Nedumerire

Nedumerire | Autor: Dorsilia

Link direct la acest mesaj

Buna!
As vrea sa stiu si eu de ce mi s-a inchis subiectul pe care l-am propus aseara despre cartea de retete a lui Laurentiu Cernaianu...si mi s-a inchis dupa doar 2-3 raspunsuri. Cine stabileste ca nu merita discutat un subiect si care sunt criteriile care trebuie sa le intruneasca pentru a NU fi inchis asa fara sa fi aflat cat mai multe pareri ?
multumesc
Lia

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anamaria spune:

mie mi s-a parut ca a fost inchis pt ca parea sa faca reclama cartii... eu nici n-am apucat sa citesc, nu stiu daca era sau nu asa, dar din raspunsul dat de moderatorul care a inchis subiectul (cred) cam asa se intelegea, nu???
oricum, nu fii trista, poate te va lamuri cineva mai bine...

anamaria, mami lui Bogdan - 04.07.2000 si Tudor - 13.06.2003
poze: http://photos.yahoo.com/mirmirion
http://community.webshots.com/user/miremirion

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

anamaria draga, nu se facea reclama cartii, dimpotriva, si moderatorul nu a dat nici o explicatie.

Tocmai am deschis si eu un subiect de nedumerire(probabil deodata cu Dorsilia...)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

Bine ca 9 pagini despre Danone nu au fost considerate reclama sau altceva insa un subiect de bun simt in care o mama dorea sa discute cu alte mame despre beneficiile sau dezavantajele unui regim alimentar abundand de fainos, condimentat cu sare, si indulcit, plus deserturi zaharoase la varste mici.....ei bine, asta nu e considerat ok pe aici, ca si cand ar durea pe cineva capul de autorul cartii.

Mergi la inceput

O fi autorul cartii printre moderatori
....
Eu cred ca subiectul s-a inchis din greseala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

lia...sincer si eu traiesc cu senzatia ca a fost inchis din greseala...l-am vazut dimineatza si am zis ca intreb dar mi-a sarit din minte....nu vad de ce ar fi considerat reclama

Lavi da' fara suparare pe al tau il inchid ca este exact dublura acestuia...

Mergi la inceput

Fara nici o suparare. Cred ca l-am deschis simultan cu Dorsilia. Oricum, multumim ca s-a redeschis.

Lavinia

Mergi la inceput