu nu mai zic,am zis deja .
Tot bati apa in piua cu crestinii si evreii si ca ii urim si ca urim europa ca ne urim parintii.Tu cred ca scrii ce visezi noaptea.Si ca sa iti atragi musterii ,floricelele si plecaciuni din cap,fie ele si viruale,incepi sa gidili orgoliul crestinilor si sa indemni la toleranta.Daca e adevarat ca tu ai invatat din Coran ca si crestinii si evreii merg in rai,atunci de ce te-ai convertit la Islam?De ce nu ai ramasa crestina?
Tu spui asa:
Ca daca cred intr-un Dumnezeu singur.
In viata de Apoi
In judecata(parca asta era al treilea punct din mesajul tau)De aici si pina la marturisirea de credinta nu mai e decit un PAS.Tu stii ce aberezi,dar sunt sigura ca nu toata lumea stie.Marturisirea credintei inseamna sa zici shihada,dupa care ai devenit MUSULMAN.
Deci te contrazici singura,incercarea ta de a parea cea mai toleranta si open minded esueaza in punctul in care tu cu degetele tale si scris ca ,conditia sa mergi in rai este sa fii musulman(asta se subintelege cind ai zis ca pina la marturisirea credintei nu e decit un pas)
Nu inteleg de ce te rusinezi cu invataturile Sfintului Coran?De ce incerci sa le dai alta intrepretare si sa gidilii orgolii asa aiurea.Ca sa-ti demonstrez ca minti cu nerusinare as putea sa citez jumatate din Coran.
Am sa redau doar un fragment din versetul 3 al surei Al-Maida
Surat Al-Maida
3.(scurt fragment)
Aceia care nu cred sunt astazi deznadajduiti[ca ar mai putea]sa va indeparteze
de la religia voastra.Deci,nu va temeti de ei,ci temeti-va de Mine!
In ziua aceasta am desavirsit religia voastra si am implinit harul meu asupra
voastra si am incuviintat Islamul ca religie pt.voi!
Cei care citesc te-ar putea intreba acelasi lucru,de ce te numesti musulmanca ,de ce te-ai convertit la Islam daca stiai ca fiind crestin sau orice alta religie mergi in rai.Care e diferenta atunci?Spune-o aici sa priceapa si crestinii.Eu am dat raspunsul mai sus si ma indoiesc ca tu o sa recunosti ca te contrazici singura.
Vrei sa lasi impresia de musulman modern ,de islam modern.Indraznesc sa-ti reamintesc,pt ca sunt convinsa ca tu stii deja ,dar arunci la spate la fel ca si celelalte invataturi,ca nu exista islam vechi sau nou.Musulmani inapoiati si musulmani moderni
Coranul este o "carte" nedevastata de timp si nedelimitata in spatiu geografic.A fost trimisa pt toate lumile(natiile) si toate timpurile.Dar iata ca vii tu sa arati ca trebuie sa modernizam ceea ce Allah a hotarit si ceea ce stiinta si timpul au demonstrat ca nu va fi depasit de timp in nici un fel.Prescriptiile lui raminind valabile pina la sfirsitul zilelor.
Ha ha acum am recitit,"cica cine crede aceste tei lucruri poate fi considerat musulman"pai parca ziceai de crestini nu de musulmani.Aaa,acum e si mai clara contradictia ta.
Si mai am o curiozitate pur personala,daca discipola ta ,mare iubitoare de adevar,sesiseaza contradictiile si nascocirile tale.Sunt sigura ca nu are curajul sa te contrazica chiar daca observa.Printesele mamii
ayse_2005 spune:
Sallam aleikum! CEEA CE SPUI DESPRE VAL ESTE PURUL ADEVAR,HANNEN.EU VREAU SA MAI ADAUG CATE CEVA:ISLAMUL ARE O ATITUDINE DEOSEBITA FATA DE "OAMENII CARTII",ADICA FATA DE EVREI SI DE CRESTINI,ATAT CEI CARE SE AFLA IN INTERIORUL LUMII ISLAMICE CAT SI CEI DIN AFARA EI.CORANUL NU LI SE ADRESEAZA LOR DECAT EXPRESIILE "O,OAMENI AI CARTII" SI "O,VOI CEI CARORA LI S-A DAT CARTEA!" PRIN ACESTEA EL ARATA CA EI AU FOST INITIAL NEAMUL UNEI SCRIPTURI DIVINE SI CA INTRE EI SI INTRE MUSULMANI EXISTA RELATII DE RUDENIE,REPREZENTATE DE ORIGINILE RELIGIEI UNICE CU CARE ALLAH I-A TRIMIS PE TOTI PROFETII SAI:"EL V-A ORANDUIT VOUA RELIGIA PE CARE I-A PRESCRIS-O TIE SI AM PRESCRIS-O PENTRU AVRAM SI MOISE SI ISUS:"INTEMEIATI RELIGIA SI NU VA DESPARTITI INTRU EA!" MUSULMANII SUNT CHEMATI SA CREADA IN TOATE SCRIPTURILE LUI ALLAH SI IN TOTI TRIMISII LUI ALLAH,CACI CREDINTA LOR NU SE FAPTUIESTE DECAT IN ACEST FEL: "SPUNETI;NOI CREDEM IN ALLAH SI IN CEEA CE NE-A FOST TRIMIS NOUA SI CEEA CE A FOST TRIMIS LUI AVRAAM,LUI ISMAIL,LUI ISAAC,LUI IACOB SI SEMINTIILOR;IN CEEA CE LE-A FOST DAT LUI MOISE SI LUI ISUS SI IN CEEA CE LE-A FOST DAT [TUTUROR]PROFETILOR DE CATRE DOMNUL LOR.NOI NU FACEM DEOSEBIRE INTRE EI!NOI LUI II SUNTEM SUPUSI!" OAMENII CARTII, DACA CITESC CORANUL, GASESC IN EL LAUDE PENTRU SCRIPTURILE LOR,PENTRU TRIMISII SI PROFETIILOR.DACA DISCUTA CU OAMENII CARTII,SE CUVINE CA MUSULMANII SA EVITE DISCUTIILE CARE STARNESC MANIA IN SUFLETE SI PROVOACA DUSMANIILE: NU DISCUTATI CU OAMENII CARTII DECAT IN FELUL CEL MAI FRUMOS,AFARA DE ACEIA DINTRE EI CARE SUNT NELEGIUITI[CU VOI]!SI SPUNETI:NOI CREDEM IN CEEA CE NI S-A TRIMIS NOUA SI VI S-A TRIMIS VOUA!DOMNUL NOSTRU SI DOMNUL VOSTRU ESTE UNUL SINGUR SI NOI LUI II SUNTEM SUPUSI" AM VAZUT CA ISLAMUL A INGADUIT SA MANCAM IMPREUNA CU "OAMENII CARTII" SI SA MANCAM DIN ANIMALELE SACRIFICATE DE EI,DUPA CUM A PERMIS INRUDIREA PRIN ALIANTA CU EI SI CASATORIA CU FEMEILE LOR,ALLAH PREAINALTUL A GRAIT IN LEGATURA CU ACEASTA: "MANCAREA CELOR CARORA LI S-A DARUIT SCRIPTURA VA ESTE INGADUIT SI VOUA,IAR MANCAREA VOASTRA LE ESTE INGADUIT SI LOR.[VA SUNT INGADUITE] FEMEILE VIRTOASE,DREPTCREDINCIOASE,DAR SI FEMEILE VIRTOASE ALE ACELORA CARORA LE-A FOST DARUITA SCRIPTURA INAINTEA VOASTRA" ACESTE REFERIRI SUNT VALAbile pentru oamenii cartii in general.CAT DESPRE CRESTINI,CORANUL LE-A OFERIT LOR O POZITIE APROPIATA DE INIMILE MUSULMANILOR,SPUNAND: VEI GASI CA CEI MAI PRIETENOSI FATA DE CEI CE CRED SUNT ACEIA CARE SPUN"NOI SANTEM CRESTINI".SI ASTA PENTRU CA PRINTRE EI SE AFLA PREOTI SI CALUGARI SI PENTRU CA EI NU SUNT SEMETI" O ZI BUNA IN CONTINUARE,AYSE!